• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Senin dediğin akıntıyı kanama bitti 2. Gün gördüm ertesi günde devam etti tuhaf olan kanamam tam olmadı genelde lekelenme tarzındaydı
Kanama bittikten sonra o akıntıyı gördüğün günleri değerlendirmiş miydin canım

Ona bu ay inandım son ilişkide yumurtlama bile olmamıştı daha sonra hiç ilişki olmadı o tutmuş işte
Gercekten oyle yanı, benım hep ilişkiler pık günlerine denk geldı catlama denk geldı hep ama olmadı demekkı gercekten de Rabbım zamanını bılıyor beklıyor o zaman verıyor 🙌🏼🥰

Merhaba arkadaşlar ben iki yıl kadar önce burda aylarca gebelik bekledim ancak erken menapoz tanım sebebi ile hamile kalamadım ve bütün umudumu kestim. Artık arada adet olmadığım aylar da oluyor hiç hamile iyim diye düşünmüyorum bile.
Yine yaklaşık 65 gündür adet olmuyorum ve düm belim tutuldu. Ilaç içmeden ne olur ne olmaz test yapayım dedim.evde eski günlerden kalan lh testi de vardı. Hem bhcg hem lh testini yaptım.
Lh çok koyu bit şekilde pozitif çıktı bhcg negatif ama artık uyuyacaktım yine ilaç içmedim. Sabah kalktığımda bhcg testinde silik çizgi vardı 🙈
5 dk dan sonra çıkanlar geçerli değil deniliyor ama yakın çevremde bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler var.
Siz ne dersiniz bu Duruma?

Eklentiler

• IMG_20230304_101924.jpg
    IMG_20230304_101924.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar gecikmem vardı ama adet günümden önve 2-3 gün süren çamur gibi gelen kanamam oldu doktor kan aldı hamile değildim bekledim 1-2 gün kontrole gittim adet söktürücü verdi başladım bitmedi henüz ama düşününce suan 1 hafta gecikme var normale göre hamile olabilme ihtimalim olabilir miydi ya erken mi başladım ilaca a
Bilen yaşayan var mı kızlar bunu napsam çok ikilemdeyim

Merhaba arkadaşlar ben iki yıl kadar önce burda aylarca gebelik bekledim ancak erken menapoz tanım sebebi ile hamile kalamadım ve bütün umudumu kestim. Artık arada adet olmadığım aylar da oluyor hiç hamile iyim diye düşünmüyorum bile.
Yine yaklaşık 65 gündür adet olmuyorum ve düm belim tutuldu. Ilaç içmeden ne olur ne olmaz test yapayım dedim.evde eski günlerden kalan lh testi de vardı. Hem bhcg hem lh testini yaptım.
Lh çok koyu bit şekilde pozitif çıktı bhcg negatif ama artık uyuyacaktım yine ilaç içmedim. Sabah kalktığımda bhcg testinde silik çizgi vardı 🙈
5 dk dan sonra çıkanlar geçerli değil deniliyor ama yakın çevremde bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler var.
Siz ne dersiniz bu Duruma?
Merhaba. Allah'tan ümit hiç kesilmez benim tanıdığım da menopoz sebebiyle hastaneye gittiginde gebeliğini öğrenmişti. Bir çok tedavi görmesine rağmen olmamıştı daha öncesinde. HCG testleri uzun süre bekleyince çıkan çizgi sayılmıyor evet, elinizde başka test varsa sıvı almadan tekrar yapsanız ? Bir de Lh testiniz normalde nasıl çıkıyordu böyle koyu oluyor muydu daha önce ? İnşallah Allah nasip eder o haberi alırsınız 🙏🏻

Merhaba. Allah'tan ümit hiç kesilmez benim tanıdığım da menopoz sebebiyle hastaneye gittiginde gebeliğini öğrenmişti. Bir çok tedavi görmesine rağmen olmamıştı daha öncesinde. HCG testleri uzun süre bekleyince çıkan çizgi sayılmıyor evet, elinizde başka test varsa sıvı almadan tekrar yapsanız ? Bir de Lh testiniz normalde nasıl çıkıyordu böyle koyu oluyor muydu daha önce ? İnşallah Allah nasip eder o haberi alırsınız 🙏🏻
Lh testi yumurtlama günü harici hiç böyle olmuyordu. Bugün yeni test alıp yarın sabah tekrar bakacağım.
Burda da üstteki lh alttaki bhcg
16779301086067971261407639272073.jpg

Back