💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Evet canım kilom var biraz eşli paket kullanalım dedik ama hangisini alacam bilmiyorum cevap da vermiyor site çok sevinirim canim
Canım biz eşim için aldık 2 aydır kullanıyor man paketini ve geçenlerde sperm testi verdi değerleri bayaa farketmişş oyüzden ben öneririm. Becerebilirsem sana özelden numaralarını vereyim sorunlarınızı wp tan yazın onlar size önerir zaten hangilerini almanız gerektiğini

Kızlar Selam regl Gibi sancı çekince ve klomen vb ilaçta kullanmayinca umutlandım test yaptım bence negatif ama böyle gölge gibi birsey var kendi kuruma çizgisi mıdır? İlla renkli mi çıkması gerekiyor çift cizgi görmediğim için hiç bilmiyorum bir gebenin günlüğü gebelik testi

Eklentiler

• 20230303_210309.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar benim ümidim kırıldı bugün. çatlama ve ilişkinin 12. Günü bugün test yaptım ve kalbim kadar pür pak çıktı takvime göre regle 4 gün var belim kopuyor kasıklarda ve aşağıya vuran ara ara batma oluyor onun dışında da bişey yok bu ay da elenicem sanırım

Cnm bata kaç gun var?
Keşke sabah ilk idrarla yapsaydın
Walla artık testlere bakınca otomatikman sanki varmış gbi algılayıp 2. Çizgiyi oturuyoruz oraya
Hafif Bi iz var ama nedir bilemiyoruz tabi

Canım senin bat 12 mart yazıyo

Ben de hep bir gölge görüyorum artık tüm testlerimde sonra bakıyorum bişey yook inşallah seninki doğrudur canım

Canim senin daha cok var bata ya.. cikmasi imkansiz bence hele ki kaset testte

Aynen kuzum resmen beynimiz oraya oturtuyor 2. Cizgiyi olursa 23 şubatta yumurtam çatladı o gün tutmuştur. Batim 11 martti ama erken yumurtlayinca 8 marta kaydı canım

İnşallah bebisin seninledir kuzum
İnaşşah canımm hepimiz için amiinnn 1 buçuk senedir bir sürü şeyle uğraşıyorum valla şimdi bir de nurtopu gibi kasık fıtığım çıktı geçtiğimiz aylarda kasığım ağrıyınca acaba gebelik mi diye dr a gittim meğersem fıtıkmış vücudum artık dalga geçiyor gibi geliyor

Canım bende bu testen yapmıştım 8. Gün benimde bariz belli çizgi cıkmıstı sonra ebru ceylana attım olmaz dedi yanlıştır dedi gerçektende adet oldum o ay erkenden vermıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…