- 9 Eylül 2022
- 167
- 149
- 23
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.621
Canım biz eşim için aldık 2 aydır kullanıyor man paketini ve geçenlerde sperm testi verdi değerleri bayaa farketmişş oyüzden ben öneririm. Becerebilirsem sana özelden numaralarını vereyim sorunlarınızı wp tan yazın onlar size önerir zaten hangilerini almanız gerektiğiniEvet canım kilom var biraz eşli paket kullanalım dedik ama hangisini alacam bilmiyorum cevap da vermiyor site çok sevinirim canim
Anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsınCnm dün gece yeni başladım
Amin inşallahCanım sağlıkla gelsin kuzun
Yaa öyle miO bayaadır yok ses seda çıkmadı
Deprem bölgesındeydi
Arabada kalıyorlardı en son
Ayy hakikaten noldu acaba
Çok sevindim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Güzel bir hamilelik geçirirsin inşallahKızlar çok şükür hamileyimAllahım sizlere de nasip etsin en kısa zamanda sağlıklı şekilde. Kasımda kimyasal geçirmiştim dua edin bana tutunsun bebişim
İnşallah benimde öyledir yarın bir test yapacağımYani ben cok test yaptım reglime 3 kala silik ti hemde çok silik 2 ay önce yaşadığım kimyasaldada 1 gün kalana kadar çıkmamıştı bence 6 gun daha çok var
Cnm bata kaç gun var?Kızlar Selam regl Gibi sancı çekince ve klomen vb ilaçta kullanmayinca umutlandım test yaptım bence negatif ama böyle gölge gibi birsey var kendi kuruma çizgisi mıdır? İlla renkli mi çıkması gerekiyor çift cizgi görmediğim için hiç bilmiyorumbir gebenin günlüğü gebelik testi
Ben de hep bir gölge görüyorum artık tüm testlerimde sonra bakıyorum bişey yookKızlar Selam regl Gibi sancı çekince ve klomen vb ilaçta kullanmayinca umutlandım test yaptım bence negatif ama böyle gölge gibi birsey var kendi kuruma çizgisi mıdır? İlla renkli mi çıkması gerekiyor çift cizgi görmediğim için hiç bilmiyorumbir gebenin günlüğü gebelik testi
Canim senin daha cok var bata ya.. cikmasi imkansiz bence hele ki kaset testteKızlar Selam regl Gibi sancı çekince ve klomen vb ilaçta kullanmayinca umutlandım test yaptım bence negatif ama böyle gölge gibi birsey var kendi kuruma çizgisi mıdır? İlla renkli mi çıkması gerekiyor çift cizgi görmediğim için hiç bilmiyorumbir gebenin günlüğü gebelik testi
Cnm bata kaç gun var?
Keşke sabah ilk idrarla yapsaydın
Walla artık testlere bakınca otomatikman sanki varmış gbi algılayıp 2. Çizgiyi oturuyoruz oraya
Hafif Bi iz var ama nedir bilemiyoruz tabi
Canım senin bat 12 mart yazıyo
Ben de hep bir gölge görüyorum artık tüm testlerimde sonra bakıyorum bişey yookinşallah seninki doğrudur canım
Canim senin daha cok var bata ya.. cikmasi imkansiz bence hele ki kaset testte
Okadar inanıyorummkiiiBir gün görebilirsek çift çizgiyi inanmicam o kadar çok test yaptım ki anlatamam
Okadar inanıyorummkiii2 gün daha beklicem umut işte
Aslında pek belirtim olmadı adet olacam zannettim benim eşimin ısrarı ğzerine testi 2 gün kala verdim hiç beklemiyordum çünkü 2 kimyasal 1 kürtajım var hatta şuanda bile neden göğüslerim ağeımıyor falan diyorum kendi kendimecanım belirtilerin neydi, hangi günler değerlendirdin?
Benim çocuk var bir de hocam o yüzden bazı geceler daha da geç yatmak zorunda kalıyorumMaşallah hocamben 10 da yatan insanım
İnaşşah canımm hepimiz için amiinnnİnşallah bebisin seninledir kuzum
Canım bende bu testen yapmıştım 8. Gün benimde bariz belli çizgi cıkmıstı sonra ebru ceylana attım olmaz dedi yanlıştır dedi gerçektende adet oldum o ay erkenden vermıyor yaniKızlar Selam regl Gibi sancı çekince ve klomen vb ilaçta kullanmayinca umutlandım test yaptım bence negatif ama böyle gölge gibi birsey var kendi kuruma çizgisi mıdır? İlla renkli mi çıkması gerekiyor çift cizgi görmediğim için hiç bilmiyorumbir gebenin günlüğü gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?