- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.281
hangi uygulama acabaEki Görüntüle 3212469 programa da atıyorum sonucu orada bile düşük demiş, pik değil
Cnm tüm filtreler ile baktım ama göremedimPeki benim ısrarla test yapmam ve totomdan çizgiler görmem
Cnm adetinin 2 veya ucuncu gunu gitmen lazim cunku bazi hormonlar o gunlerde dogru cikiyor ve ultrason muayeneside adetliyken yumrtliklr dha ii gozukuyor zaten yumrtan olsmaya baslamis okuyor. Troid, prilaktin, lh,fsh onlara bakiliyor kimide vimltminde bakiyor hamilelik dusunuyorsaniz birde folik asit yazdırın
Cok saolun bilgilendirdiğiniz içinCnm adetinin 2 veya ucuncu gunu gitmen lazim cunku bazi hormonlar o gunlerde dogru cikiyor ve ultrason muayeneside adetliyken yumrtliklr dha ii gozukuyor zaten yumrtan olsmaya baslamis okuyor. Troid, prilaktin, lh,fsh onlara bakiliyor kimide vimltminde bakiyor hamilelik dusunuyorsaniz birde folik asit yazdırın
Olur neden olmasın biz kadınların başaramayacağı şey yok evelallahBu arada ben çok soğudum umudum kalmadı artık kendime bir meşgale buldum 2 gün önce
3 ay kalmasına rağmen ünv sınavına tekrar gireceğimboş zamanlarımda ders çalışıyorum yani bu yaşta olmaz ya, olursa eğer 3 ayda bir mucize, bu balık hafızayla hukuk deneyeceğim
anladım çok teşekkürlerValla canım doktor ne dediyse aktardım. Ben de kesin bilmiyorum.
Cnm seninle konusmustuk sanirim diger ovuntestini 21. Gun yaptinizmi nasil cikti ve bugun kacinci gununuz herlde artk yumrtlama zamaniniz gecmistir 30 gunde bir adet oldugunuza gore 21 . Gunden sonra yumrtlama olmaz bnce duzenli olursaniz bir farklilik olmaz ise bu ayBi de benim.bugum cok.siddetli bel.agrim hafuf kasik agrim var acaba yumurtlamama mi diye dusunuyrm ovusde kalmadi elimde .akinti falan yok ama .ya yumurtlama ya gebelik yada adet sancisi acaba hangisi diye dusunuyorum ya
Fenometer canımhangi uygulama acaba
İnşallah rüyana hayırlı Bi şekilde gerçek olur da ne depremi nerde oturuyorsun geçmiş olsunKızlar rüyamda tam hamile olduğumu gördüm 2 tane test yapmışım arkadaşlarıma yazıyorum falan sabah gidip kan vericem testlere inanmıyorum diyodum ki artçı depreme uyandım. İlk defa böyle bi rüya görüyorum sabah test yapıcam sağ kasık ağrısı ve mide yanması dışında bi belirtim yok ama bi Umut
Gaziantep. Maraş’ta 5.7 oldu onu hissettikİnşallah rüyana hayırlı Bi şekilde gerçek olur da ne depremi nerde oturuyorsun geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun rabbim Bi daha yaşatmasınGaziantep. Maraş’ta 5.7 oldu onu hissettik
Amin.cümlemize inşallahÇok geçmiş olsun rabbim Bi daha yaşatmasın
Benim eşim sürekli evde değil o sebeple ben ovülasyon takibi de yapamıyorum. Sadece programa göre yumurtlama gösterdiği günlerde evde olmaya çalışıyor.Ovülasyonla takip ettim yumurtlamayı tam 14 gün sonra oluyor benim adet bakalım
Nasılsın iyisin inşallah kuzum. Naptın kaç aydır hiç takip edemedim buraları yaAy hos geldin çiçeğim yaaa iyi ki geldin
Ya inanır mısın bi kaç gündür bana bir rahatlama geldi sanki olucak artık gibiBence bu yıl artık şans yüzümüze gülecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?