💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Cok saolun bilgilendirdiğiniz için

Olur neden olmasın biz kadınların başaramayacağı şey yok evelallah

Bi de benim.bugum cok.siddetli bel.agrim hafuf kasik agrim var acaba yumurtlamama mi diye dusunuyrm ovusde kalmadi elimde .akinti falan yok ama .ya yumurtlama ya gebelik yada adet sancisi acaba hangisi diye dusunuyorum ya
Cnm seninle konusmustuk sanirim diger ovuntestini 21. Gun yaptinizmi nasil cikti ve bugun kacinci gununuz herlde artk yumrtlama zamaniniz gecmistir 30 gunde bir adet oldugunuza gore 21 . Gunden sonra yumrtlama olmaz bnce duzenli olursaniz bir farklilik olmaz ise bu ay

Kızlar rüyamda tam hamile olduğumu gördüm 2 tane test yapmışım arkadaşlarıma yazıyorum falan sabah gidip kan vericem testlere inanmıyorum diyodum ki artçı depreme uyandım. İlk defa böyle bi rüya görüyorum sabah test yapıcam sağ kasık ağrısı ve mide yanması dışında bi belirtim yok ama bi Umut

İnşallah rüyana hayırlı Bi şekilde gerçek olur da ne depremi nerde oturuyorsun geçmiş olsun

Bence bu yıl artık şans yüzümüze gülecek
Ya inanır mısın bi kaç gündür bana bir rahatlama geldi sanki olucak artık gibi Şey böyle her ay olmayınca depresyonlara girip hiç olmayacakmış gibi düşünen ben gitti yerine böyle rahat kafaya takmayan bir ben geldi öyle ki reglim 13 gün gecikti regl bile olmadım bu ay ama hala rahatım nerden geliyo bu genişlik anlamış değilim ama normalde şimdiye tutuşmuş doktor doktor dolaşıp tahlil üzerine tahlil yaptırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…