- 30 Ocak 2023
- 397
- 185
- 18
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.261
UmarimAçtım kızlar biraz boş kalsın ay ortası falan düzenlerim artıkGebeliğe Hazırlık - 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸
NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ Ateş takibi @ecevekedileri https://www.fertilityfriend.com/home/791274 @Belisimm https://www.fertilityfriend.com/home/7918f3 @melegim can https://www.fertilityfriend.com/home/79005f @cnlrm...www.kadinlarkulubu.com inşallah bu gruptan kimse gelmez gerek kalmazda
Adetin 2. 3 günü gidiliyor dersin ben hormonlarıma baktırmak istiyorum Bi sorun var mı yok mu diye yada adet bitince git yumurtlama zamanını da sorHanımlar ben Kadın doğuma gidip muane olmak istiyorum hani bi sorun vs var mı diye baktırmak istiyorum bugün regl oldım ne zaman gitmem doğru olır bide ne gibi şeylere baktırmam lazım beni bilgilendirirseniz çok sevinirim ona göre doktora gittiğimde kendimi bu konuda doğru izah ederim
Anladım çok teşekkür ederimAdetin 2. 3 günü gidiliyor dersin ben hormonlarıma baktırmak istiyorum Bi sorun var mı yok mu diye yada adet bitince git yumurtlama zamanını da sor
Benim de bugün kasik ağrım oldu ama akıntım yoktu yumurtlamadir diye akşam da test yaptım ama silik ciktiBi de benim.bugum cok.siddetli bel.agrim hafuf kasik agrim var acaba yumurtlamama mi diye dusunuyrm ovusde kalmadi elimde .akinti falan yok ama .ya yumurtlama ya gebelik yada adet sancisi acaba hangisi diye dusunuyorum ya
Benim adet başlangicimin 23.gunu suan sapsari akintim oldu suan girdm acaba yumurtlamamiBenim de bugün kasik ağrım oldu ama akıntım yoktu yumurtlamadir diye akşam da test yaptım ama silik cikti
Sağol canım amin olumlu sonuc olur insllah bu seferEvet canım gözünaydın
Cnm adetinin 2 veya ucuncu gunu gitmen lazim cunku bazi hormonlar o gunlerde dogru cikiyor ve ultrason muayeneside adetliyken yumrtliklr dha ii gozukuyor zaten yumrtan olsmaya baslamis okuyor. Troid, prilaktin, lh,fsh onlara bakiliyor kimide vimltminde bakiyor hamilelik dusunuyorsaniz birde folik asit yazdırınHanımlar ben Kadın doğuma gidip muane olmak istiyorum hani bi sorun vs var mı diye baktırmak istiyorum bugün regl oldım ne zaman gitmem doğru olır bide ne gibi şeylere baktırmam lazım beni bilgilendirirseniz çok sevinirim ona göre doktora gittiğimde kendimi bu konuda doğru izah ederim
Yumurta akı gibi mi canım, benim bugün çok sıvı akıntım oldu afedersin altıma yapmışım gibiydi hemen tuvalete kostum yumurta akı gibi olmayınca önemsemedim. Akşam da kasik ağrım olunca ne olur olmaz test yapayım dedim ama silik çıktı. Yumurta akı gibiyse yumurtlama olabilirBenim adet başlangicimin 23.gunu suan sapsari akintim oldu suan girdm acaba yumurtlamami
Canım ancak girebildim sayfaya sabah, öğlen ve akşam yaptım bugün hepsinde de silikleşmişti çizgi dün ve bugünü değerlendirdik iyi kiNe alemdesin canım
Bence değerlendirebilirsiniz aklın kalmasın keşke deme çünkü yumurtlama kimilerinde 2-3 gün sürüp çatlayabiliyor.Hanımlar bugün pik olmuştu benim test ama eşim geç geldi ve çok yorgundu değerlendiremedik, en son pazar günü değerlendirdik. Yarın değerlendirsek şansımız var mı ?
Yarın test yapsam silikleşmişse çatlamış olmuyor mu? Silikleşmişse şansımız yok mu ?Bence değerlendirebilirsiniz aklın kalmasın keşke deme çünkü yumurtlama kimilerinde 2-3 gün sürüp çatlayabiliyor.
Hanımlar bugün pik olmuştu benim test ama eşim geç geldi ve çok yorgundu değerlendiremedik, en son pazar günü değerlendirdik. Yarın değerlendirsek şansımız var mı ?
Benim bugün pik canım ama değerlendiremedik maalesefCanım ancak girebildim sayfaya sabah, öğlen ve akşam yaptım bugün hepsinde de silikleşmişti çizgi dün ve bugünü değerlendirdik iyi kisen ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?