• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlarrr günaydın... Şahin bakışlılar bana da bakabilir mi Bat dündü sabah kaset test ile deneyeyim dedim. Çıplak gözle daha net yine.. Arada kaldım çok fena... Görüyor musunuz bişeyler??? 🙄🙄🤔🙏🏼
Hemen mi belirdi canım ben de görüyorum

Ben de bu ay Progestan içiyorum canım sabah akşam. Akşam içince çok etkilemiyor ama sabah içtikten yarım saat sonra öyle bir baş dönmesi ve sersemlik yapıyor ki tutuna tutuna yürüyorum bayılacak gibi oluyorum konuşurken kelimeler doğru çıkıyor mu çıkmıyor mu böyle içmiş gibi oluyorum çok enteresan oluyor yarım saat kırk beş dakika sürüyor. Okula geliyorum bir de gelirken korkuyorum düşer bayılırım diye o derece.
İşte banada doktor bugun dedi
Gunduz içme sersem yapar dedi
Gece yatmadan 1 adet iç dedi

Kızlar lh testim dün koyuydu ama pik değildi. Bugün açılmış rengi. Geçen ay da böyle olmuştu ve yumurtlamam bayağı ileri bir tarihte gerçekleşmişti. Lh kademeli şekilde mi artiyor yoksa böyle silik,koyu,silik olması normal mi? Yumurtam olgunlaşmadan çatlıyor olabilir mi? Cuma-ctesi bekliyordum piki ama dün koyuyken bugün daha açık renk 🥺

Kızlarrr günaydın... Şahin bakışlılar bana da bakabilir mi Bat dündü sabah kaset test ile deneyeyim dedim. Çıplak gözle daha net yine.. Arada kaldım çok fena... Görüyor musunuz bişeyler??? 🙄🙄🤔🙏🏼
Cnm bnde görüyorum fakt bat dündü daha koyu beklerdım
Geç döllenme olabılur
Normalde hemn kan verme derdim ana madem sorun var Ozmn mecbur kan ver ve ilaçlarına başla cnm

Kızlar aşılama gününü sayarsak 10. Günüm bugün çatlatma iğnesi 12. Gün. Gögüslerim de dolgunluk uçlarda hassasiyet, gaz sancısı ve biraz kasık ağrım var. Sizce hala iğne etkisimidir? Test yapmadım hiç. Daha erken gibi test için dimi?

Kızlar aşılama gününü sayarsak 10. Günüm bugün çatlatma iğnesi 12. Gün. Gögüslerim de dolgunluk uçlarda hassasiyet, gaz sancısı ve biraz kasık ağrım var. Sizce hala iğne etkisimidir? Test yapmadım hiç. Daha erken gibi test için dimi?
Sabredebilirsen iki gün daha bekle derim 😊 aşılamanın 12.gunu belli olur az çok

Cnm inşallah tutmuştur bebiş🙏
Bnce bıraz daha bekle
Kafanı bulandırma hiç

Papatyamaviss Papatyamaviss ateş tabloma bakar mısın 🙏🏻 bir de bildiğin sarı akıntım var kokusuz ama karnım da ağrıyo regl oldum sanıyorum bakıyorum akıntı gelmiş sende de oldu mu bu durum? Testte yaptım yok çıkmıyor birşey 😢

Eklentiler

• IMG_20230302_101714.jpg
    IMG_20230302_101714.jpg
    152 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar lh testim dün koyuydu ama pik değildi. Bugün açılmış rengi. Geçen ay da böyle olmuştu ve yumurtlamam bayağı ileri bir tarihte gerçekleşmişti. Lh kademeli şekilde mi artiyor yoksa böyle silik,koyu,silik olması normal mi? Yumurtam olgunlaşmadan çatlıyor olabilir mi? Cuma-ctesi bekliyordum piki ama dün koyuyken bugün daha açık renk 🥺
Benimde öyle hiç pik göremeden silikleşmeye başlıyor.İlk kez bu ay yaptığımdan bende pek anlamadım. :(

Cnm Bnımde ovulasyon testlerim 9 gün pik kaldı kımyasal oldugu ay

Bu ay ne oluyor ne bıtıyor dıye yumoş takıbı yaptrdım
Bugun 15. Gün yumoş 21 mm ama ovulasyon um asırı silik
Bırazdan iğneye gıtcem
Bnce çatladığında ovü pik olacak
Bnce yumoş takıbıne git o sekılde anlarsın
Yumurta hangı gun buyumüş
Az çok kafanda bısey ler oturur

Test icin erken ama belirtiler gebelik gibi :) insallah vardir canim 2 3 gun daha bekle emin ol

Kızlar ovulasttestime bakarmısınız

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-02-10-59-25-764_com.meetyou.intl.jpg
    Screenshot_2023-03-02-10-59-25-764_com.meetyou.intl.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 79
Back