- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.781
Yumurtlamani öne çektiyse olabilirsin canımKızlar çörekotu bal tarçın karışımı nedeniyle erken regl olmuş olabilir miyim? Tecrübesi olan var mı bu konuda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlamani öne çektiyse olabilirsin canımKızlar çörekotu bal tarçın karışımı nedeniyle erken regl olmuş olabilir miyim? Tecrübesi olan var mı bu konuda?
Hemen mi belirdi canım ben de görüyorumKızlarrr günaydın... Şahin bakışlılar bana da bakabilir mi Bat dündü sabah kaset test ile deneyeyim dedim. Çıplak gözle daha net yine.. Arada kaldım çok fena... Görüyor musunuz bişeyler???
İnşallah seninki de tutar canım kimyasal geçirenler daha rahat hamile kaldı topikte inşallah seninde olurAynenn bu sekılde ilişki bu pozisyonda bıtecek ve o popo dikilecek
1 saat yüzüstü bu sekılde tek bacağı çekerek yatıyorum
İşte banada doktor bugun dediBen de bu ay Progestan içiyorum canım sabah akşam. Akşam içince çok etkilemiyor ama sabah içtikten yarım saat sonra öyle bir baş dönmesi ve sersemlik yapıyor ki tutuna tutuna yürüyorum bayılacak gibi oluyorum konuşurken kelimeler doğru çıkıyor mu çıkmıyor mu böyle içmiş gibi oluyorum çok enteresan oluyor yarım saat kırk beş dakika sürüyor. Okula geliyorum bir de gelirken korkuyorum düşer bayılırım diye o derece.
Ayy inşallah cnmİnşallah seninki de tutar canım kimyasal geçirenler daha rahat hamile kaldı topikte inşallah seninde olur
İyi olmuş bence. Bana sabah akşam sürekli içeceksin dedi iki kutu yazdıİşte banada doktor bugun dedi
Gunduz içme sersem yapar dedi
Gece yatmadan 1 adet iç dedi
Cnm bnde görüyorum fakt bat dündü daha koyu beklerdımKızlarrr günaydın... Şahin bakışlılar bana da bakabilir mi Bat dündü sabah kaset test ile deneyeyim dedim. Çıplak gözle daha net yine.. Arada kaldım çok fena... Görüyor musunuz bişeyler???
10 gün canımNe kadr kullandn karışımı her bünye farklı tabiki o da etkilemiş olabilir
Sabredebilirsen iki gün daha bekle derim aşılamanın 12.gunu belli olur az çokKızlar aşılama gününü sayarsak 10. Günüm bugün çatlatma iğnesi 12. Gün. Gögüslerim de dolgunluk uçlarda hassasiyet, gaz sancısı ve biraz kasık ağrım var. Sizce hala iğne etkisimidir? Test yapmadım hiç. Daha erken gibi test için dimi?
Vallahi yıldım artıkYumurtlamani öne çektiyse olabilirsin canım
Cnm inşallah tutmuştur bebişKızlar aşılama gününü sayarsak 10. Günüm bugün çatlatma iğnesi 12. Gün. Gögüslerim de dolgunluk uçlarda hassasiyet, gaz sancısı ve biraz kasık ağrım var. Sizce hala iğne etkisimidir? Test yapmadım hiç. Daha erken gibi test için dimi?
Valla bekliyorum da insan işte bi düşünüyor acaba olabilir mi diyorumSabredebilirsen iki gün daha bekle derim aşılamanın 12.gunu belli olur az çok
Dimi şimdi negatif cıkarsa bu sefer yıkılıcam 2 3 gün daha bekliyim dediğiniz gibiCnm inşallah tutmuştur bebiş
Bnce bıraz daha bekle
Kafanı bulandırma hiç
Benimde öyle hiç pik göremeden silikleşmeye başlıyor.İlk kez bu ay yaptığımdan bende pek anlamadım.Kızlar lh testim dün koyuydu ama pik değildi. Bugün açılmış rengi. Geçen ay da böyle olmuştu ve yumurtlamam bayağı ileri bir tarihte gerçekleşmişti. Lh kademeli şekilde mi artiyor yoksa böyle silik,koyu,silik olması normal mi? Yumurtam olgunlaşmadan çatlıyor olabilir mi? Cuma-ctesi bekliyordum piki ama dün koyuyken bugün daha açık renk
Cnm Bnımde ovulasyon testlerim 9 gün pik kaldı kımyasal oldugu ayKızlar lh testim dün koyuydu ama pik değildi. Bugün açılmış rengi. Geçen ay da böyle olmuştu ve yumurtlamam bayağı ileri bir tarihte gerçekleşmişti. Lh kademeli şekilde mi artiyor yoksa böyle silik,koyu,silik olması normal mi? Yumurtam olgunlaşmadan çatlıyor olabilir mi? Cuma-ctesi bekliyordum piki ama dün koyuyken bugün daha açık renk
Test icin erken ama belirtiler gebelik gibi :) insallah vardir canim 2 3 gun daha bekle emin olKızlar aşılama gününü sayarsak 10. Günüm bugün çatlatma iğnesi 12. Gün. Gögüslerim de dolgunluk uçlarda hassasiyet, gaz sancısı ve biraz kasık ağrım var. Sizce hala iğne etkisimidir? Test yapmadım hiç. Daha erken gibi test için dimi?