💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben görüyorum canım ya walla çizgiyi . İlk yaptığında çıktıysa kuruma değildir o. Ay hadi İnşallah sabah ilk idrarınla yap da daha net çıksın.
Ayyy çok şükür gören biri çıktı valla kendimi şizofren ilan etmek üzereydim Umarım vardır da ayağımı sürürüm...

Bu kadar görünür olabiliyor.. Arkadaşlar son ayarlamayla anca bu hale getirebildim. Kuruma çizgisi değil bu arada ilk yaptığım anda çıktı bu çizgi
Çook silik çizgi var gibii yarın tekrar yapıp paylaşın inşallah hamilesinizdir güzel haberlerinizi bekliyorum

Hadi ya ben gebe kalmak istiyorum ve tiroid ilacı kullanıyorum benim de 2 düşüğüm var. Ama doktor gebe kalmak istiyorsan kullanmalısın demişti

Kızlar size bir soru sormak istiyorum acaba fazla kilo da gebeliği geciktiriyor olabilir mi ben 1.60 boyum 83 kiloyum vermem gerekir mi

Yaaaaa sen beni nasıl etiketlemezsinnnnnnn nasıl sevindim testini gördüğüme nasıl
Ay canım öyle bir zamanda yaptimki misafir gelecekti testi yaptm size cektim hatta gec attim bayada baktim gitmiyor bi ara hemen attim oyle hızlı hızlı insallah dogrudur yaa yarın tekrarliycm

Kizlar belim cok agriyor regli olacakmışım gibi ya bu test bozukmuyduki anlmadim bu nasıl ağrıdır resmen regli ağrısı bu çok iyi bilirim bu ağrıyı

Kizlar belim cok agriyor regli olacakmışım gibi ya bu test bozukmuyduki anlmadim bu nasıl ağrıdır resmen regli ağrısı bu çok iyi bilirim bu ağrıyı
Canım bence hiç öyle düşünme. Herkes adet ağrısı gibi diye tarif ediyor gebelik belirtilerini. Sanıyorum çok bi fark yok. Olumlu düşün

Kızlar size bir soru sormak istiyorum acaba fazla kilo da gebeliği geciktiriyor olabilir mi ben 1.60 boyum 83 kiloyum vermem gerekir mi
Valla canım etkilediği söyleniyor. Ben 170 boydayım ve 74 kiloydum. 2 tane doktor bana kilo vermelisin dedi. Hatta beyaz şekerli hiç bir şeyi tüketmememi söyleyen de oldu. Ben de baya araştırdım.

Tavuk yemeyi dahi bıraktım bir süre, tavuklar hızlı büyüsün diye hormon verdikleri için. Bir doktorun tavsiyesi üzerine.

Diyet demeyelim de sağlıklı beslenme diyelim. Zaten öyle yapınca kilo da veriiyor. Sağlıklı beslenmeyle yumurta kaliteni artırınca kilo vermene gerek kalmadan hamile de kalabilirsin. Çok örneğini gördüm aşırı kilolu hanımların hamileliğini.

İçini ferah tut, canım

Ben de çevreye bakiyorum ne kadar sağlıksız kotu beslenen varsa hamile kaldı doğurdu bile salamlar sucuklar havada uçuşuyor napalım şimdi yolumuz yol değil mi

Hadi ya ben gebe kalmak istiyorum ve tiroid ilacı kullanıyorum benim de 2 düşüğüm var. Ama doktor gebe kalmak istiyorsan kullanmalısın demişti
Simdi yanls bilgi vermek.istemem ama demekki senin degerlerin oyle ki ilac kullanman lazim demis doktorlar daha iyi bilir tabiki kadin dogum ne diyor bu konu hakkinda acaba dusukleriniz hakkinda.her troid degerleri de ayni degil doktorum demisti bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…