• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ayyy Allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah değerim yükselir bir an beta 11,69 olunca acaba dedim çok mu düşük ama bugün çok koyulastigi için bende dedim sanırım betam yükseliyor Allahım inşallah böyle gider 8-9 aydır bekliyorduk bu bebeği inşallah sağlıklı bir evlat nasip eder rabbim 🥹 çok garip duygular içindeyim hala bazen endişeleniyorum
Hayirlisi olsun endiselenme Allaha dua et bol bol saglikla dogsun insaAllah

Bende 33 yasindayim kiz o zaman ben bayilim valla arkdasim 38 yasinda pocosu vardi rahim agznda et mi ne vrdi yine de hamile kaldi Rabbim nasip edince imkansz diye birsey yok.bende 9 aydr beklmedeyim:)
35 yaşındayım 11 aydır deniyorum ♥️ umarım bu ay güzel haberimizi alırız canım

Bende 33 yasindayim kiz o zaman ben bayilim valla arkdasim 38 yasinda pocosu vardi rahim agznda et mi ne vrdi yine de hamile kaldi Rabbim nasip edince imkansz diye birsey yok.bende 9 aydr beklmedeyim:)
O
35 yaşındayım 11 aydır deniyorum ♥️ umarım bu ay güzel haberimizi alırız canım
Amin insaAllah Rabbim yoktan var eden 💚.adet gunuz nemzn marta girdik gunler yaklasiyor:)

Ben de ne zaman gitsem ultrasonla bakıp bi sorun olmadığını söylüyorlar ama herşey ultrasonla da çıkıyor mu ki bu arada bende de tiroid yüksek ilaç kullanıyorum 😒
Benimde triodm yuksekti 1 bucuk sene ilacvtedavisi gordum hamd olsun suan iyim takibteym.ama arada kan verip bakikiyor degerlwrime .doktor bu degerleerle hamile kalma dedi iyi degilmis .ama cevremde triod hastasi olup hamile kalan gayet saglikli bebegi olan arkadasim var takdir Rabbimin .

Ayy merhaba merhaba kızlar.. Bat bugündü. Hala adet yok sadece ara sıra giren adet sancıları var. Ayaklarım buz, ama ateşim 37.4 (adet olacağım zaman 1 gün önceden düşer ateşim) bir de inanılmaz sulu akıntım var beyaz. Adet oldum sanıyorum ıslak geziyorum resmen koşup bakıyorum yok.. Test yaptım işten gelinde erken gebelik testi. Burda bir hayalet çizgi var çıplak gözle bakınca görüyorum ama fotoda görünsün diye çok uğraştım. Allasen bi bakın, şaşı oldum yemin ederim. 👀👀👀

Eklentiler

• IMG_20230301_212405.jpg
    IMG_20230301_212405.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 76
İyi akşamlar.kizlar nasılsıniz..ovulasyon testindeneyen varmi bu ay
Ben bu ay ilk defa aldim adettn birgun sonra yapamaya basladim taki 19 gune kadar ama hiç pik gormedim ve hafif koyu bile gormedim zaten testim de bitti .anlicagin az vardinelimde adet gunune kadar yapamadim yani ama degerlendrdim gunleri nasip varsa Rabbim yollicak

Merhaba benim doktor da iğne vermişti ama 2 gün yeterli diyolar acaba neden her doktor farklı konuşuyor? Herkesin durumuda farklı ondan kaynaklı mı acaba?
Bakalım benim doktor bna ne dıcek ilişkiyi🤔
Yarın ovitrelle yazcam dedi
Kızlar ovitrelle yi sağlık ocagında yazdırabılırmyım

Ayy merhaba merhaba kızlar.. Bat bugündü. Hala adet yok sadece ara sıra giren adet sancıları var. Ayaklarım buz, ama ateşim 37.4 (adet olacağım zaman 1 gün önceden düşer ateşim) bir de inanılmaz sulu akıntım var beyaz. Adet oldum sanıyorum ıslak geziyorum resmen koşup bakıyorum yok.. Test yaptım işten gelinde erken gebelik testi. Burda bir hayalet çizgi var çıplak gözle bakınca görüyorum ama fotoda görünsün diye çok uğraştım. Allasen bi bakın, şaşı oldum yemin ederim. 👀👀👀
E ozmn hayirlinolsun diyor muyuz insaAllah valla ben cizgi goremedim tam ama hayalet gibi de sanki anlayamadim sen yarin insaAllah normal kaset test yap bi nasil cikacak Allah gonlune gore versin.kasim annesi olcan insaAllah .

E ozmn hayirlinolsun diyor muyuz insaAllah valla ben cizgi goremedim tam ama hayalet gibi de sanki anlayamadim sen yarin insaAllah normal kaset test yap bi nasil cikacak Allah gonlune gore versin.kasim annesi olcan insaAllah .
İnşallah canım ya 🙏🏼🙏🏼 3 kaybım var artık çok yoruldum korkuyorum da.. Ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi çünkü iğne vurulmaya başlamam gerek durumum biraz riskli.. Kaset test var evde sabah bi de onu yapayım bakalım 🙄🙄

Ben Göremedım ama yan açıdan çekmişsin
Dik açıdan olsaydı görebılırdık

İnşallah canım ya 🙏🏼🙏🏼 3 kaybım var artık çok yoruldum korkuyorum da.. Ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi çünkü iğne vurulmaya başlamam gerek durumum biraz riskli.. Kaset test var evde sabah bi de onu yapayım bakalım 🙄🙄
Evet yarın sabah ilk idrarla yaparsan varsa mutlaka belli olur zaten

Rabbimin vardr bildigi gercekten nasipte varsa olucak bedenen ve ruhen guclu olmaliyiz evet erken ogrenmek iyi aslnda onlemler alinir sbah yapinca atarsin testini bakariz insaAllah vardr bebis

Benimde triodm yuksekti 1 bucuk sene ilacvtedavisi gordum hamd olsun suan iyim takibteym.ama arada kan verip bakikiyor degerlwrime .doktor bu degerleerle hamile kalma dedi iyi degilmis .ama cevremde triod hastasi olup hamile kalan gayet saglikli bebegi olan arkadasim var takdir Rabbimin .
Şu anda tiroidin kaç canım peki?

Şu anda tiroidin kaç canım peki?
Valla bilmiyorum bakmadim ama normale dondu sukur ilac kullanmiyorum 4 aydir .hatta hamile kaldim gecen sene ama bilmeden triod ilaclarina devm.ediyordum gunluk dusuge sebeb oldu cunku hamilelik olmaz bundgerlerle genelde deniliyordu ama oldu fakat dustu .triod hastalrnda dusuk digerlerine gore ikikat fazla oluyrmus .Rabbim nasip etmedi vardr bir hayir dedim zaten .zaten doktorum dedi sagliksz gebelikler tutunamaz yni aslnda hayirlisymis .iste 9 ay oldu bakalim Rabbim yazmissa gelicek zaten.

Ben de haşimato hastayım yıllardır ilaç kullanıyorum 6 ayda bir kontrole gidiyorum arada değerler değişse de kontrol altında şükür. doktor hamilelikle ilgili bir sıkıntı yaratmayacağını söylüyor ama bilemiyorum umarım öyledir sizin değerler çok mu yüksek

Back