💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kadın doğum doktoru da tsh 3.22 olmasına rağmen tiroidini düşür bir an önce demişti. Ben de ilaç kullanıyorum ama fayda etmedi heralde dedim. Tekrar görün dedi ben de doktora gidince belirli günler dozu arttırdı.

Kızlar size bir soru sormak istiyorum acaba fazla kilo da gebeliği geciktiriyor olabilir mi ben 1.60 boyum 83 kiloyum vermem gerekir mi
Fazla kilo insulin direncine sebep olabilio ya da insulin direnci de kilo artisina sebep olabiliyor canım. Kısır dongu gibi ikisi de. Ama insulin direncinin yumurtalıklari etkiledigini duymuştum. Hatta pkos tedavisinde de direnci kirmak icin ilac veriliyor. Dolayisiyla kilo vermenin katki saglayacagini düşünüyorum ben. Hatta o yuzden gecen ay basladim kendim de 4 haftadir duzenli yuruyus ve diyet yapiyorum. Olur da bu ay poztf gelirse ona baglayacagim. 10 aydir sonuc elde edemedim çünkü

Kilo ve boylarımiz aynı canım oğluma hemen hamile kalmıştım siger kurtaj olan ilk bebeğimede o zaman 1.70 59 60 kilo filandim belki bu kilo yüzünden 1.5 yıldır ugrasiyorum ymurtaliklari yavaşlatıyor diyolar ama

3.22 normal insanlar icin iyi ama gebelikte 2.5un altinda olsun isteniyor. O yuzden oyle demistir bence doktor.

Ben de çevreye bakiyorum ne kadar sağlıksız kotu beslenen varsa hamile kaldı doğurdu bile salamlar sucuklar havada uçuşuyor napalım şimdi yolumuz yol değil mi
Boyle de bir gerçeklik var tabii.. valla kafasi rahat olan takmayan bi sekilde olduruyor demekki. Ya da gercekten nasip kismet bu isler olacagi varsa önünde kimse duramıyor. Allah nasip etmiyorsa da kimse olduramıyor.. ama ben yine sagligi gozetmeden yanayim

Ay canım öyle bir zamanda yaptimki misafir gelecekti testi yaptm size cektim hatta gec attim bayada baktim gitmiyor bi ara hemen attim oyle hızlı hızlı insallah dogrudur yaa yarın tekrarliycm
İnşallah var bence canım çok sevindim inan bana kendim gibi

Bu mantikli geldi bana ya.. ben de salatalarima tavuk katiyordum. Eklemeyeyim bundan sonra bari. En iyisi kırmızı et de iste onu da ben sevemedim

Valla ben beyaz şekeri ve akşam yemeğinde. sonra atıştırmayı kesip 2 ay sonra 69 kiloyu görebildim çok şükür. Aslında en önemli olan sağlıklı beslenmek. Mesela bende insülin direnci de vardı. Doktorun verdiği ilacı kullanmak istemedim, dedim ben bunu kendime ettim, o zaman kendim başaracağım. Sağlıklı beslenme ve ara sıra yaptığım egzersizlerle onu da yendim.

Benim tarafımda işin en kötü tarafı 2 aydır saldım. Kiloları da geri aldım. Motivasyonum düştü, moral bozukluğu vs. Ancak çer çöp yemek bahane değil. İnşallah tekrar başaracağım sağlıklı halime dönmeyi. Yarın en yakın arkadaşımın hamileliğini kutlamaya gideceğiz tatlıcıya

Yarını atlatınca şekersiz hayata geri dönüş yapacağım yine.

İnşallah var bence canım çok sevindim inan bana kendim gibi
Yaa öyle deme duygulanirim bende sizleri duyunca kendim gibi seviniyorum burdaki bag cok guzel insan kimyasal yaşayınca sevinemiyormus yine aynısı mı olacak diye yani normalde suan coktan kan vermiştim hic tepki bile verp sevinemedim

Ben de çevreye bakiyorum ne kadar sağlıksız kotu beslenen varsa hamile kaldı doğurdu bile salamlar sucuklar havada uçuşuyor napalım şimdi yolumuz yol değil mi
Ben öyle bir şey demedim. Sadece etkili olabiliyor. Benim çevremde de sigara içiip alkol alırken hamile olduğunu öğrenen, çer çöple beslenirken hamile olduğunu öğrenen insanlar var.

Ancak bende pcos var ve kist oluşumu çok yatkın. Doktorum dedi ki bu kistlerin ana besin maddesi şeker.

Şayet kistlerinden kurtulmak istiyorsan sağlıklı besleneceksin, şekeri bırakacaksın olabildiğince.

Kızlar ovu testi yaptım bu saatte. Bir bakar mısınız? Bir de bir şey sorucam beş gündür sabah akşam Progestan içiyorum bu durum lh seviyesini etkiler mi

Eklentiler

• 8A185940-DEFF-4DDA-8D95-4BDF8FD35B5B.jpeg
    133,8 KB · Görüntüleme: 49
  • 943E552D-B7E6-43DE-B967-C5AB98AA4318.jpeg
    113,8 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…