- 3 Şubat 2023
- 1.946
- 1.413
- 53
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #2.661
Kadın doğum doktoru da tsh 3.22 olmasına rağmen tiroidini düşür bir an önce demişti. Ben de ilaç kullanıyorum ama fayda etmedi heralde dedim. Tekrar görün dedi ben de doktora gidince belirli günler dozu arttırdı.Simdi yanls bilgi vermek.istemem ama demekki senin degerlerin oyle ki ilac kullanman lazim demis doktorlar daha iyi bilir tabiki kadin dogum ne diyor bu konu hakkinda acaba dusukleriniz hakkinda.her troid degerleri de ayni degil doktorum demisti bana .
Fazla kilo insulin direncine sebep olabilio ya da insulin direnci de kilo artisina sebep olabiliyor canım. Kısır dongu gibi ikisi de. Ama insulin direncinin yumurtalıklari etkiledigini duymuştum. Hatta pkos tedavisinde de direnci kirmak icin ilac veriliyor. Dolayisiyla kilo vermenin katki saglayacagini düşünüyorum ben. Hatta o yuzden gecen ay basladim kendim de 4 haftadir duzenli yuruyus ve diyet yapiyorum. Olur da bu ay poztf gelirse ona baglayacagim. 10 aydir sonuc elde edemedim çünküKızlar size bir soru sormak istiyorum acaba fazla kilo da gebeliği geciktiriyor olabilir mi ben 1.60 boyum 83 kiloyum vermem gerekir mi
Kilo ve boylarımiz aynı canım oğluma hemen hamile kalmıştım siger kurtaj olan ilk bebeğimede o zaman 1.70 59 60 kilo filandim belki bu kilo yüzünden 1.5 yıldır ugrasiyorum ymurtaliklari yavaşlatıyor diyolar amaValla canım etkilediği söyleniyor. Ben 170 boydayım ve 74 kiloydum. 2 tane doktor bana kilo vermelisin dedi. Hatta beyaz şekerli hiç bir şeyi tüketmememi söyleyen de oldu. Ben de baya araştırdım.
Tavuk yemeyi dahi bıraktım bir süre, tavuklar hızlı büyüsün diye hormon verdikleri için. Bir doktorun tavsiyesi üzerine.
Diyet demeyelim de sağlıklı beslenme diyelim. Zaten öyle yapınca kilo da veriiyor. Sağlıklı beslenmeyle yumurta kaliteni artırınca kilo vermene gerek kalmadan hamile de kalabilirsin. Çok örneğini gördüm aşırı kilolu hanımların hamileliğini.
İçini ferah tut, canım
Kadın doğum doktoru da tsh 3.22 olmasına rağmen tiroidini düşür bir an önce demişti. Ben de ilaç kullanıyorum ama fayda etmedi heralde dedim. Tekrar görün dedi ben de doktora gidince belirli günler dozu artirdi.Hakkinizda hayirlisi insaAllah degerlerin duzelir biran onceKadın doğum doktoru da tsh 3.22 olmasına rağmen tiroidini düşür bir an önce demişti. Ben de ilaç kullanıyorum ama fayda etmedi heralde dedim. Tekrar görün dedi ben de doktora gidince belirli günler dozu arttırdı.
3.22 normal insanlar icin iyi ama gebelikte 2.5un altinda olsun isteniyor. O yuzden oyle demistir bence doktor.Kadın doğum doktoru da tsh 3.22 olmasına rağmen tiroidini düşür bir an önce demişti. Ben de ilaç kullanıyorum ama fayda etmedi heralde dedim. Tekrar görün dedi ben de doktora gidince belirli günler dozu arttırdı.
Aynen canım zaten o yüzden ilaç kullanıyorum. Gebe kalmak için olmazsa hayatta kullanmam.3.22 normal insanlar icin iyi ama gebelikte 2.5un altinda olsun isteniyor. O yuzden oyle demistir bence doktor.
Bence de kullan canım tiroid cok onemli cunku. Bebekte dogrudan zeka gelisimi ile ilgili deniyor bir deAynen canım zaten o yüzden ilaç kullanıyorum. Gebe kalmak için olmazsa hayatta kullanmam.
Haklısın canım gerçekten önemliBence de kullan canım tiroid cok onemli cunku. Bebekte dogrudan zeka gelisimi ile ilgili deniyor bir de
Boyle de bir gerçeklik var tabii.. valla kafasi rahat olan takmayan bi sekilde olduruyor demekki. Ya da gercekten nasip kismet bu isler olacagi varsa önünde kimse duramıyor. Allah nasip etmiyorsa da kimse olduramıyor.. ama ben yine sagligi gozetmeden yanayimBen de çevreye bakiyorum ne kadar sağlıksız kotu beslenen varsa hamile kaldı doğurdu bilesalamlar sucuklar havada uçuşuyor napalım şimdi yolumuz yol değil mi
İnşallah var bence canım çok sevindim inan bana kendim gibiAy canım öyle bir zamanda yaptimki misafir gelecekti testi yaptm size cektim hatta gec attim bayada baktim gitmiyor bi ara hemen attim oyle hızlı hızlı insallah dogrudur yaa yarın tekrarliycm
Bu mantikli geldi bana ya.. ben de salatalarima tavuk katiyordum. Eklemeyeyim bundan sonra bari. En iyisi kırmızı et de iste onu da ben sevemedimValla canım etkilediği söyleniyor. Ben 170 boydayım ve 74 kiloydum. 2 tane doktor bana kilo vermelisin dedi. Hatta beyaz şekerli hiç bir şeyi tüketmememi söyleyen de oldu. Ben de baya araştırdım.
Tavuk yemeyi dahi bıraktım bir süre, tavuklar hızlı büyüsün diye hormon verdikleri için. Bir doktorun tavsiyesi üzerine.
Diyet demeyelim de sağlıklı beslenme diyelim. Zaten öyle yapınca kilo da veriiyor. Sağlıklı beslenmeyle yumurta kaliteni artırınca kilo vermene gerek kalmadan hamile de kalabilirsin. Çok örneğini gördüm aşırı kilolu hanımların hamileliğini.
İçini ferah tut, canım
Valla ben beyaz şekeri ve akşam yemeğinde. sonra atıştırmayı kesip 2 ay sonra 69 kiloyu görebildim çok şükür. Aslında en önemli olan sağlıklı beslenmek. Mesela bende insülin direnci de vardı. Doktorun verdiği ilacı kullanmak istemedim, dedim ben bunu kendime ettim, o zaman kendim başaracağım. Sağlıklı beslenme ve ara sıra yaptığım egzersizlerle onu da yendim.Kilo ve boylarımiz aynı canım oğluma hemen hamile kalmıştım siger kurtaj olan ilk bebeğimede o zaman 1.70 59 60 kilo filandim belki bu kilo yüzünden 1.5 yıldır ugrasiyorum ymurtaliklari yavaşlatıyor diyolar ama
Canımm çok teşekkür ederim ben de biraz önce tekrar yaptım biraz daha belirginleşmiş yarın pik olur gibiEki Görüntüle 3211896 benim t çizgim daha net seninkine göre canım ama yine de pik değil. Akşam tekrarlayacağım beni takip eden kadın öyle söyledi
Hadi inşallah yarın görürüz pikleri canım, yarın haberleşelim tekrarCanımm çok teşekkür ederim ben de biraz önce tekrar yaptım biraz daha belirginleşmiş yarın pik olur gibi
Yaa öyle deme duygulanirimİnşallah var bence canım çok sevindim inan bana kendim gibi
Ben öyle bir şey demedim. Sadece etkili olabiliyor. Benim çevremde de sigara içiip alkol alırken hamile olduğunu öğrenen, çer çöple beslenirken hamile olduğunu öğrenen insanlar var.Ben de çevreye bakiyorum ne kadar sağlıksız kotu beslenen varsa hamile kaldı doğurdu bilesalamlar sucuklar havada uçuşuyor napalım şimdi yolumuz yol değil mi
olur bana da uygun orasıBeylikdüzü migros ta buluşabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?