• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Örneğin benim adetim 5 gün sürüyor. 6. Günden itibaren denenmeye başlanabilir. Hemşire bir arkadaşım var, ona da kadın doğumcusu adetin son günü de yapabilirsiniz demiş ve arkadaşım o son adet gününü değerlendirdiği ay hamile kalmış.. ben kendi 7. Günümde çatlamayı gördüm. Sperm içerde 4 gün yaşadığı için son adet günü bile yapmaya başlasanız içeride yaşayan spermler dölleyebilir. Mantıklı yani doktorun dediği de.
Anladım şimdi teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Valla bilmiyorum bakmadim ama normale dondu sukur ilac kullanmiyorum 4 aydir .hatta hamile kaldim gecen sene ama bilmeden triod ilaclarina devm.ediyordum gunluk dusuge sebeb oldu cunku hamilelik olmaz bundgerlerle genelde deniliyordu ama oldu fakat dustu .triod hastalrnda dusuk digerlerine gore ikikat fazla oluyrmus .Rabbim nasip etmedi vardr bir hayir dedim zaten .zaten doktorum dedi sagliksz gebelikler tutunamaz yni aslnda hayirlisymis .iste 9 ay oldu bakalim Rabbim yazmissa gelicek zaten.
Yazdığını anlayamadim tam. Tiroid ilacı içerken mi düşük oldu?

Bakalım benim doktor bna ne dıcek ilişkiyi🤔
Yarın ovitrelle yazcam dedi
Kızlar ovitrelle yi sağlık ocagında yazdırabılırmyım
Canım ben yurt dışındayım klinik reçete veriyor burda Türkiyede nasıl bilmiyorum senin doktorun sana reçete verir bence sağlık ocağına gerek kalmaz

Ben de haşimato hastayım yıllardır ilaç kullanıyorum 6 ayda bir kontrole gidiyorum arada değerler değişse de kontrol altında şükür. doktor hamilelikle ilgili bir sıkıntı yaratmayacağını söylüyor ama bilemiyorum umarım öyledir sizin değerler çok mu yüksek
Doktor oyle diyorsa oyledr benim doktorm sakin hamile kalma dedi bana iylesene kadar tabi .her triod de ayni degil tabi ilaclar degerler farkli bnmki yuksekti .insaAllah ilaclar sizede etkisini gosterir enkisa zamanda

Yazdığını anlayamadim tam. Tiroid ilacı içerken mi düşük oldu?
Simdi hamile oldugumu bilmiyordum ya beklemiyordum rutin ilaclarimi aliyordum benim ilaclarim direk bebege zarar veren ilaclardan oldugu icin hamileligi ilk ogrendigimden itibarrn kanama vardi ve dustu .doktorum ilaclarin ve triod degerlerinden dusuk olmustur dedi.

Ayy merhaba merhaba kızlar.. Bat bugündü. Hala adet yok sadece ara sıra giren adet sancıları var. Ayaklarım buz, ama ateşim 37.4 (adet olacağım zaman 1 gün önceden düşer ateşim) bir de inanılmaz sulu akıntım var beyaz. Adet oldum sanıyorum ıslak geziyorum resmen koşup bakıyorum yok.. Test yaptım işten gelinde erken gebelik testi. Burda bir hayalet çizgi var çıplak gözle bakınca görüyorum ama fotoda görünsün diye çok uğraştım. Allasen bi bakın, şaşı oldum yemin ederim. 👀👀👀
Ayyy hadi inşallah sanki var gibi. Kaçıncı dakikada çıktı canım bu sonuç

Bu kadar görünür olabiliyor.. Arkadaşlar son ayarlamayla anca bu hale getirebildim. Kuruma çizgisi değil bu arada ilk yaptığım anda çıktı bu çizgi 🙄

Eklentiler

• IMG_20230301_215637.jpg
    IMG_20230301_215637.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 86
Bu kadar görünür olabiliyor.. Arkadaşlar son ayarlamayla anca bu hale getirebildim. Kuruma çizgisi değil bu arada ilk yaptığım anda çıktı bu çizgi 🙄
Ben görüyorum canım ya walla çizgiyi . İlk yaptığında çıktıysa kuruma değildir o. Ay hadi İnşallah sabah ilk idrarınla yap da daha net çıksın.

İnşallah yanıltıcı değldir
Bu testlere pek guvenmıyorum
İlk idrarla yapılan kaset testlere guvenıyorum
Sabah hayırlı Haberını beklıyoruz cnm🙏

Normalde ctesi falan bekliyorum canım bu görüntüye göre o zaman diyebilir miyiz yoksa daha da mı ileri diyosun
İlk resimde yukarıdan aşağıya kadar 24-28 şubat arası , 2. Resim de üstteki gündüzün ortadaki ve alttaki az öncenin
4075842F-FB16-4E08-974D-6DC635CE3291.jpeg

Eklentiler

• 5589AF68-E38E-4247-ABAF-C241AAD12035.jpeg
    5589AF68-E38E-4247-ABAF-C241AAD12035.jpeg
    108,2 KB · Görüntüleme: 73
Back