• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Valla ben beyaz şekeri ve akşam yemeğinde. sonra atıştırmayı kesip 2 ay sonra 69 kiloyu görebildim çok şükür. Aslında en önemli olan sağlıklı beslenmek. Mesela bende insülin direnci de vardı. Doktorun verdiği ilacı kullanmak istemedim, dedim ben bunu kendime ettim, o zaman kendim başaracağım. Sağlıklı beslenme ve ara sıra yaptığım egzersizlerle onu da yendim.

Benim tarafımda işin en kötü tarafı 2 aydır saldım. Kiloları da geri aldım. Motivasyonum düştü, moral bozukluğu vs. Ancak çer çöp yemek bahane değil. İnşallah tekrar başaracağım sağlıklı halime dönmeyi. Yarın en yakın arkadaşımın hamileliğini kutlamaya gideceğiz tatlıcıya :KK70:

Yarını atlatınca şekersiz hayata geri dönüş yapacağım yine.
Ben hic saglikli beslenmem nerde ise yaramaz bisey var onu sever yerim sık sık yemek alışkanlığım yok ama gece makarnası beni böyle yapiyo hatta bi ara makarnayı kesip 7 kilo vermiligim var şükür suan da yemiyorum insallah o batağa düşmem yine 😁

Yaa öyle deme duygulanirim 🥲 bende sizleri duyunca kendim gibi seviniyorum burdaki bag cok guzel insan kimyasal yaşayınca sevinemiyormus yine aynısı mı olacak diye yani normalde suan coktan kan vermiştim hic tepki bile verp sevinemedim
Lütfen kötü düşünme kötüyü çağırmayalım nasibinde varsa o her türlü gelecek zaten o yüzden rahat ol lütfen. Akışına bırak o çizgiyi gördün şimdi devamı için dua etme vakti❤️

Boyle de bir gerçeklik var tabii.. valla kafasi rahat olan takmayan bi sekilde olduruyor demekki. Ya da gercekten nasip kismet bu isler olacagi varsa önünde kimse duramıyor. Allah nasip etmiyorsa da kimse olduramıyor.. ama ben yine sagligi gozetmeden yanayim☺️
Haklısın biz ne yaparsak yapalım en iyisini Allah bilir, biz yine de tedbiri bırakmayalım 😊

Lütfen kötü düşünme kötüyü çağırmayalım nasibinde varsa o her türlü gelecek zaten o yüzden rahat ol lütfen. Akışına bırak o çizgiyi gördün şimdi devamı için dua etme vakti❤️
Oyle haklısın ki canım olacak varsa olur gerçekten bakalim bi kac gun testle takip ederim koyulasma olursa kan veririm 🤲🏻

Yaa öyle deme duygulanirim 🥲 bende sizleri duyunca kendim gibi seviniyorum burdaki bag cok guzel insan kimyasal yaşayınca sevinemiyormus yine aynısı mı olacak diye yani normalde suan coktan kan vermiştim hic tepki bile verp sevinemedim
O korku bir kere insanin icine yerlesmeyegorsun.. cok iyi biliyorum. Bir kimyasal bir de düşükten sonra.. poztfi gorsem esime bile soyleyemeyebilirm diye dusunuyorum bir sure icin. Heveslenip hayal kırıklığı daha zor bisey çünkü

Bu mantikli geldi bana ya.. ben de salatalarima tavuk katiyordum. Eklemeyeyim bundan sonra bari. En iyisi kırmızı et de iste onu da ben sevemedim
Canım ben de çok kırmızı et yiyemiyorum ancak balık yemeye başladım bir tık daha fazla. Ayrıca asıl salatalarıma baklagil çok eklemeye başladım.

Ben hic saglikli beslenmem nerde ise yaramaz bisey var onu sever yerim sık sık yemek alışkanlığım yok ama gece makarnası beni böyle yapiyo hatta bi ara makarnayı kesip 7 kilo vermiligim var şükür suan da yemiyorum insallah o batağa düşmem yine 😁
Ben de yıllardır asla paketli ürün tüketmem şeker nerdeyse hiç yemem. Yollardır Sağlıklı beslenirim haftada 3-4 gün ağırlık, cardio pilates agırlıklı egzersiz yaparım. Ama gel gör ki hamile kalmak için amuda kalkmadığım kaldı😂😂😂😂

Ben de yıllardır asla paketli ürün tüketmem şeker nerdeyse hiç yemem. Yollardır Sağlıklı beslenirim haftada 3-4 gün ağırlık, cardio pilates agırlıklı egzersiz yaparım. Ama gel gör ki hamile kalmak için amuda kalkmadığım kaldı😂😂😂😂
Herkes bir önceki teoriyi çürütüyor 🤣

Kızlar ovu testi yaptım bu saatte. Bir bakar mısınız? Bir de bir şey sorucam beş gündür sabah akşam Progestan içiyorum bu durum lh seviyesini etkiler mi
Canım senin sanki geçen seferde bu kadar koyulaşmıştı da beklemiştik daha da koyulaşmasını demi yanlış hatırlamıyorsam. Sonrasında da daha koyu olmuştu galiba demi. Sanki yine eli kulağında gibi. Akıntın geliyor mu

Hahaha kiz ben bu ay onuda yaptım 🤣 hatta kendime cok guldm ne hallere girdim diye 🤣 ama seni tebrik ederim masallah ne guzel bende öyle olurum umarım eşimde aksine saglikli beslenir et balik meyve sebze adam herseyi seviyor tüketiyor bol bol ben meyve yemem sebze sevmem et yemem 🤣

O korku bir kere insanin icine yerlesmeyegorsun.. cok iyi biliyorum. Bir kimyasal bir de düşükten sonra.. poztfi gorsem esime bile soyleyemeyebilirm diye dusunuyorum bir sure icin. Heveslenip hayal kırıklığı daha zor bisey çünkü
Evet canım oyleymis ya kendim bile sevinmedim yani inanmıyorumama kimyasal olanı gördüğümde havalara ucmustm nasip iste

Canım benim dediğim pcos lular için faydalı olan şeyler. Ayrıca başka sorunu olmayıp da kilolu olanlar için.

Elbet bu sağlıklı yaşam olayı başlı başına etkileyici değildir. Bazen eşlerden ötürü sıkıntı olabiliyor bazen kadınlarda başka başka sıkıntılar olabiliyor.

Bazen ise her şey yolunda ancak olmazsa olmuyor. Sıkma canını inşallah güzel haberini alacağız. :KK200:

Hahaha kiz ben bu ay onuda yaptım 🤣 hatta kendime cok guldm ne hallere girdim diye 🤣 ama seni tebrik ederim masallah ne guzel bende öyle olurum umarım eşimde aksine saglikli beslenir et balik meyve sebze adam herseyi seviyor tüketiyor bol bol ben meyve yemem sebze sevmem et yemem 🤣
🤣🤣bu mesaja cok güldüm. Ayaklari havaya kaldirip uzanma amuda kalkmak olarak sayiliyorsa ona cogumuz kalkiyoruz sanki😅

Kızlarrr şimdi yine yaptım yeni geldim eve 15 dk kadar bekledim testi Femometer e yükledim doruk yüzde 112 diyor bugün ilişki olsun mu şart mı çok yorgunum ve öncesinde de ilişki olmadı çünkü başka evdeyiz evimize girilmiyor 😑🙈
6EE655A2-FC71-48D5-A5C3-A1FEBDACA3F5.jpeg

Kızlarrr şimdi yine yaptım yeni geldim eve 15 dk kadar bekledim testi Femometer e yükledim doruk yüzde 112 diyor bugün ilişki olsun mu şart mı çok yorgunum ve öncesinde de ilişki olmadı çünkü başka evdeyiz evimize girilmiyor 😑🙈Eki Görüntüle 3212182
Sanki pik gibi canim. Olsa iyi olur bence.

Back