💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Anladım şimdi teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Yazdığını anlayamadim tam. Tiroid ilacı içerken mi düşük oldu?

Bakalım benim doktor bna ne dıcek ilişkiyi
Yarın ovitrelle yazcam dedi
Kızlar ovitrelle yi sağlık ocagında yazdırabılırmyım
Canım ben yurt dışındayım klinik reçete veriyor burda Türkiyede nasıl bilmiyorum senin doktorun sana reçete verir bence sağlık ocağına gerek kalmaz

Doktor oyle diyorsa oyledr benim doktorm sakin hamile kalma dedi bana iylesene kadar tabi .her triod de ayni degil tabi ilaclar degerler farkli bnmki yuksekti .insaAllah ilaclar sizede etkisini gosterir enkisa zamanda

Yazdığını anlayamadim tam. Tiroid ilacı içerken mi düşük oldu?
Simdi hamile oldugumu bilmiyordum ya beklemiyordum rutin ilaclarimi aliyordum benim ilaclarim direk bebege zarar veren ilaclardan oldugu icin hamileligi ilk ogrendigimden itibarrn kanama vardi ve dustu .doktorum ilaclarin ve triod degerlerinden dusuk olmustur dedi.

Ayyy hadi inşallah sanki var gibi. Kaçıncı dakikada çıktı canım bu sonuç

Bu kadar görünür olabiliyor.. Arkadaşlar son ayarlamayla anca bu hale getirebildim. Kuruma çizgisi değil bu arada ilk yaptığım anda çıktı bu çizgi

Eklentiler

• IMG_20230301_215637.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 86
Bu kadar görünür olabiliyor.. Arkadaşlar son ayarlamayla anca bu hale getirebildim. Kuruma çizgisi değil bu arada ilk yaptığım anda çıktı bu çizgi
Ben görüyorum canım ya walla çizgiyi . İlk yaptığında çıktıysa kuruma değildir o. Ay hadi İnşallah sabah ilk idrarınla yap da daha net çıksın.

İnşallah yanıltıcı değldir
Bu testlere pek guvenmıyorum
İlk idrarla yapılan kaset testlere guvenıyorum
Sabah hayırlı Haberını beklıyoruz cnm

Normalde ctesi falan bekliyorum canım bu görüntüye göre o zaman diyebilir miyiz yoksa daha da mı ileri diyosun
İlk resimde yukarıdan aşağıya kadar 24-28 şubat arası , 2. Resim de üstteki gündüzün ortadaki ve alttaki az öncenin

Eklentiler

• 5589AF68-E38E-4247-ABAF-C241AAD12035.jpeg
    108,2 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…