- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #2.621
Anladım şimdi teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinÖrneğin benim adetim 5 gün sürüyor. 6. Günden itibaren denenmeye başlanabilir. Hemşire bir arkadaşım var, ona da kadın doğumcusu adetin son günü de yapabilirsiniz demiş ve arkadaşım o son adet gününü değerlendirdiği ay hamile kalmış.. ben kendi 7. Günümde çatlamayı gördüm. Sperm içerde 4 gün yaşadığı için son adet günü bile yapmaya başlasanız içeride yaşayan spermler dölleyebilir. Mantıklı yani doktorun dediği de.
Yazdığını anlayamadim tam. Tiroid ilacı içerken mi düşük oldu?Valla bilmiyorum bakmadim ama normale dondu sukur ilac kullanmiyorum 4 aydir .hatta hamile kaldim gecen sene ama bilmeden triod ilaclarina devm.ediyordum gunluk dusuge sebeb oldu cunku hamilelik olmaz bundgerlerle genelde deniliyordu ama oldu fakat dustu .triod hastalrnda dusuk digerlerine gore ikikat fazla oluyrmus .Rabbim nasip etmedi vardr bir hayir dedim zaten .zaten doktorum dedi sagliksz gebelikler tutunamaz yni aslnda hayirlisymis .iste 9 ay oldu bakalim Rabbim yazmissa gelicek zaten.
Canım ben yurt dışındayım klinik reçete veriyor burda Türkiyede nasıl bilmiyorum senin doktorun sana reçete verir bence sağlık ocağına gerek kalmazBakalım benim doktor bna ne dıcek ilişkiyi
Yarın ovitrelle yazcam dedi
Kızlar ovitrelle yi sağlık ocagında yazdırabılırmyım
Doktor oyle diyorsa oyledr benim doktorm sakin hamile kalma dedi bana iylesene kadar tabi .her triod de ayni degil tabi ilaclar degerler farkli bnmki yuksekti .insaAllah ilaclar sizede etkisini gosterir enkisa zamandaBen de haşimato hastayım yıllardır ilaç kullanıyorum 6 ayda bir kontrole gidiyorum arada değerler değişse de kontrol altında şükür. doktor hamilelikle ilgili bir sıkıntı yaratmayacağını söylüyor ama bilemiyorum umarım öyledir sizin değerler çok mu yüksek
3 Mart cuma . Eğer gecikmeyi görebilirsem pazar test yapacağım. Sizin ne zaman?O
Amin insaAllah Rabbim yoktan var eden.adet gunuz nemzn marta girdik gunler yaklasiyor:)
Beylikdüzü migros ta buluşabilirizben avcılardayım baby, beylikdüzü avcılar farketmez bana tüm gün evdeyim gibi bir şey, inşallah kiracı hazıranda çikmaya söz verdi, çıkarsa beylikdüzüne taşıncaz
Simdi hamile oldugumu bilmiyordum ya beklemiyordum rutin ilaclarimi aliyordum benim ilaclarim direk bebege zarar veren ilaclardan oldugu icin hamileligi ilk ogrendigimden itibarrn kanama vardi ve dustu .doktorum ilaclarin ve triod degerlerinden dusuk olmustur dedi.Yazdığını anlayamadim tam. Tiroid ilacı içerken mi düşük oldu?
Hadi hayirlisi benmde 8 mart adet gunum bakalim kendimi tutarsam beklicem.:)3 Mart cuma . Eğer gecikmeyi görebilirsem pazar test yapacağım. Sizin ne zaman?
Benim içimden de cumartesi geçti, bence diyebilirizNormalde ctesi falan bekliyorum canım bu görüntüye göre o zaman diyebilir miyiz yoksa daha da mı ileri diyosun
Ayyy hadi inşallah sanki var gibi. Kaçıncı dakikada çıktı canım bu sonuçAyy merhaba merhaba kızlar.. Bat bugündü. Hala adet yok sadece ara sıra giren adet sancıları var. Ayaklarım buz, ama ateşim 37.4 (adet olacağım zaman 1 gün önceden düşer ateşim) bir de inanılmaz sulu akıntım var beyaz. Adet oldum sanıyorum ıslak geziyorum resmen koşup bakıyorum yok.. Test yaptım işten gelinde erken gebelik testi. Burda bir hayalet çizgi var çıplak gözle bakınca görüyorum ama fotoda görünsün diye çok uğraştım. Allasen bi bakın, şaşı oldum yemin ederim.
Pozitiflerimizi paylaşırız umarım buradaHadi hayirlisi benmde 8 mart adet gunum bakalim kendimi tutarsam beklicem.:)
Ben görüyorum canım ya walla çizgiyi . İlk yaptığında çıktıysa kuruma değildir o. Ay hadi İnşallah sabah ilk idrarınla yap da daha net çıksın.Bu kadar görünür olabiliyor.. Arkadaşlar son ayarlamayla anca bu hale getirebildim. Kuruma çizgisi değil bu arada ilk yaptığım anda çıktı bu çizgi
Amin insaAllah bn kendime kadin.doguma randevu aldim bilePozitiflerimizi paylaşırız umarım buradazaman geçmiyor. Çok zor tutuyorum kendimi
Evet ya hiç sorma bütün ev kokuyor9 ay olur canım..olumlu ve olumsuz görmedim kendimde hiç birşey..hatda kendime dedimki boşuna etdim..çünkü resmen öldüm kokusuna zor içiyordum
Canim ben seni hatirliyorum sanki gebeydin sen kimyasal falanmi yasadinBu kadar görünür olabiliyor.. Arkadaşlar son ayarlamayla anca bu hale getirebildim. Kuruma çizgisi değil bu arada ilk yaptığım anda çıktı bu çizgi
İnşallah yanıltıcı değldirBu kadar görünür olabiliyor.. Arkadaşlar son ayarlamayla anca bu hale getirebildim. Kuruma çizgisi değil bu arada ilk yaptığım anda çıktı bu çizgi
İlk resimde yukarıdan aşağıya kadar 24-28 şubat arası , 2. Resim de üstteki gündüzün ortadaki ve alttaki az önceninNormalde ctesi falan bekliyorum canım bu görüntüye göre o zaman diyebilir miyiz yoksa daha da mı ileri diyosun
Ayy hadi inşallah bebişi görürsün yaa. Allah nasip etsin.Amin insaAllah bn kendime kadin.doguma randevu aldim bileolsam da oasamda gidicem insaAllah konuscam.ayrintili doktorla bebis olmasa .olursada ultrasonda gormeye giderim 16marta aldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?