Yeğenimin doğumuna gidememek.

Sunshine1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
9.149
8.580
148
26
Selam kızlar nasılsınız ? Aslında çok güzel bir durum olmakla benim o sevinci yaşayamayacağım bir konu. Tanınmamak adına detaya girmeyeceğim. Abimler yaklaşık olarak 8 10 saat uzaktalar. Allah nasip Ederse yakın zamanda hala olacağım. Tek başlarına yaşıyorlar ondan kaynaklı sezeryana karar verdiler 2 annede gidiyor. Ben işyerimde tek çalışıyorum ve sağlıkçıyım. Hastaların randevularını ertelemek ya da iptal etmek gibi bi lüksüm yok 4 yılda 1 kere izne çıkabildim. Hasta olduğumda rapor alma lüksümde yok tekim çünkü.

Ben yeğenimi görmeye bayramda gitsem ayıp etmiş olurmuyum ? Eşimle birlikte gitmem mi icab eder yoksa tek mi gitmeliyim ? Bana bu konuda fikir verebilir misiniz ? Bayramda yeğenim 4 5 aylık olucak hala olarak 5 aydır görmeye gitmemek nasıl olur ?
Diğer bir seçenek ise 1 gün hasta randevularını boşaltıp 1 günlüğüne gidip görüp gelmek var. Hediyelerimi götürdüm annemlede göndereceğim doğumda yengeme çiçekte yaptıracağım ama gidemiyorum yani işim çok stresli. Bir de uzun yıllardır bebek bekliyorlar yani ilk torun ilk halalığım.

Eşinle gitmemek daha iyi.
Yani gelinin kardeşi olsan neyse de kadının yirmisimden sonra tanıdığı, on saatlik uzaklıkta gorumcesisin. Yetmeidgi gibi bir de bu virüs devrinde hastanede çalışıyorsun.
İnan ki kimse seni yanında istemez. Zaten bebekler hassaslar,mikroba savunmasizlar
Hele ki kocanı aslaaa istemez. Kadın memesini açacak, gazi olacak bilmemne. Ne işi var evde yabancı bir erkeğin?
Hiç ayıp mı diye düşünme, git bayramda güzel güzel sev. Hem o zamana kadar aşıları da tamamlanır bebeğin, bağışıklığı güçlenir.
Benim bir tanecik ablam var, aramız da iyidir. o bile yatıya istemedi beni ya da annemleri. Kocaisyla baktı bebeğine. Opmemiz falan komple yasaktı. Ki o zaman koronanon k'si yoktu. Eşinin hastanede çalışan kardeşi yanına kocasını da alıp onca yoldan gelse kavga çıkarırdı kesin:)
O yüzden sakin gidip de fazlalaik olma

Bence 5 -6 ay uzun bir süre.
Hemen gidemiyorsuniz haklı sebebinjz var ama 1 ay sonra en azından bir günlük gitmeye çalışın.
Bayramda da gidersiniz sonra onlar belki gelir en azindan yılda 1-2 kez görüşmüş olursunuz.
Bir gunlugune gittiğinizde eşiniz olmasa da olur bayramda beraber gidersiniz.
Bu çalışma şartları zormuş böyle zamanlarda daha zor olmalı.
Kolay gelsin.

İlk etapta yol uzun olduğu ve izin probleminiz olduğu için gitmemeniz hele eşinizle gitmemeniz en uygunu çok kalmak hiç olmaz 1 günlüğüne gitmeniz size yorgunluk
Su anda bayram uygun gözüküyor önemli olan niyet

Pazartesi olur ama cumartesi biz 30 hasta bakıyoruz. Pazar gidip pazartesi dönmek şartıyla olabilir. Onda da telefonum 3000 kez çalacaktır. 2 kardeşiz biz. Kimsemiz yok başka.

O zaman bence pazartesiyi alip 2 gun > 1 gun. Tabii illa doguma gitmek isterseniz. Bence bayrama gitmek de olur, hem bebek ele avuca gelmis olur.

Sağlık çalışanısın ve bebeklerin bağışıklığının oluşması için zamana ihtiyaçları olduğunu biliyorsun, yengen de senin çalışma şartlarını biliyor. Hediyelerini göndermişsin, sık sık da telefon ile konuşursun. Bayramdan önce fırsat yaratabilirsin gidersen güzel olur, en kötü ihtimal bayramda gidersin yada eşinle gidersiniz. Lütfen görümcenin, kayınvaldenin, kayınpederinin takılmasına bu defa engel ol. Kurban bayramı gibi olmasın

iş hayatı bu sonu.ta keyişf değil neden ayıp olsun ki

Bayramda gitmis olman ayip olmaz keyfi bir durum yok ortada ama bu sefer sadece esinle birlikte gidin. O kadar zaman sonra gidince bence esinle birlikte git. Saglikla dogsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…