Yeğenime isim

kubraaadursunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
8
1
36
30
Selam yeğenime sedef ismini koyucaz da yanına hangi ismi koyalım karar veremedik sizce hangi isimle ruhun olur doğuma çok az kaldı yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden teşekkürler

Sedef isminde kararlı mısınız bilmiyorum ama ben de Sedef'i kızıma koymazdım. Kendi kızıma Destina ismini koydum, ailenizde dini olup olmaması sorun olmayacaksa düşünebilirsiniz. Onun dışında yakın bir arkadaşım da Melina koydu kızının ismini. Böyle isimler kulağıma daha hoş geliyor,sizin tercihiniz tabiki. Allah analı babalı büyütsün.

Amin hepimizinkini inşallah dini isim olması önemli o yüzden söylediklerinizi tercih etceklerini sanmıyorum yine de teşekkür
Değerli taş anlamına da geliyo ya onu düşünerekten koymak istedik.yine de teşekkürler

Melina çok eski bi isim
ana sizin kızın ismi hoşmuş
sağlıkla büyüsün

Kulağa hoş geliyor ama ikisi de Yunanca.Dini isim şart değil ama en azından gayrimüslim adı olmasaymış keşke.
İnancınız farklıysa başka tabii.

Kulağa hoş geliyor ama ikisi de Yunanca.Dini isim şart değil ama en azından gayrimüslim adı olmasaymış keşke.
İnancınız farklıysa başka tabii.

Gayrimüslim ismi olduğu için koymadım. Belki biliyorsunuzdur Yeni Türkü'nün Destina şarkısını,sevgililik döneminde eşimle aramızda özel bir anlamı vardı bu şarkının. Anlamı da güzel ve benim Yunan mitolojisine merakım vardır,bu yüzden koydum. Çocuğumun adının gayrimüslim olması inancımı etkilemiyor. Müslümanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…