- 3 Şubat 2018
- 6.075
- 23.918
- 27
-
- Konu Sahibi Merkur Retrosu
Künyelerin yatırım değeri oluyor mu acaba bilmediğimden soruyorumbenim yeğenim olsa ya bir künye ya da en az yarım altın takardım.
Erkek olacak konuda belirtmemişim, künyelerin yatırım değeri oluyor mu acaba yoksa süs/takı amaçlı mı oluyor sadeceKız bebekse bilezik veya küpe erkeksede künye veya yarım altın iyi olur sanki
yani çeyrek-yarım kadar değil sonucta işlem görmüş altın. ama tatlı duruyorlarKünyelerin yatırım değeri oluyor mu acaba bilmediğimden soruyorum
künyede biraz kayıp oluyor sanırım yarım altın iyi o zaman sizin içinErkek olacak konuda belirtmemişim, künyelerin yatırım değeri oluyor mu acaba yoksa süs/takı amaçlı mı oluyor sadece
Durumunuz varsa taktığı bileziğe eş değer bir şey takın.Kaç gram bilezik taktı abiniz ?Selam hanımlar.
Aslında tam olarak dert değil bu ama başka bir başlığa yazdığımda görülmüyor, cevap verilmiyor. O nedenle buraya yazıyorum.
Abim evlendiğinde ben öğrenciydim düğününde ben bir şey takmadım sadece annemler taktı. Geçen sene düğünüm olduğunda ise abim bana bilezik taktı.
Şimdi abimlerin bebeği doğacak inşallah çok az kaldı. Ne takmam yerinde olur, bu tarz durumları hiç bilmiyorum tavsiyelerinize açığım. (Not: Maaşım var çalışıyorum)
Benim kızada gelen giden altın kunye getırdıKunye yatirimlik olmaz.
Butceniz nedir?
Anladım çok teşekkür ederim künyelere de bakayım o zamanyani çeyrek-yarım kadar değil sonucta işlem görmüş altın. ama tatlı duruyorlaryatırımlık olsun derseniz tabii ki yarım falan alın. ben daha cok benim aldığım hediye olsun, saklansın istiyorum o yüzden künye alırdım dedim.
Bizimkilere benim ailem kunye yaptiracakti sacmalamayin ölü yatirim demistim ajshhsBenim kızada gelen giden altın kunye getırdı
Omzuna kadar sıralar artık, ne sacma
Haklısınız bilezik değerinde hediyeler alayım o zaman yengeme de bir şeyler düşüneyim teşekkürlerErkekmiş o zaman yerinizde olsam bebege tam altın yengeme de yine bir hediye alırdım. Abinizin taktiği bileziğin değeri ne bilmiyorum ama eşdeger bişey olsa iyi olur toplamda. İmkan varsa daha fazlası da olur tabi.
Memurum bütçem yeter gibi bilezik benzerineKunye yatirimlik olmaz.
Butceniz nedir?
10 gram diye biliyorum bilezikDurumunuz varsa taktığı bileziğe eş değer bir şey takın.Kaç gram bilezik taktı abiniz ?
Ya simdi o bilezik dugununuzde takilmis, siz abi evlenirken calismiyormussunuz, su an evlisiniz yani esinizin de hakki soz konusu.Memurum bütçem yeter gibi bilezik benzerine