- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Ben onu elime alamam iri yarı zaten yaşımız çok yakın , bir yaş var aramızda , bugün ki iki çift lafımla bana öyle saldıran ben fiziksel birşey yapsam neler yapmaz bana , öyle kolay değil maalesef o işler ,Kusura bakmayın ama kardeşiniz dangalağın teki
Öyle kardeşi ben elime alsam iki dünya biraraya gelse alamazdı elimden
Terbiyesiz.
Kendini eş ailesine iyi gösterecek diye sizi ve yeğenini harcamış resmen
Birde o halini görseydi eşinin ailesi, psikopat, kızımız nereye düştü diye dert sahibi olurdu aile
Benim anlamadığım ordada kimse sen 3 yaşındaki çocuktan ne istiyorsun, iyimisin hayırdır demedimi?
Ev sahipleri araya girmedimi?
O işler hiç iriye yarıya bakmazBen onu elime alamam iri yarı zaten yaşımız çok yakın , bir yaş var aramızda , bugün ki iki çift lafımla bana öyle saldıran ben fiziksel birşey yapsam neler yapmaz bana , öyle kolay değil maalesef o işler ,
orda kavga çıkarsaydı gelini asla bununla geri göndermezlerdi , o zaman başıma gelecekleri düşünemiyorum bile , şuan bile gelin bundan soğuduysa ya da boşanmak aklından geçtiyse vs olayı oku şiddeti komple bana döndürür , bugünkü kavgadan sonra çok şey netleşti kafamda , benden uzak olsunlar benim yüzümden asla sorun yaşamasınlar
Evet.Terbiyesiz lafı iyi olmuş ama ahlaksız lafı olmamış, ayrıca başka ahlaksızlıkları yoksa. Eşinin yanında birde ahlaksız lafı çok ağır, şüpheli.
Yine de böyle bi ayıyla yolları ayırmanız iyi olmuş, olunca kendi oğluna bağırsın ayı
Belki olumsuz sıfatları çok kullanmamalı idim , o da siktr git bu evden diye deagalrca bağırdı , babam vefat etti benim , evin tek oğlu , herşeye hakim kendince , beni bu evden kovma haddini kendinde buluyorİşim vardı yazamadım aklımda kaldı..Çocuğunuz oyuncağını paylaşmak istemiyorsa zorla paylaştırmamakla çok doğru kararı vermişsiniz. Ben elindekini veriyordum aman üzülmesinler diye karşı çocuklar ezik gördü tokat falan atıyordu kendini korumayı bilmeli ..seneler geçtikçe çok pişmanım
Siz tamamen haklısınız sonra söyledikleriniz içinde vicdanınız rahat olsun
Bendne uzak olsunlar şu süreçte bu olay yüzünden bozuşmasınlar da , o dayı müsveddesi o kızı kaybederse de bu olay yüzünden olmasın lütfen , tam bir caniydi bugünUmarım gelin bu dayı müsvettesinden çocuk yapmaya kalkmaz
Evet.
Milletin içinde bağırıyorsun terbiyesiz ahlaksız dedim , sonra sen terbiye vermeyi çocuk yetiştirmeyi bilmyorsın deyince senden daha terbiyeli benim oğlum hadsiz dedim , belki o kadar çok sıfat kullanmamalıydım…
Eşinin yanında bunalrı işitmek delite çevirdi onu da egosunu da erkekliğini de , bağırıp çağırmanın bedelini o da ben de ağır ödedik
. Zatne geldiğimizden beri büyüklere cevap veriyor buna terbiye verememizşsin deyip duruyor
Sktr git bu evden geldiğimde seni görmeyeceğim deyince annem de ne diyorsun sen burası babasının evi dedi , gitmiyorum izin kullanacağım dedim ben , ağzımı açırıpkm her cümlede daha da delirdi,Onun egosu ve erkekliği varsa senin oğlunun ve senin egon ve kadınlığın yok mu? Seni ve oğlunu o ortamda düşürdüğü durum? Tabi bu toplumda kadının onuru kimin umrunda..
Ben de boşanmış bir kadınım, oğlumu birisi ufacık bile uyarsa sanki babasız diye eziyorlarmış gibi abartı triplere giriyorum. Ki oğlum asla babasız değil aşırı ilgili bir baba ona rağmen aşırı hassasım. Seni çok iyi anlıyorum. Annenin duruşu ve tavrı noldu bu tartışmada?
Annem çoook üzüldü çok , onlar gittiğinden beri yüzü kıpkırmızı , annemin sağlık sorunları var hareket kısıtlılığı var zaten ayrıca , sisin oğlunuz kaç yaşındaOnun egosu ve erkekliği varsa senin oğlunun ve senin egon ve kadınlığın yok mu? Seni ve oğlunu o ortamda düşürdüğü durum? Tabi bu toplumda kadının onuru kimin umrunda..
Ben de boşanmış bir kadınım, oğlumu birisi ufacık bile uyarsa sanki babasız diye eziyorlarmış gibi abartı triplere giriyorum. Ki oğlum asla babasız değil aşırı ilgili bir baba ona rağmen aşırı hassasım. Seni çok iyi anlıyorum. Annenin duruşu ve tavrı noldu bu tartışmada?
5 yaşında şu an 10 aylıkken boşanmıştık.Annem çoook üzüldü çok , onlar gittiğinden beri yüzü kıpkırmızı , annemin sağlık sorunları var hareket kısıtlılığı var zaten ayrıca , sisin oğlunuz kaç yaşında
Kardeş demem ben, belasını veririm.. (kusura bakma ağır olduysa..)Silme lütfen
Oğluma değer vermemi oğlumun eğitimini çekemiyor derim bunca şeyden aonra , oğlum kendisine bağırılmasından azardan vs hoşlanmaz ve hakkını savunur , ger gece çok kıymetlisin bunu hep bil seni hep her şekilde her zaman seviyorum bunu bil diye uyutuyorum oğlumu , 3,5 yalındaki çocııoun özgüvenini çekmiyor bence , ya da benim tırnaklarımla kazıyarak geldiğim hayat standardımı çekemiylor bilemiyorumYorumların çoğunu okudum. Gerekeni yapmışsınız zaten..
Kardeş te olsa ve bazen ipler kopacak noktaya da varsa (kimse istemez tabi ki) haklıysanız, sonuna kadar gitmek gerek..
Anneniz icin ayrıca üzüldüm.hicbir anne evlatlarını bu şekilde görmeyi hak etmez benim nazarımda..
Çocuklar tüm gün anlaşmamış, muhtemelen daha erken kalkar giderdim ben olsam.. ( oglum da bazi gunler komsu ogluyla anlaşmazlık yasar, durmam pek, ikisi de uzulmesin bosuna cocuklar derim). Olan olmuş ama artık.
Çocuğun babası zaten hayvan.
Size bir hırsı mı vardı da, el kadar çocuğa yüklendi?
Ya çocuk bunlar bahçede bir oynama bir bu yana diye ben de illa gidelim demedim , çok dumuuroduysa benim oğlum kalkalım deseydin Ya dedimYorumların çoğunu okudum. Gerekeni yapmışsınız zaten..
Kardeş te olsa ve bazen ipler kopacak noktaya da varsa (kimse istemez tabi ki) haklıysanız, sonuna kadar gitmek gerek..
Anneniz icin ayrıca üzüldüm.hicbir anne evlatlarını bu şekilde görmeyi hak etmez benim nazarımda..
Çocuklar tüm gün anlaşmamış, muhtemelen daha erken kalkar giderdim ben olsam.. ( oglum da bazi gunler komsu ogluyla anlaşmazlık yasar, durmam pek, ikisi de uzulmesin bosuna cocuklar derim). Olan olmuş ama artık.
Çocuğun babası zaten hayvan.
Size bir hırsı mı vardı da, el kadar çocuğa yüklendi?
Bırakın egosunu. İyi olmuş insin biraz poposu aşağıya.Evet.
Milletin içinde bağırıyorsun terbiyesiz ahlaksız dedim , sonra sen terbiye vermeyi çocuk yetiştirmeyi bilmyorsın deyince senden daha terbiyeli benim oğlum hadsiz dedim , belki o kadar çok sıfat kullanmamalıydım…
Eşinin yanında bunalrı işitmek delite çevirdi onu da egosunu da erkekliğini de , bağırıp çağırmanın bedelini o da ben de ağır ödedik
. Zatne geldiğimizden beri büyüklere cevap veriyor buna terbiye verememizşsin deyip duruyor
Anladım.belki her ikisini de.. çocuğa durup dururken bu kadar bilenemez çünkü.Oğluma değer vermemi oğlumun eğitimini çekemiyor derim bunca şeyden aonra , oğlum kendisine bağırılmasından azardan vs hoşlanmaz ve hakkını savunur , ger gece çok kıymetlisin bunu hep bil seni hep her şekilde her zaman seviyorum bunu bil diye uyutuyorum oğlumu , 3,5 yalındaki çocııoun özgüvenini çekmiyor bence , ya da benim tırnaklarımla kazıyarak geldiğim hayat standardımı çekemiylor bilemiyorum
Siz kardeşiniz bağırınca nasıl izin verdiniz buna nasıl cidden ? Nasıl müdahale etmediniz? Herkesin içinde siz de laf edin kardeşinize, oğlunuza ki daha bebek herkesin içinde bağırıyor. Sen benim oğluma bagiramazsin nasıl demediniz? Çocuk bile dayı demiş siz gerçekten anne olarak buna izi verdiniz. Benim erkek kardeşim bir kere aracın içinde kızıma bağırdı çocuk 3 yaşındaydı. Uyardım sesini yükselince. İkinciye tekrar bağırdı. Durdurdum aracı. Onun arabası ile geliyorduk şehirlerarası. Yanında eşi vs de vardı. Konu da öyle saçma çocuğun suçu yok bile. Durdu. İndim.aractan kızımı alıp. Taksi çağırdım. Kalan 60 km yolu taksi ile gittim. Kızım agladiuzuldu çünkü. O günden sonra da bir daha kızmadı kızıma.Erkek kardeşimin Kv si gile bayramlaşmaya gittik , benim oğlum 3,5 yaşında , gelinimizin yeğeni de 3 e girecek ,ikisi de erkek,
çocuk sürekli mızmız mod , herşey benim modunda ,
Kreşe gitmiyor evde el bebek Gül bebek , oğlum kreşe gidiyor kurallara daha hakim , oyuncak kavgası yaptılar tüm gün ,
ara ara ayrı oynattık ama oğlum neyi eline alırsa çocuk benim diyo , oğlum ne yapsa çocuk ona sarıyor , oğlum da agresifleşti , gün içinde bu halde geçti derken akşam yemeğe oturuldu ev müstakil bahçedeyiz yine ,
oğlumun kendi oyuncağı da vardınyanımızda ,oğlum onu eline aldı ,
çocuk Bu defa onu istiyorum diye yine kovalıyor oğlumu , oğlum bağıra bağıra bana geldi sarıldı vermicem dedi , oğlum o küçük hadi baksın falan diyorum da zaten oyuncak bahçede yerdeydi , baktılar zaten ikisi de gğn boyu ,
diğer çocuk da geldi oyuncağı çekiştiriyor derken babası geldi aldı çocuğu yanımızdan, öçocuk aşırı derece bağırınca babası bir tane vurdu oğluna , arka bahçeye götürdü elinden tutup , gelinimiz de üzüldü yeğeni için hemen kalktı gitti abisinin ve yeğeninin arkasından , benim oğlum ne oldu anne dedi, babası kızdı oğlum dedim
Benim erkek kardeş yani dayı olacak yaratık senin yüzünden diye bağırmaya başladı oğluma herkesin içinde , oğşum da dayıı diye uyarı bağırışı yaptı ama sus sus sus lan diye erkek kardeşim bağırmaya başladı sinir krizi modunda bağırıyor sürekli ,
Ben şoka girdim o an gel oğlum yanıma dedim sadece , diğer çocuğa gelinimiz sarılmış öpüp koklaya koklaya getirirken , benim kardeş olacak yeğenine bağırıyor avaz avaz ki o anki oyuncağı diğer çocuk çekiştiriyordu , oyuncak oğlumundu , ortamda bağırılması gereken biri varsa o da oğluna vuran baba idi !
Kalkın gidiyoruz bu ne be diye bağırmalara bana da bağırmaya başladı , hazırlan gidiyoruz diye bana bağırıyor ,
diretmedim kalktık yemekler yarım , bindik arabaya eve geldik annemlere , bayram için oğlumla memlekete gelmiştim , o saatten sonra erkek kardeşimle konuşmuyorum ama umurunda da değil onun !
Annem ve bir kaç aile büyüğü bahçede değildi o an , ben hem şok hem üzüntü hem öfke içindeyim , yarın yaşadığım yere döneceğim ama içimde çok büyüyor kardeşimin yaptığı tavır ,
Gelinimİz yeğenini çok seviyor ama çok haylaz olduğundan da hep bahseder , olabilir neyse ne , babası vurmamalıydı , gelinimiz üzüldü ama bunun acısı neden oğlumdan çıkıyor , hayvan gibi bağırdı dayısı ve ben şoka girdim hiç bişey yapamadım diyemedim , tabaklarda yemekler yarım kaldı çıktık geldik , neymiş başı şişmiş beyfendinin , ben kardeşimin hatırına o eve gittim oysa
Ne yapmalıyım içinde kalsın istemiyorum ama söyleyince konuşunca anlayacak biri mi ona bile emin değilim , oğlumla ilgili onun ağzından tek yorum istemiyorum , ayrı illerdeyiz zatne şurda görüp göreceği dört beş gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?