Yeğen azarlama

Ben onu elime alamam iri yarı zaten yaşımız çok yakın , bir yaş var aramızda , bugün ki iki çift lafımla bana öyle saldıran ben fiziksel birşey yapsam neler yapmaz bana , öyle kolay değil maalesef o işler ,
orda kavga çıkarsaydı gelini asla bununla geri göndermezlerdi , o zaman başıma gelecekleri düşünemiyorum bile , şuan bile gelin bundan soğuduysa ya da boşanmak aklından geçtiyse vs olayı oku şiddeti komple bana döndürür , bugünkü kavgadan sonra çok şey netleşti kafamda , benden uzak olsunlar benim yüzümden asla sorun yaşamasınlar

O işler hiç iriye yarıya bakmaz
Ablaya/ kardeşe artistlik yaparken düşüncekti
Birşey olmaz merak etmeyin
Ben gelinizide hiç iyi niyetli bulmadım ayrıca
Orda sevgili eşi küçücük çocuğa çemkirirken kendi yeğenini almış kucağını teselli ederken eşine dönüpde sen niye böyle delirdin el kadar çocuktan ne istiyorsun kafayımı yedin dememiş
Ortalığı sakinleştirmek ona düşerdi
O bir nevi ev sahibiymiş orda

İşim vardı yazamadım aklımda kaldı..Çocuğunuz oyuncağını paylaşmak istemiyorsa zorla paylaştırmamakla çok doğru kararı vermişsiniz. Ben elindekini veriyordum aman üzülmesinler diye karşı çocuklar ezik gördü tokat falan atıyordu kendini korumayı bilmeli ..seneler geçtikçe çok pişmanım
Siz tamamen haklısınız sonra söyledikleriniz içinde vicdanınız rahat olsun

Terbiyesiz lafı iyi olmuş ama ahlaksız lafı olmamış, ayrıca başka ahlaksızlıkları yoksa. Eşinin yanında birde ahlaksız lafı çok ağır, şüpheli.

Yine de böyle bi ayıyla yolları ayırmanız iyi olmuş, olunca kendi oğluna bağırsın ayı

Evet.
Milletin içinde bağırıyorsun terbiyesiz ahlaksız dedim , sonra sen terbiye vermeyi çocuk yetiştirmeyi bilmyorsın deyince senden daha terbiyeli benim oğlum hadsiz dedim , belki o kadar çok sıfat kullanmamalıydım…
Eşinin yanında bunalrı işitmek delite çevirdi onu da egosunu da erkekliğini de , bağırıp çağırmanın bedelini o da ben de ağır ödedik
. Zatne geldiğimizden beri büyüklere cevap veriyor buna terbiye verememizşsin deyip duruyor

Belki olumsuz sıfatları çok kullanmamalı idim , o da siktr git bu evden diye deagalrca bağırdı , babam vefat etti benim , evin tek oğlu , herşeye hakim kendince , beni bu evden kovma haddini kendinde buluyor

Onun egosu ve erkekliği varsa senin oğlunun ve senin egon ve kadınlığın yok mu? Seni ve oğlunu o ortamda düşürdüğü durum? Tabi bu toplumda kadının onuru kimin umrunda..

Ben de boşanmış bir kadınım, oğlumu birisi ufacık bile uyarsa sanki babasız diye eziyorlarmış gibi abartı triplere giriyorum. Ki oğlum asla babasız değil aşırı ilgili bir baba ona rağmen aşırı hassasım. Seni çok iyi anlıyorum. Annenin duruşu ve tavrı noldu bu tartışmada?

Sktr git bu evden geldiğimde seni görmeyeceğim deyince annem de ne diyorsun sen burası babasının evi dedi , gitmiyorum izin kullanacağım dedim ben , ağzımı açırıpkm her cümlede daha da delirdi,
Evet oğlumun babası ile ayrıyız , ama dayısından genel olarak bir sevgi şefkat ilgi alaka görmüyor , zoraki yapıyordu işte … dün babası burdan alırken dayısı olacak ili metre yanımızdaydı , odada , dış kapıya gelip güle güle bile demedi .. karısı olunca şov yapıyor , o gece karısı annesi gilde kalmıştı , tam bir cani gördüm karşımda bugün , oğlumun babası ile de degalarca tartıştık evli iken ama böyle bir muamele asla görmedim

Annem çoook üzüldü çok , onlar gittiğinden beri yüzü kıpkırmızı , annemin sağlık sorunları var hareket kısıtlılığı var zaten ayrıca , sisin oğlunuz kaç yaşında

Yorumların çoğunu okudum. Gerekeni yapmışsınız zaten..
Kardeş te olsa ve bazen ipler kopacak noktaya da varsa (kimse istemez tabi ki) haklıysanız, sonuna kadar gitmek gerek..
Anneniz icin ayrıca üzüldüm.hicbir anne evlatlarını bu şekilde görmeyi hak etmez benim nazarımda..

Çocuklar tüm gün anlaşmamış, muhtemelen daha erken kalkar giderdim ben olsam.. ( oglum da bazi gunler komsu ogluyla anlaşmazlık yasar, durmam pek, ikisi de uzulmesin bosuna cocuklar derim). Olan olmuş ama artık.
Çocuğun babası zaten hayvan.

Size bir hırsı mı vardı da, el kadar çocuğa yüklendi?

Oğluma değer vermemi oğlumun eğitimini çekemiyor derim bunca şeyden aonra , oğlum kendisine bağırılmasından azardan vs hoşlanmaz ve hakkını savunur , ger gece çok kıymetlisin bunu hep bil seni hep her şekilde her zaman seviyorum bunu bil diye uyutuyorum oğlumu , 3,5 yalındaki çocııoun özgüvenini çekmiyor bence , ya da benim tırnaklarımla kazıyarak geldiğim hayat standardımı çekemiylor bilemiyorum

Ya çocuk bunlar bahçede bir oynama bir bu yana diye ben de illa gidelim demedim , çok dumuuroduysa benim oğlum kalkalım deseydin Ya dedim
Sahip çıkacaksın oğlun a diyor
Kendisi sanki kırk kat el bana , neyine sahip çıkacağım diye soruyorum cevap yok
Görmeyeceksin bundna sonra oğlumun yüzünü dedim
Ben de annem e çok üzülüyorum

Bırakın egosunu. İyi olmuş insin biraz poposu aşağıya.

Ucu size dokunacak olmasa keşke gelin de boşansa derim. O havada gezen eller bir gün birine iner çünkü

Anladım.belki her ikisini de.. çocuğa durup dururken bu kadar bilenemez çünkü.
Çok alakasız olacak ama kac yaşında?

Siz kardeşiniz bağırınca nasıl izin verdiniz buna nasıl cidden ? Nasıl müdahale etmediniz? Herkesin içinde siz de laf edin kardeşinize, oğlunuza ki daha bebek herkesin içinde bağırıyor. Sen benim oğluma bagiramazsin nasıl demediniz? Çocuk bile dayı demiş siz gerçekten anne olarak buna izi verdiniz. Benim erkek kardeşim bir kere aracın içinde kızıma bağırdı çocuk 3 yaşındaydı. Uyardım sesini yükselince. İkinciye tekrar bağırdı. Durdurdum aracı. Onun arabası ile geliyorduk şehirlerarası. Yanında eşi vs de vardı. Konu da öyle saçma çocuğun suçu yok bile. Durdu. İndim.aractan kızımı alıp. Taksi çağırdım. Kalan 60 km yolu taksi ile gittim. Kızım agladiuzuldu çünkü. O günden sonra da bir daha kızmadı kızıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…