Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin listelerine baktım protein az sanırım ondan gitmiyor aslında 1 hafta benim yazdığımı yapsan farkı göreceksin 😊 inan senin fit olacağın günler çok yakın
Çok teşekkür ederim bu arada inşallah ben de pes etmeden sabırla o günü bekliyorum 😌

Protein en fazla 150 Gr oluyor..klasik 4 köfte kadar falan gibi..sabah da yumurta 1..
2 denedik ben 1 hafta sonra yiyemedim yumurtayı
Gr olarak değil yoğurt tüket bnm yaptım gibi yumurta yı tek yiyemem salataya katıyom arada kayniyo 🤣

Nptın kız mayalı poğaça neenn varmıs
Turp gibisin, git biraz yaşlılara kan ver, B12 ver dedi. Hiç bir şeyin yok git dedi :KK20: Magnezyum falan içsem bari dedim, değerlerin iyi içme dedi. Ama illa bişey içicem :KK34:Ay içimden dedim bunca yolu bunun için mi geldim.

Turp gibisin, git biraz yaşlılara kan ver, B12 ver dedi. Hiç bir şeyin yok git dedi :KK20: Magnezyum falan içsem bari dedim, değerlerin iyi içme dedi. Ama illa bişey içicem :KK34:Ay içimden dedim bunca yolu bunun için mi geldim.
Su iç o zmn 🤣🤣

Gr olarak değil yoğurt tüket bnm yaptım gibi yumurta yı tek yiyemem salataya katıyom arada kayniyo 🤣
Tabiki dinleyeceğim bu tavsiyeleri... pazartesi diyetisyen var bı bakayım ne diyecek..senin uyguladığını deneyebilirim haftaya 🤩

Kaynar İçelim İçimiz Kaynasın 🤣
Adana yağmurlu bugün:KK43:

Eklentiler

• Screenshot_20221214-165531_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20221214-165531_WhatsApp.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 30
Tabiki dinleyeceğim bu tavsiyeleri... pazartesi diyetisyen var bı bakayım ne diyecek..senin uyguladığını deneyebilirim haftaya 🤩
Bnde çok gittim diyetsyne bazen insan kendi vücudunu daha iyi tanıyor bnde kndm yaptım 😂😂 haftaya bol eksiler geliyor desene 🤩

Adana deyince aklıma adana kebap geliyor :KK45:O ne kii
Kebap yiyorum ama yanında 25 gram ekmekle zevk vermiyor bende ekmeği bıraktım 🤣 kebap zevkim bilene kalmadı
😶

Bir sürü bir karışım var kaynatıp üzerine ceviz döküp içiyorsun kuzum lohusa şerbeti diyede geçiyor yazında sogutup iciliyor

Kebap yiyorum ama yanında 25 gram ekmekle zevk vermiyor bende ekmeği bıraktım 🤣 kebap zevkim bilene kalmadı
😶

Bir sürü bir karışım var kaynatıp üzerine ceviz döküp içiyorsun kuzum lohusa şerbeti diyede geçiyor yazında sogutup iciliyor
he anladım afiyet olsuun :KK36:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X