- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.701
Geçmiş olsun abla valla bu mevsimde herkes hasta oluyor yaOglan rahatsizdi okula gitme doktora git dedim babasi götürdü geldi simdi tost yapıyorum
Kızı göturdum geldim okula
Çok geçmiş olsunÖnceki hastalar fış fışa devam
Üstüne yeni hasta eklendi eşimde kaptı şifayı yine evde bugün
He ben gerizekalıyım aklıma gelmediSabah götüreydin ya
Bebeler iyi olsunda aman goca beben düzelirNe spor ama havada yağmurlu
İdare ediyorlar ablam
Teşekkürler
Ben diyet listelerine uydugum sürece yavaş yavaş gidiyor ama bir ödül yapınca ya da küçük de olsa kaçamak hemen duruyor...beni bir hafta geriletiyor....Mesela ben az yiyince gram vermiyorum ama karbonhidrati azaltıp başka şeyler ne kadar yersem daha rahat kilo veriyorum.
Sağol canımÇok geçmiş olsunbu aralar fena herkes
Sağol hocaaaaaAfiyet olsun canım
Kuzum çok geçmiş olsun
Bebenin enerjine kız
He ben gerizekalıyım aklıma gelmedi
Şaka bi kenara öyle karar verildi
Of hiç sevmiyorum hastalanmasini goca bebenin sanki sonu gelmiş ay oy diye diyeBebeler iyi olsunda aman goca beben düzelir
Sağol canım
Evet ya daha tam atlatmadan bi daha yakalanıyoruz
Sağol canımAcil şifa diliyorum canım...memleket neresiydi havalar da soğuk tabi okulda da kapiyorlar
Dimi onlarınkide ayrı bi zor oluyor hiç susmuyorlar evden kaçası geliyo insanınOf hiç sevmiyorum hastalanmasini goca bebenin sanki sonu gelmiş ay oy diye diye
Çok iyiiiiMesela ben az yiyince gram vermiyorum ama karbonhidrati azaltıp başka şeyler ne kadar yersem daha rahat kilo veriyorum.
İşe gidebilirdi bence geçen sefer daha ağır geçirdi bir gün kalmadı evde canı istemedi bence sabah uyandı yetişemem dedi halbuki vaktide vardıDimi onlarınkide ayrı bi zor oluyor hiç susmuyorlar evden kaçası geliyo insanın
Hmm anladım...Sağol canım
Konya da yaşıyorum canım aşırı soğuk değilde şimdilik hava yağmurlu 9 derece bugün
Geçmiş olsun canım şikayetlerin nelerdi?Araştırma yapınca hep o çıkıyor. Mantar enfeksiyonu da olabilir. En son gittiğimde şikayetimi anlattım. Muayene etmeden ilaç yazdı. Biraz rahatlattı şimdi tekrar aynı şey. Smear testi yaptırmak istiyorum artık ama korkuyorum da
Ya burdalar mi haberim yokHmm anladım...
En hamarat benim konya bu hafta... etli ekmek gösterdiler
Valla benim de çekti de ıspanakları pişirmem lazım bugün...öleceklerYa burdalar mi haberim yok
Evet etli ekmek çok lezzetli canımı çektirdin hee