Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
17 gün var regl olmama. Normalde olmaz bende ama bilemedim
Canim lekelenmenin başka anlamı oluyor Dr gidince güzelce muayene ol. Yine olmasında mesela kist olabilir yumurtlama günü olabilir ekfeksiyon bile olabilir.

Endişelenme enfeksiyon ve mantar da lekelenme yapar randevunu al canım regl dönemine gelmesin smear da alır doktor zatem hiç bir belirti olmasa da 35 den sonra her 2 yolda bir yapılmalı
Yaşım 28 belki o yüzden hiç yapmadılar ama şimdiki zamanda yaşa bakmıyor hastalıklar maalesef. Yarın sağlık ocağında tahlil yaptıracam bakalım. Yıl başından sonra da hastaneye giderim

Bebikimi uyuttum şükür 🤲🏻
IMG20221214112459.jpg

Canim lekelenmenin başka anlamı oluyor Dr gidince güzelce muayene ol. Yine olmasında mesela kist olabilir yumurtlama günü olabilir ekfeksiyon bile olabilir.
Yarın sağlık ocağında tahlil vericem. İdrar yolu enfeksiyonu çıkmazsa mantardir büyük ihtimalle. Kadın doğum da 2 hastane baktım hep dolu. Boş olan zaman da regli günüm oluyor. Yıl başından sonraya kaldı artık

Aynen farklı doktara gidecem. Hamilelikte gittiğim doktorum mukemmeldi. Herkesle tek tek ilgilenir hal hatır sorar. Şikayeti dinler her hastasına smear yapalım ne olur ne olmaz derdi. Devlet Hastanesi'nde ama aşırı ilgili ve gereken her şeyi yapardı. Kıbrıs'a gitmiş maalesef. Diğerleri 2şer 3er içeri alıyor sana şunu yazalim bunu yazalım sen git sen gel şeklinde
Hadi ya bilmiyorum ben sehir hastanelerine gitmiyorum yasadıklarımdan dolayı üniversite hastanesi tercih ediyorum 😔
Yaşım 28 belki o yüzden hiç yapmadılar ama şimdiki zamanda yaşa bakmıyor hastalıklar maalesef. Yarın sağlık ocağında tahlil yaptıracam bakalım. Yıl başından sonra da hastaneye giderim
24 yasındayım bende belirtim oldugu icin smear yapıldı seninde mantar varsa yapılması gerekirdi diye düşünüyorum 😕

Yarın sağlık ocağında tahlil vericem. İdrar yolu enfeksiyonu çıkmazsa mantardir büyük ihtimalle. Kadın doğum da 2 hastane baktım hep dolu. Boş olan zaman da regli günüm oluyor. Yıl başından sonraya kaldı artık
Tamam canım sen yine de aksatma.

Hadi ya bilmiyorum ben sehir hastanelerine gitmiyorum yasadıklarımdan dolayı üniversite hastanesi tercih ediyorum 😔

24 yasındayım bende belirtim oldugu icin smear yapıldı seninde mantar varsa yapılması gerekirdi diye düşünüyorum 😕
Sen 24yasindamısın

Aa evet ondandır nete girip zaten ne yazsan kötü hastalık diyor hiç grip bakma bende ara kanama olmuştu iki kez nasıl sıkıntı ettim
İlk kanamada smear yaptı doktor ilaç verdi enfeksiyon vardı 5 ay normal düzende oldum sonra gene ara kanama oldum bu defa doktor parça aldırmalıyız dedi çok şükür onda da bişey çıkmadı
İki durumumda da çok üzüntü yaşadım üzüntü sonrası oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X