- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.381
Takılıyorum be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takılıyorum be
Oturunca yayiliyor yalnızNe güzel işte oturduğun yerden popo şekillenmiş ,
squat çok etkili popo kaldırma da ben çok yaptım, ekmeğini de yiyorum. şimdi sumo squat falan yapıyorum iç bacaklar içinSquattan başka çaren yok . Squat ve çeşitleri ağırlıklı ağırlıksız. Her türlü. Bacaklar baldırlar inveliyor bazenler eriyor popo şekle giriyor
kötü oluyor yaBenimde basenden dar geliyor aldıklarım üst bedenimle alt beden tutmuyor
Su hastalıkları bir atlatayım da o da olur inşallahİlk başlarda benim de ediyordu . Zamanla açılıyor set set yap ve zamanla artır set sayısını
Bende istiyorum ondan hahahfldkqbsktke1 ay daha giyim
Kalıcı olursa al gitsin
Small sipariş verdim şimdi
Mediumdum
Yasak zaten kuzum kabullendim onuÖyle değil :))) fitness olarak. Ama önce bekle dikişler patlamasın sonra
Millet alt bedenden şikayetçi ben de üst :)))) memem yüzünden üst bedenim büyük benim deBenimde basenden dar geliyor aldıklarım üst bedenimle alt beden tutmuyor
Gelsin bunu bir giyim umarım ilk aldığım gibi gelirBende istiyorum ondan hahahfldkqbsktke
Ay hemde nasıl kötü pantolon seyden gecmiyor belde bol etek de aynı kalem etek giymek istiyorum abudik gubudik birşey cıkıyor ortayasquat çok etkili popo kaldırma da ben çok yaptım, ekmeğini de yiyorum. şimdi sumo squat falan yapıyorum iç bacaklar için
kötü oluyor ya
Maşallah valla . Benim 2 sezaryen yaptım . Felaket bir sezaryen göbeğim var ...Gelsin bunu bir giyim umarım ilk aldığım gibi gelir
Rahim toparlayici almıştım gebelik sonrasi baya göbeğim gitti
Tıpa gibi kaldı
En rahat ettiğim etek kalem etek mis gibi yakışıyo :)))) bana da üstten çare lazım kız hgkfkskfhdmrjrjfkdjfhflekrhrAy hemde nasıl kötü pantolon seyden gecmiyor belde bol etek de aynı kalem etek giymek istiyorum abudik gubudik birşey cıkıyor ortaya
Alayım foto atarım istediğini seçBanada don alsana ordan
bildim benim okulum ordaydıSahilde f….
Bildin mi
bardakUnsuz nişastasız. Puding hadi gelin kakao tarçın hindistan canım çok tatlı istiyor bu aralar sanırım regli zamanım balon gibiyim Eki Görüntüle 3176661
Bende aynıyım sabah bal yiyerek attım hevesimi bendeUnsuz nişastasız. Puding hadi gelin kakao tarçın hindistan canım çok tatlı istiyor bu aralar sanırım regli zamanım balon gibiyim Eki Görüntüle 3176661
ben de dün tahin pekmez cevizleBende aynıyım sabah bal yiyerek attım hevesimi bende
Misssben de dün tahin pekmez cevizle