- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.261
Sagol canımÇok geçmiş olsun kuzum ya
Sagol canımGeçmiş olsun kuzum neden öyle olduki acaba yaa
Günaydın
Menuler nerde kızlar
Menü kontrolu cuma C.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b p.r.b H a p p y ️ ️ ️ ️ ️ @sulisim ️ ️ ️ ️ ️ @BitterCikilata ️ ️ ️ ️ ️ @_CikiLeta ️ ️ ️ ️ ️ @klbk33 ️ ️ ️ ️ ️ @Sekerpareeee ️ ️ ️ ️ ️ @damlalar ️ ️ ️ ️ ️ @N E S L i ️ ️ ️ ️ ️ @dfn0714 ️ ️ ️ ️ ️ @kelebek19 ️ ️ ️ ️ ️ @annym ️ ️ ️ ️ ️ @Fatimatuz_Zehra ️ ️ ️ ️ ️ @Serenajp ️ ️ ️ ️ ️ maya91 ️ ️ ️ ️ ️ @adigenisse ️ ️ ️ ️ ️ @M_atruska ️ ️ ️ ️ ️ @Seraayms ️ ️ ️ ️ ️ @happiness s ️ ️ ️ ️ ️ @Lavinia_98 ️ ️ ️ ️ ️ G Gokyuzu_kadar ️ ️ ️ ️ ️ D _DeryaSultan_ ️ ️ ️ ️ ️ M MissHayaLet ️ ️ ️ ️ ️ M Mavi Menekse ️ ️ ️ ️ ️ @ntrabibl ️ ️ ️ @AsyaaAyazz ️ ️ @aazra ️ ️ @zeyneppk ️
Menu yazmayan varmi
Ben o hastalığı hep soğan suyu içerek atabiliyorum . Başka türlü ilaç falan giç geçirmiyodu ama 1 hafta soğan suyu içiyordum geçiyorduGünaydın
Bi düzelemedi millet nasıl bir hastalıktı bu yaa
Eline sağlık kaptanım
Ben seni katlıcamToplu katliam yapayim bugun
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Günaydın Tatlım
MENÜ
SABAH
Maydonozlu Omlet
Zeytin
Salatalık
Domates
Yeşillik
Beyaz Peynir
ARA ÖĞÜN
Türk Kahvesi
Maden Suyu
ÖĞLEN
Bulgur Salata
Ayran
ARA ÖĞÜN
Elma
Ceviz
AKŞAM
5 Tane Fırın Falafel
Pırasa
Gömeç(ot kavurması )
Yoğurt
ARA ÖĞÜN
10 Badem
Sporu yazmama gerek varmi başkanımAfiyet olsun canım
Bende 45 dk yürüdümBen şimdiden 2000 adım tamamladımheyooo
Yaz ama yinede 45 dakika yürüdüm diye M MissHayaLet etiketle yazmaya gerek varSporu yazmama gerek varmi başkanım
Sabit hergün 45 dk yürüyüş ötesi yok 4 ay
Helal olsun istikrar çok yapmaktan daha değerli. Az ama sürekliBende 45 dk yürüdüm
Eve geldim yağmur yağmaya başladı o kadar mutluyumki bugünde yürüdüm diye
Deryada söylemis etiket yap ayseyi listeye ekliyor:)Sporu yazmama gerek varmi başkanım
Sabit hergün 45 dk yürüyüş ötesi yok 4 ay
Yaptım başkanımDeryada söylemis etiket yap ayseyi listeye ekliyor:)
Dikişler olmasa fitness reformer pilatesHelal olsun istikrar çok yapmaktan daha değerli. Az ama sürekli
geçmiş olsun sana daAy yerim ya maşallah
Geçmiş olsun canım bu sabah bende aynıyım ya
geşmiş olsunYalnız değilsin
miden de gelebiliyor öksürük, arkadaşım öyleydi mide şurubu içince rahatlıyorduBnce de öksürük bitmek bilmeyen öksürük
geçmiş olsun yaİdrar yolu enfeksiyonu olmus abla aksam acile gittim dayanamayıp