- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.201
E Elif_Eylul sabitim kaptanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma kaçtın kiCumartesi sürprizi
Valla patlama da çatlama da beni takimimdansin yolarim seni
K Klassklasik gitti 2tel saçın
Eline sağlık kaptan
Menu kontrolu cuma C.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b p.r.b B BitterCikilata ️ ️ ️ S Sekerpareeee ️ ️ ️ @happiness s ️ ️ ️ M MissHayaLet ️ ️ ️ @klbk33 ️ ️ ️ @sulisim ️ ️ ️ D _DeryaSultan_ ️ ️ ️ @Esma2424 ️ ️ ️ @Chikolata_gozlum ️ ️ ️ @Seraayms ️ ️ ️ @Gokyuzu_kadar ️ ️ ️ M M_atruska ️ ️ ️ @dfn0714 ️ ️ ️ @N E S L i ️ ️ ️ K Klassklasik ️ ️️ ️ @Serenajp ️ ️ ️ @maya91 ️ ️
Mesajı favoriye attım canım sıkılınca bakiciğimUpload ve mrs maisel şu an izlediklerim
71.100 550 gram gelmişCuma kaçtın ki
Valla doğru diyorsun akşam bnmde midem gurulduyordu su içtim yattımMesela şey yapabilirsin canım, kuru fasulyeyi fazla ye pilavı da 3 kaşık ye. Ekmek yeme sonuçta pilav var. O da ekmek yerine geçiyor. Biraz aç kalmadan kilo verilmiyor, mide küçülmüyor maalesef. Şu an aç yatıyorum mecbur
Bugün dinlen spor sonrası ılık duş aksatmaKarnim bacaklarim cok acimis ya. Dün cok anlamamistim. Agir cekimde oturup kalkiyorum bugün
Bugun ev islerim cok ya. Bi leslie yaparim muhtemelen sadeceBugün dinlen spor sonrası ılık duş aksatma
Kontrol falan mi canimBismillah dedik döküldük yollara
Yok canım direksiyon dersim var onaKontrol falan mi canim
Devam et bırakma o acılar geçiciKarnim bacaklarim cok acimis ya. Dün cok anlamamistim. Agir cekimde oturup kalkiyorum bugün
Maşallah kız helal
Hele Günaydın bakim
Günaydın güzel bir hafta olması dileğiyle
Gunaydinn
Gunaydin canlar
Günaydın güzel bir hafta olsun
Günaydın
Günaydın güzelliklerBismillah dedik döküldük yollara