- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.161
:))) Altınları alın gelin derdim bende hahahflykdljdValla ayarlardik bi gün çayın kahvenin su gibi aktığı altın günü okurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))) Altınları alın gelin derdim bende hahahflykdljdValla ayarlardik bi gün çayın kahvenin su gibi aktığı altın günü okurdu
Burdayım ben hisseler ne durumda bakimBen gelene kadar herkes uyumaya gidiyor hadi iyi geceler hepinize o zaman. Benim daha 2 saatim var
Plazası olan yakışıklı cool bir adam . Fakir ama çok güzel masum mahalle kızı :)))) buyrun izleyin zaaaaYa türk dizileri hep aynı versiyon zengin oğlan fakir kız
İyi geceler bacuuuumIyi geceler herkese ❣
Haftasonu ya şu an işlemiyor. Ben ufak ufak girdim anca 10 tl kârım sabah açılınca borsa bakalım ne olacakBurdayım ben hisseler ne durumda bakim
Altınlarım vardıııı bitttiiii:))) Altınları alın gelin derdim bende hahahflykdljd
Aaaa unuttum birde kötü adam var kızı tehdit ediyor olmalı ki cool adam kızı kötü adamdan kurtarmalı yoksa tutmaz o dizi ")))))Plazası olan yakışıklı cool bir adam . Fakir ama çok güzel masum mahalle kızı :)))) buyrun izleyin zaaaa
Yaa youtubeta murat soneri mutlaka izleyinAaaa unuttum birde kötü adam var kızı tehdit ediyor olmalı ki cool adam kızı kötü adamdan kurtarmalı yoksa tutmaz o dizi ")))))
Yanlışlıkla çocuk yapıp evlencekler falan oooo ne olaylar olacak . Türkiye orta yaş milletinin meraklı olduğu şeyler bunlar :))Aaaa unuttum birde kötü adam var kızı tehdit ediyor olmalı ki cool adam kızı kötü adamdan kurtarmalı yoksa tutmaz o dizi ")))))
Zaten onu hiç kaçırmam kahkaha ata ata izliyorum hahsjfkfndlsjdjfkrlhYaa youtubeta murat soneri mutlaka izleyin
Tükürmesine hastayım onunZaten onu hiç kaçırmam kahkaha ata ata izliyorum hahsjfkfndlsjdjfkrlh
Adamım MuratYaa youtubeta murat soneri mutlaka izleyin
İntikommmmmZaten onu hiç kaçırmam kahkaha ata ata izliyorum hahsjfkfndlsjdjfkrlh
11.22.63 adlı bu diziyi kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Mendillerinizi hazırlayıp öyle başlayın
Neye anlamadımCevap verdin yaw