- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGunaydinn
Cumartesi sürprizi
Günaydın canımGunaydin canlar
Tamam canimE Elif_Eylul sabitim kaptanım
Eline sağlık kaptan
Günaydın canımGünaydın güzel bir hafta olsun
Günaydın canımGünaydın
Tebrikler canim
90lar gelmis tebrikler canim
AyGünaydın güzellikler
Saolasın aslında bi ara 89 gösterdi in çok yaptım bu çuktı90lar gelmis tebrikler canim
Bende su orucundan dolayı korkuyorum tartılcam ama çok korkuyorum
Cumaya güzel eksi geliyor deseneSaolasın aslında bi ara 89 gösterdi in çok yaptım bu çuktı
Foto da çektim eklememişim şimdi ekledim
Ayy inşallahCumaya güzel eksi geliyor desene
Aynen bi zoba iyice yansın üstümü çıkarıp tartılcam şuan soğuk accuk :))Korkunun ecele faydasi yok. Hadi git tartil
Sen mor takımdan da olsan seviniyorum eksilerine kııız neyse çok abartma yinede eksileri :))) zuhahahaAyy inşallah
Dogalgaz yokmu sendedeAynen bi zoba iyice yansın üstümü çıkarıp tartılcam şuan soğuk accuk :))
Yok işte yapamadim o yüzden sustum ben de hiç sevmem spoiler işini. Dur sana özelden yazicamSakın spoiler verme
Yok köy evi öyle sobalı normal :)) Hiçte karlı olmadı inşallah odun yeter :))) 10 bin liralık odun aldıkDogalgaz yokmu sendede
yaz bakalım tahmin ediyorum az çok .Yok işte yapamadim o yüzden sustum ben de hiç sevmem spoiler işini. Dur sana özelden yazicam
Aman yazamadım kız senle özel mesaj olmuyomusyaz bakalım tahmin ediyorum az çok .
Büyüüüük ihtimalle ben onu siteye üye olduğum sene kapatmışımdır öyle bir şey varsa. Yıllar da geçmiş hatırlamıyorumAman yazamadım kız senle özel mesaj olmuyomus
Bizim köyde dogalgaz var çogu kisi aldı ve geri sobaya döndülerYok köy evi öyle sobalı normal :)) Hiçte karlı olmadı inşallah odun yeter :))) 10 bin liralık odun aldık