- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.021
Takip ettiğim tek dizi Yargı valla, çok seviyorumAy ben resmen dizi izlemiyorum şimdi farkettimyarım yamalak yasak elma ve camdaki kız o kadar
Olsun canım vakti geldiğinde inşallah Rabbim ne zaman istiyorsan nasip etsinAynen öyleben eskiden çok üzülürdüm de alıştım artık. 3 yıl bitti 4 e girdik, nasip kısmet yani. Allah dilemedikçe ben napabilirim di mi
İşte insanlar bunu anlamıyorAynen öyleben eskiden çok üzülürdüm de alıştım artık. 3 yıl bitti 4 e girdik, nasip kısmet yani. Allah dilemedikçe ben napabilirim di mi
Hadi inşaallahhhhİnşallah hemen
Ben Türk dizilerini izlemiyorum yaAy ben resmen dizi izlemiyorum şimdi farkettimyarım yamalak yasak elma ve camdaki kız o kadar
Aynen öyle bebeğimmmmHiç kimse ama hiç kimse aynı seyi yasamadan anlayamaz sadece seni anlıyorum diyebilirler empati yoksunu insanlar
Burda şey yazarim ama terbiyem müsade etmez süttüretAynen öyleben eskiden çok üzülürdüm de alıştım artık. 3 yıl bitti 4 e girdik, nasip kısmet yani. Allah dilemedikçe ben napabilirim di mi
Aa ben de. Yargı hariç izlememBen Türk dizilerini izlemiyorum ya
Ettum daaaBurda şey yazarim ama terbiyem müsade etmez süttüret
kardeslerimBen Türk dizilerini izlemiyorum ya
Ben hiç bakmıyorum ya genelde polisiye bakarım criminal ya daAa ben de. Yargı hariç izlemem
Yabancı dizileri seviyorum ama,şu an izlemiyorum pek bir şey
Uzun zamandır ban yemiyorumEttum daaa
Yemezsin ayrıntılı yazman gerekiyorUzun zamandır ban yemiyorum
Yok anam sakin geçiremiyorumOyyy kıyamam yaseninde hafta sonu hiç dinlenemiyorsun
İyiyiz canım ödev yaptık sen nasilsin
Evet senin misafirin çok oluyorYok anam sakin geçiremiyorum
Yargı da polisiye o yüzden seviyorum, gerilim film ve dizileri severim. Geçen On kişiydiler kitabını bitirdim, dizisi 3 bölümmüş onu izleyeyim dedim eve gidinceBen hiç bakmıyorum ya genelde polisiye bakarım criminal ya da
Bütün türk dizilerinin sacmalıgıkardeslerim
camdaki kız ahhh sedat ah
Kardeşlerim izlerdim de sürekli fakir oluyorlardı bıraktım, kanser olacaaaıdımkardeslerim
camdaki kız ahhh sedat ah
Zateno yuzden koydum. Korkuyorum ondanOlsun olsun bişey olmaz. Cumaya kadar profilindeki adama bakıp gaza gel