- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.041
Ezeli merak ediyorum, monte cristo kontunun uyarlamasıymıs. Kitabın ikinci cildi bitince başlarım belkiBütün türk dizilerinin sacmalıgı
Eski türk dizilerini izliyoruz biz
Yedi Numara, Kurtar Vadisi(esim sagolsun)
Bu aralar Ezele basladık
NERDE BENIM TAKIM ARKADASLARIMM
Biliyon mu ben deUzun zamandır ban yemiyorum
Hep fakirler tam zengin olcaklardiki babanneyi gelini depoya sakladiKardeşlerim izlerdim de sürekli fakir oluyorlardı bıraktım, kanser olacaaaıdım
Aaa öyle miymiş bak simdi kitabı da merak ettimEzeli merak ediyorum, monte cristo kontunun uyarlamasıymıs. Kitabın ikinci cildi bitince başlarım belki
Ya evet genelde zaten ya netflix ya da amazon prime da izliyorum. Amazonda benim birkaç dizim var.Ben Türk dizilerini izlemiyorum ya
Biz de avrupa yakası fanıyızBütün türk dizilerinin sacmalıgı
Eski türk dizilerini izliyoruz biz
Yedi Numara, Kurtar Vadisi(esim sagolsun)
Bu aralar Ezele basladık
Dün gördüm anamlar açmıştıHep fakirler tam zengin olcaklardiki babanneyi gelini depoya sakladi
Nasil izlemezsin nasilDün gördüm anamlar açmıştı
En son sezon finalinden sonra baktım villadan kovuldular dedim uğraşamam amaaan
Monte cristo en sevdiklerimdenAaa öyle miymiş bak simdi kitabı da merak ettim
Ben 10 ay hamile kalamadım. Yeno evliydim. Kısır bile diyeni duydum. Aslinda istemiyordk henüz. Sirf bu soylenenler yuzunden sinirlerim bozuldu istedim yani. Rabbim vermedikce yapacak bisi yok. Her seyi bi yeri bi zamani olduguna inaniyorum benAynen öyleben eskiden çok üzülürdüm de alıştım artık. 3 yıl bitti 4 e girdik, nasip kısmet yani. Allah dilemedikçe ben napabilirim di mi
Cahal cahal konuşuyonuz ne kitabi bunlar heee ne kitabiMonte cristo en sevdiklerimden
Ama sen oblomovu da sevmemiştin sana güvenemiyorum akskd oblomov da çok akıcıydı yani
Aaa D _DeryaSultan_ bana önermişti hatta attı indirdimMonte cristo en sevdiklerimden
Ama sen oblomovu da sevmemiştin sana güvenemiyorum akskd oblomov da çok akıcıydı yani
Ay ben resmen dizi izlemiyorum şimdi farkettimyarım yamalak yasak elma ve camdaki kız o kadar
Senin hatrına tekrar başlarım, yemek yerken izliyorum 5 dkNasil izlemezsin nasil
Afiyet olsun canımOfff yarına yemek yapıyorum ütü yapılacak daha veee kız uyandı çok renkli bigun yaşıyorum... haaa bide oğlan ders calisiyo yanımda dur.... yok uyumicam korkuyorum...gün bitmeden menümü yazayım...
Sabah 8.30
1.5 dilim TB ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates,kırmızı biber közlenmiş
Öğle 13.30
Çeyrek ekmek kabuk içine peynir domates biber
1 Trabzon hurması 1 mandalina
Akşam 15.30
Büyük tabak patlıcan biber sarımsak mantar yemeği
Çeyrek ekmek kabuğu yoğurt
Birazda çiğ yer fıstığı üzüm
Su 2 litre +1 litre ödem suyu
Spor 30 dk pilates + 5300 adım
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Çok severimmm mutlaka okuu
Dünya klasiği filizim, bebeğimCahal cahal konuşuyonuz ne kitabi bunlar heee ne kitabi
1hurmanin icine fıstık ezmesi koy al sana pasta:)