- 9 Ağustos 2016
- 6.332
- 20.763
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.001
Yani benim çok sinirimi bozuyor bu tür insanlar. Ben diyorum direkt akıl vereceğine para ver yapayım çocukKendi insanimız yapar uzağa gitmeye gerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani benim çok sinirimi bozuyor bu tür insanlar. Ben diyorum direkt akıl vereceğine para ver yapayım çocukKendi insanimız yapar uzağa gitmeye gerek yok
Manyak mi bu insanlar ya onlara ne senin çocuğundan boş beleş konusyorlarEvet aynen diyorum ben de, insanlar çok terbiyesiz cidden. Zayıflık ve çocuk ile ilgili çok kırıcı laflar işittim ben, çocuk konusunda da kaç yıl olmuş ne tembelsiniz bir çocuk bile yapamadınız diyenler olmuştu. Yazık gerçekten. Karşıdaki üzülür diye bakmıyor kimse. Çok duyarsız bir millet olduk
IsırdımSende sus dilini ısır
Poponu da kaşıIsırdım
İyiler ya maşallahAman iyi olsunlarda
Neden bana doyma hissi geç geliyor o yüzden mecbur yavaş yiyorum ama mantıyı falan hızlı yiyorum ki bi tabak daha yiyebiliyimBir kere sinirlenmiştim annemler bana çok gülmüştü. Çok sevdiğim bir yemek yapmıştı annem, o kadar çabuk doymuştum ki, bu ne ya bana ne ben niye doydum dedim ahhajajaj
TamamPoponu da kaşı
Valla suan bile var. Karnim bacaklarim et kestiAlışana kadar sabret 1 haftaya alışcan sonra daha fazla yapacaksın sakın ağrılarım var diye ertesi günü aksatma üzerine git geçiyor tamamen 1 haftaya
Olsun olsun bişey olmaz. Cumaya kadar profilindeki adama bakıp gaza gelValla suan bile var. Karnim bacaklarim et kesti
Poponu da kaşı
Kız ben birine kızmıştım iyi niyetle soruyorum diyordu, geçenlerde ikinci bebeğe hamile kaldı düşük yaptı. Çok hassastı ben çok ince davrandım ona. Ama çok hassas bi görsen, neyse bana diyor seni anlıyorum artık. Beni en çok kıran insanlardan biri oyduBenim yerime çok istiyorsan sen yap gerizekalı, deseydin
Biri okulda on sıraya oturacakmis gitmesi gerekirmis diğeri ben hasta değilim gidicem diye dünden beri başımın etini yedi bunu diyen gitmemek kendini yerde sürüyordu
Seni çok kınıyorum şimdi bu ne biçim mide, çok ayıp çok hımmBir kere sinirlenmiştim annemler bana çok gülmüştü. Çok sevdiğim bir yemek yapmıştı annem, o kadar çabuk doymuştum ki, bu ne ya bana ne ben niye doydum dedim ahhajajaj
İnşallah hemenSeni çok kınıyorum şimdi bu ne biçim mide, çok ayıp çok hımm
(başıma gelmesi ne kadar sürer )
Boşver canim kimse başına gelmeden anlamıyor bizim millette illa aynı şeyi yaşamak gerekiyor maalesefKız ben birine kızmıştım iyi niyetle soruyorum diyordu, geçenlerde ikinci bebeğe hamile kaldı düşük yaptı. Çok hassastı ben çok ince davrandım ona. Ama çok hassas bi görsen, neyse bana diyor seni anlıyorum artık. Beni en çok kıran insanlardan biri oydu
Şu an arkadaşlarımıza bilenmiş durumda, diyor ki ben düşük yaptım bebekelrinnden bahsediyorlar bana nispet yapıyorlar? Kendi kendime dedim senin yaptığın neydi peki? Bana çocuğu olmayanlar abartıyo napalım Allah vermiyosa vermiyor diyodu, sürekli bebekle ilgili şeyler soruyordu, sence kaç haftalığım diye soru sordu bana ben nerden bileyim?? Nispet yapan oydu da neyse ben yine susuyorum
Aynen öyle ben eskiden çok üzülürdüm de alıştım artık. 3 yıl bitti 4 e girdik, nasip kısmet yani. Allah dilemedikçe ben napabilirim di miBoşver canim kimse başına gelmeden anlamıyor bizim millette illa aynı şeyi yaşamak gerekiyor maalesef
Ay ben resmen dizi izlemiyorum şimdi farkettim yarım yamalak yasak elma ve camdaki kız o kadarYargı yeni bölüm başlamak üzere
İnşallah yarın olsun daGGönder gitsinler
Kız ben birine kızmıştım iyi niyetle soruyorum diyordu, geçenlerde ikinci bebeğe hamile kaldı düşük yaptı. Çok hassastı ben çok ince davrandım ona. Ama çok hassas bi görsen, neyse bana diyor seni anlıyorum artık. Beni en çok kıran insanlardan biri oydu
Şu an arkadaşlarımıza bilenmiş durumda, diyor ki ben düşük yaptım bebekelrinnden bahsediyorlar bana nispet yapıyorlar? Kendi kendime dedim senin yaptığın neydi peki? Bana çocuğu olmayanlar abartıyo napalım Allah vermiyosa vermiyor diyodu, sürekli bebekle ilgili şeyler soruyordu, sence kaç haftalığım diye soru sordu bana ben nerden bileyim?? Nispet yapan oydu da neyse ben yine susuyorum