- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.321
Ay çok şükür iyiyiz şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok şükür iyiyiz şimdi
Sabah işe gittiğim için omlet tarzı şeylere vaktim olmuyor. Haşlanmış yumurtayı da hemen araba da yiyorum zaten. Uyanır uyanmaz yiyemiyorum çok bişeyKişi Yiyebiliyorsa bence eklemeli tabi fazla olmamak şartı ile mesela ben mantarlı, kaşarlı, menemen falan yapıyorum ya da az tereyağında.
Sandviç hazırla peynir domates maydanoz gibiSabah işe gittiğim için omlet tarzı şeylere vaktim olmuyor. Haşlanmış yumurtayı da hemen araba da yiyorum zaten. Uyanır uyanmaz yiyemiyorum çok bişey
Oda güzel canım ama bence tok.tutuyor mesela ben yimrta yedikten sonra yarım dilim ekmek yiyorum 2 dilim çok geliyor.Sabah işe gittiğim için omlet tarzı şeylere vaktim olmuyor. Haşlanmış yumurtayı da hemen araba da yiyorum zaten. Uyanır uyanmaz yiyemiyorum çok bişey
SelamSelam kızlar nasılsınız İnternet sıkıntılı geçmiş yapamıyorum
Evettt bazen de onu yapıyorum ama ekmekle aram yok benim ya. Ancak pazar kahvaltılarında ekmek yiyebiliyorum. Genelde hafta içi süt yulaf tarzı da oluyorSandviç hazırla peynir domates maydanoz gibi
Biz iki yasa yeni girdik canım 2 kızımda görmedim ama oğlum çok şükür herşeyi yaşattı bana benimki atopikti deterjanı değiştiğim zaman çabucak geçti losyon kullandık.
3 gün sonra 1 yaşında olacak
Selam canım iyiyim demek isterdim ama degilim sen nasilsinSelam kızlar nasılsınız İnternet sıkıntılı geçmiş yapamıyorum
Iyi geceler canimIyi gecelr kizlar ❤
Çocuklar ilaçlarını alıp uyudular şimdi oğluma hava vercem canım iyi sayılırlar şimdilikM MissHayaLet nasılsınız
İyi geceler canımIyi gecelr kizlar ❤
Havasını aksatma hemen rahatlar 2 güne canım şifa olsunÇocuklar ilaçlarını alıp uyudular şimdi oğluma hava vercem canım iyi sayılırlar şimdilik
Oda şaşmış demek ki bugünB BitterCikilata sen bu saatte uyurdun kalmazdin