- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.341
He sende kendine bakGerci bende geç kaldim misafir vardi anca topladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He sende kendine bakGerci bende geç kaldim misafir vardi anca topladim
Bu ara uyuyamıyomB BitterCikilata sen bu saatte uyurdun kalmazdin
Vercem canım günde 3 defa yazmış zaten havasız geçmiyor onun öksürüğüHavasını aksatma hemen rahatlar 2 güne canım şifa olsun
Bende uyuyorum ama sabah pıtt gozler faltaşı gibi açık yat iste dime cumartesiBu ara uyuyamıyom
Bırak çok kahvede içemedim bugün açımdaHe sende kendine bak
Sabah gözümü açamıyorum gecede çok kez kalkıyorum. Sanırım eşim gidecek 1 hafta yok ya onun stresi varBende uyuyorum ama sabah pıtt gozler faltaşı gibi açık yat iste dime cumartesi
Afiyet olsun canımYediklerimi yazam
Kahvaltıyı geç yaptım
Avakado sos
Azcık labne
kk köy peyniri
2 zeytin
Çok az bal
İki lokmalık tereyağı
2 küçük dilim ev ekmeği
Sahanda
Akşam mercimek çorbası
Pırasa
Yoğurt
1 dilim ekmek
Ara yarım nar yarım
E Elif_Eylul
Keske benimki gitse 1ay gelmese valla neguzel uyurumSabah gözümü açamıyorum gecede çok kez kalkıyorum. Sanırım eşim gidecek 1 hafta yok ya onun stresi var
Bol bol dinlen bari yaaaSelam canım iyiyim demek isterdim ama degilim sen nasilsin
Bitmedi senin misafirinBol bol dinlen bari yaaa
İyidir iş yaptım ütü yapcam yarın misafirim var sabah erkenden hazırlık yapıcam
Iyi geceler canimOfff çekmiyor lanet şey
İyi geceler
kahvaltıda
Bizim 5 aylıkken süt yumurta buğday domates ve çilek alerjisi çıktı. Daha doğrusu domates ve çilek sonradan ben farkettim. Şimdi 15 aylık olmak üzere sadece buğday alerjisi kaldı. Gerisinden kurtulduk şükür.3 gün sonra 1 yaşında olacak
Dokunan şeyleri yemiyorum yaz boyu karpuz domates çilek yemedim. Bizde egzama yapıyordu
Sizin nelere var süt alerjisi mi
Geçmiş olsun inşallah çabucak toplar. Soğuk buhar mi yoksa ventolin miydi havası?Vercem canım günde 3 defa yazmış zaten havasız geçmiyor onun öksürüğü
Yok anam ben burdayım şahsen. Bir saat daha en az ayaktayım.Ay herkes uyuyor mu ya öf