- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.301
Tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam
Sağol canımAfiyet olsun canım
Bizim aile de doğumdan sonra da kimse kilo almadı, baba tarafı hariçbana da öyle diyolar üf
Cocukla uğrasirken kendindende vazgeciyosun,bunu yapma kendine ilk önce menülerini düzenle canımYa yok kahvaltida çocuğu yedircem derken öyle acikiyorum ki ne bulursam onu yiyom ugrasmiyom sanırım ama hatamin da farkındayım. Ve evet ben iyice geceye bırakıyorum yani kalorimin yarıdan fazlasını akşam yemeği ve sonrasında alıyorum gündüz hiç açlık gelmiyor nasıl bir işse
Evet ya glutensiz versiyonlarından olabilirdi. O gong yaktı beni
Ay benim halamlarda öyleBizim aile de doğumdan sonra da kimse kilo almadı, baba tarafı hariç
Anam diyor ki halana çekeceksin halam da baya kilolu, diyorum anne dost musun düşman mı ya
Kaymak faydali degilki,yani enazindan peynir sonra yumurta yese daha guzel olurSüt ürünü kaymak var kuruyemiş adetli yazılsa daha iyi olur
Yumurta mutlaka eklenmeli değil mi? Ben mesela sabahları çok yiyemiyorum yumurtayla geçiştiriyorumCocukla uğrasirken kendindende vazgeciyosun,bunu yapma kendine ilk önce menülerini düzenle canım
Guzel bir kahvaltiyla başla ihmal etme
Teyzeler incecik ama 2 halam tek var, ikisi de kilolu. Ama büyük halam 57 yaşında diyette, sürekli yürüyor. Baya zayıfladı, helal olsun vallaAy benim halamlarda öyle
Enazindan tok tutuyor,faydasida varYumurta mutlaka eklenmeli değil mi? Ben mesela sabahları çok yiyemiyorum yumurtayla geçiştiriyorum
Evet 157 boy 49 kilo bence de normalsindediğin gibi biraz yağdan verip kastan alsan güzel olur. Bende de var o sorun yani ben şu an zaten pek zayıf sayılmam ama yine de kiloma göre yağ oranım çok fazla ve göbekte toplanmış durumda. Ay gerçi gobekte de kalçada da her yerimde var galiba157 boyum. Bence çok zayıf değilim normal çünkü boyuma göre, bekarken 43 kiloydum o zaman yoktum yani. Şu an iyiyim bence sırıtmiyo aşırı zayıf durmuyorum.
Genel 2 yemeye çalışıyorum da çoğunluk 1 olabiliyor ceviz vs ekliyorum tok tutsun diye. Yeşillik yiyemiyorum sabahları o eksim işteEnazindan tok tutuyor,faydasida var
Benim de popo da hepsiEvet 157 boy 49 kilo bence de normalsindediğin gibi biraz yağdan verip kastan alsan güzel olur. Bende de var o sorun yani ben şu an zaten pek zayıf sayılmam ama yine de kiloma göre yağ oranım çok fazla ve göbekte toplanmış durumda. Ay gerçi gobekte de kalçada da her yerimde var galiba
Aynen.Evet 157 boy 49 kilo bence de normalsindediğin gibi biraz yağdan verip kastan alsan güzel olur. Bende de var o sorun yani ben şu an zaten pek zayıf sayılmam ama yine de kiloma göre yağ oranım çok fazla ve göbekte toplanmış durumda. Ay gerçi gobekte de kalçada da her yerimde var galiba
Bu benBenim de popo da hepsi
Çalısan için belki vakit olmayabilir hazirlama konusundaGenel 2 yemeye çalışıyorum da çoğunluk 1 olabiliyor ceviz vs ekliyorum tok tutsun diye. Yeşillik yiyemiyorum sabahları o eksim işte
Ya kesinlikle haklısın. Benim bebemin alerjisi var o yüzden aylardır onun yediğine içtiğine odaklanmaktan kendimden vazgeçtim ama yapmamam lazım zaten burda olma sebebim de bu. Bir dur deme çabasındayim. Daha dikkatli olucamCocukla uğrasirken kendindende vazgeciyosun,bunu yapma kendine ilk önce menülerini düzenle canım
Guzel bir kahvaltiyla başla ihmal etme
Kişi Yiyebiliyorsa bence eklemeli tabi fazla olmamak şartı ile mesela ben mantarlı, kaşarlı, menemen falan yapıyorum ya da az tereyağında.Yumurta mutlaka eklenmeli değil mi? Ben mesela sabahları çok yiyemiyorum yumurtayla geçiştiriyorum
B BitterCikilata M MissHayaLet bunlarda zorluk cekti alerji konusundaYa kesinlikle haklısın. Benim bebemin alerjisi var o yüzden aylardır onun yediğine içtiğine odaklanmaktan kendimden vazgeçtim ama yapmamam lazım zaten burda olma sebebim de bu. Bir dur deme çabasındayim. Daha dikkatli olucam
Ama en sağlıklısı bu. Göbek yağları zararlı ama kalça yağları öyle değil. Allahtan sıkılaşmış popom neyse aralık başında salonda görcem ak mı kara mıBu ben