- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.261
Senin belin varmıkiBir şey soracam belimizi nasıl ölçüyoruz, bir kere ben bu metreyle ölçtüm ama doğru mu bilmiyorum hahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin belin varmıkiBir şey soracam belimizi nasıl ölçüyoruz, bir kere ben bu metreyle ölçtüm ama doğru mu bilmiyorum hahah
Karıştırma sen orayı orada satış çoktuHeee diger tarafta oldu biseyler
Kovacanız mı benikovsaydin
Tüü sana yakıştı mı 2 gün oldu ayıp yaGideyim de esmanin kolunun boyunun eninin ölçüsünü yazayım
Yok yok biz hiç kovmuyoruz merak etmeKovacanız mı beni
Heee sata sata kimse kalmadiKarıştırma sen orayı orada satış çoktu
Senin belin yok yok senin belinSenin belin varmıki
Göbeğim bile var, zayıf göbeği kilo kaybediyorum kendisi duruyor ahhaah o yüzden spor yapacam dümdüz karın istiyorumSenin belin varmıki
Senin belin yok yok senin belin
Güzel satış yapıyorlar şimdi haklarını yemeyelimHeee sata sata kimse kalmadi
Skinny fatsin o zamanGöbeğim bile var, zayıf göbeği kilo kaybediyorum kendisi duruyor ahhaah o yüzden spor yapacam dümdüz karın istiyorum
Sen ölçme hazır değiliz bunaBir şey soracam belimizi nasıl ölçüyoruz, bir kere ben bu metreyle ölçtüm ama doğru mu bilmiyorum hahah
Heee şut ve golKovacanız mı beni
WhatSkinny fatsin o zaman
Napayım bende 3 bebe var 2. Günde döndüğüme şükürTüü sana yakıştı mı 2 gün oldu ayıp ya
Yani zayıf ama yağlı. O yüzden kas kazanması lazım
O ne gızSkinny fatsin o zaman
65 çıktı valla çok da ince değilmis kiloma göre, ama doğru ölçtüm mü bilmiyorumSen ölçme hazır değiliz buna
Ohhh be bitek ben degilmisim anlamayanO ne gız