- 12 Mart 2019
- 15.107
- 34.520
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #12.901
Cok güzel oluyo birden su kesilinceAy bende öyle yapıyorum şişeler dolu bekliyor
Evet cidden baya büyük bir bölge git git bitmiyorZaten Ataşehir boydan boya uzanan bir yer her yer Ataşehir olarak geçiyor neredeyseBen Mustafa Kemal de okudum kız meslekte
Ben her daim hazırım tuhaf bir alışkanlık 5 litrelik Şişeleri balkonumda dolu tutarım şu anda beş tane var
Ben alacaklarımı buldum ya o bana yeter cipsler vardı da detaylı bakamadım kız çişim geldi deyip durdu aldıklarımı aldım çıktım hemen
Baktım varmış bahçemizde tüketiyorum canım
Senin işindir orayadamı gitdin
Ben yiyerek zayıflıyorum balımHaksızlık bu..
Gicik ... kovun gitsin almayın iceriBizde öyle diyoruz gelmiş diyet bölümüne
Evet 3 bidon da bende varCok güzel oluyo birden su kesilince
Kapıdan içeri girdi bileGicik ... kovun gitsin almayın iceri
Grup ise yaramıyor diyene happy gösteririz. HeheeeKapıdan içeri girdi bile
Vay zalimGicik ... kovun gitsin almayın iceri
Yoktan var ediyoruz dersinizGrup ise yaramıyor diyene happy gösteririz. Heheee
Evet bizimle harika kilolar verdi derizGrup ise yaramıyor diyene happy gösteririz. Heheee
Kız yalan beEvet cidden baya büyük bir bölge git git bitmiyorMustafa Kemal olaylı bir yer diyorlar kuzu nasıl gecti okul zamanın yakın olsaydık 2 şişe kapardım
Birde yediğinin hesabını yapıyor sanki çok şişmanYoktan var ediyoruz dersiniz
Biriniz ilk sayfaya atmıştinizEvet bizimle harika kilolar verdi deriz
Bugün atacak menüm bile yok nazara geldimBirde yediğinin hesabını yapıyor sanki çok şişman
Canim sikayeti dikkate alıp indirim yapiyor dedi muhtarlik oda gitti bakalim neolcakAbla şikayet edince ne yapacaklarki? Kendilerimi artırıyorlar faturaları? Siz o kadar kullanmıyormusunuz? Onu demek istedim.
Ahahhaha sanırsın yil geçti kız sen geçen hafta gelmedin miBiriniz ilk sayfaya atmıştiniz
Onu görüp gelmiştim
Vay be ne günlerdi
Aynen işimi her zaman garantiye alırımEvet 3 bidon da bende varen azından düşünmüyorsun hiç uzun süre su kesintisi yaşamadım ama önlem önlemdir
Ohhh kem gozumBugün atacak menüm bile yok nazara geldim
Sanki çok eskimiş gibi hissediyorumAhahhaha sanırsın yil geçti kız sen geçen hafta gelmedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?