Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet cidden baya büyük bir bölge git git bitmiyor Mustafa Kemal olaylı bir yer diyorlar kuzu nasıl gecti okul zamanın yakın olsaydık 2 şişe kapardım

Ben alacaklarımı buldum ya o bana yeter cipsler vardı da detaylı bakamadım kız çişim geldi deyip durdu aldıklarımı aldım çıktım hemen

Baktım varmış bahçemizde tüketiyorum canım
balıktan daha vitaminli
Senin işindir orayadamı gitdin
tanıdıklara haber saldım
Haksızlık bu..
Ben yiyerek zayıflıyorum balım

Evet cidden baya büyük bir bölge git git bitmiyor Mustafa Kemal olaylı bir yer diyorlar kuzu nasıl gecti okul zamanın yakın olsaydık 2 şişe kapardım
Kız yalan be Biz de öyle kötü bir yer sanmıştık ve annem korkusundan beni servise yazdırmıştı ilk sene sonunda servisten çıktım gayet normal bir yer. Kötü insan her yerde var her semtte bulunuyor bir kere mimlenmiş ben hiçbir kötülüğünü görmedim
Vallahi yakın olsaydın verirdim sana da

Abla şikayet edince ne yapacaklarki? Kendilerimi artırıyorlar faturaları? Siz o kadar kullanmıyormusunuz? Onu demek istedim.
Canim sikayeti dikkate alıp indirim yapiyor dedi muhtarlik oda gitti bakalim neolcak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…