- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #12.921
Yok kız eminim bir haftaSanki çok eskimiş gibi hissediyorum
Kac bir ton kelime yazdım
1 hafta değil Asır gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız eminim bir haftaSanki çok eskimiş gibi hissediyorum
Senin gözünü yerim söğüş yaparimOhhh kem gozumdeğmiş demek ki
![]()
O halini şuan ben yaşıyorum senin mazinim benTig gibi oluyumda sen gor ben senden zayıftım 45 dimi eski zamanlargörünmüyordu m kıyafetler yuruyordu. Bi keresinde rüzgar götürdü mu beni duvara yapıştım..
Vay be 1 ay bile olmamışYok kız eminim bir hafta![]()
Ay ne bilim kız ben halen tedirgin olurum gerçi dediğin gibi su an sakin bir yer olay çıkmadı daha çıkmasında herkes gül gibi yaşayıp gitsinKız yalan beBiz de öyle kötü bir yer sanmıştık ve annem korkusundan beni servise yazdırmıştı ilk sene sonunda servisten çıktım gayet normal bir yer. Kötü insan her yerde var her semtte bulunuyor bir kere mimlenmiş ben hiçbir kötülüğünü görmedim
Vallahi yakın olsaydın verirdim sana da![]()
Dedim dimi atın dışarıya iki ayak kaldırma cezası verin diyeBirde yediğinin hesabını yapıyor sanki çok şişman![]()
Mahvettiler beni haberin yokAy ne bilim kız ben halen tedirgin okurum gerçi dediğin gibi su an sakin bir yer olay çıkmadı daha çıkmasında herkes gül gibi yaşayıp gitsin
Dedim dimi atın dışarıya iki ayak kaldırma cezası verin diye![]()
Ne yedin kızMahvettiler beni haberin yok
Ne yesem yağ bağlayacak artık![]()
Ana gözümü de yiyorSenin gözünü yerim söğüş yaparim![]()
Yaparız hepsi fit tarifliVay be 1 ay bile olmamış
40 im çıkmamış daha
40mda gün yapalım![]()
Ay ne bilim kız ben halen tedirgin olurum gerçi dediğin gibi su an sakin bir yer olay çıkmadı daha çıkmasında herkes gül gibi yaşayıp gitsin
Dedim dimi atın dışarıya iki ayak kaldırma cezası verin diye![]()
Kolay gelsin canımKızlar gideyim ben de evi temizleyeyim süpereyim![]()
Ay koptumyaTig gibi oluyumda sen gor ben senden zayıftım 45 dimi eski zamanlargörünmüyordu m kıyafetler yuruyordu. Bi keresinde rüzgar götürdü mu beni duvara yapıştım..
1 günde 1 yıllık konuşuyorsun ondandırSanki çok eskimiş gibi hissediyorum
Ahahhaha sanırsın yil geçti kız sen geçen hafta gelmedin mi![]()
İnşallah yaparlar ablaCanim sikayeti dikkate alıp indirim yapiyor dedi muhtarlik oda gitti bakalim neolcak