- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #12.861
Oyyysss yerim masallah hemencik buyusunlerSiz büyüceniz rokami olcaniz hee
Senin işindir orayadamı gitdinSizin orayida talan etmişler
Abla o ne öyleElektrik demiskin bu ayda 580 geldi
Ayy gerçekten rokacık bunlarAhanda 2aydan beri anca rokaciklarim
689tl gecen ay bunayda 580 gelmis simdi gidiyor teke sikayet etmeyeAbla o ne öyleannemlere once ki ay 360 bu ay da 450 gelmiş babam sikayet edecek bu fatura ne diye bana yine 270 geldi
Dedigim kadar var dimeAyy gerçekten rokacık bunlar
Büyücekler daha ablasıAyy gerçekten rokacık bunlar
Kuzu valla akşam bitek yulaf lapası yiyebilecegim kizlar hamburger diye agliyorlar mecbur yemek yaomam onu yesinler ben yulafa talim
Yaa kötü olmuş . Sular geldimi bari susuz olmuyoryaaKız saat 9 da su 9.30 da elenktrink gitti şaka gibi ama gerçek maalesefikisini nasıl kesmeyi başardılar onu düşünüyordum sağol kuzikam
Olsun dünkü menüye say bugün bol bol su içKuzu valla akşam bitek yulaf lapası yiyebilecegim kizlar hamburger diye agliyorlar mecbur yemek yaomam onu yesinler ben yulafa talim
Rokamı olcaklarBüyücekler daha ablası
Yok artık ya vallahi soyguncu resmen bunlar689tl gecen ay bunayda 580 gelmis simdi gidiyor teke sikayet etmeye
Hiç su içmedim desemOlsun dünkü menüye say bugün bol bol su iç
Ever oh miss gibi roka peynir salatasıRokamı olcaklarkıyamam. Filiz ablada ham yapacak onları
Yok kuzu 19 saat kesinti olacakmışYaa kötü olmuş . Sular geldimi bari susuz olmuyoryaa
Adres ver . Oraya gelene kadar bozulmazlar dimiBana da göndersene
Sorma canım ya eve kostum hemen
Gideyim bi bidon içeyimSular kesilincebaşla içmeye
Bir kamyon gönder kızAdres ver . Oraya gelene kadar bozulmazlar dimi
Oo gerçektenmi karanlık olmadan gidip toplarımBel çevresini inceltiyormus çiko bol bol tuket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?