• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
689tl gecen ay bunayda 580 gelmis simdi gidiyor teke sikayet etmeye
Abla şikayet edince ne yapacaklarki? Kendilerimi artırıyorlar faturaları? Siz o kadar kullanmıyormusunuz? Onu demek istedim.

Anladım canım . Dikkat et her konuda çünkü kolay degil kendimden biliyorum. Çok şükür bu zamana kadar ne kahve ne çikolata hiç birinden zarar görmedim yani krizimi tetiklemedi .
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun peki ? Ağır mı geçiyor ? Kriz sıklığın ne ? Yani söylemek istemezsen anlatım 😊

Al bendede o kadar mecburluktan kalktım .
Dün gece bir ara eşim kalktı getirmiş biberona bana vermiş bende çocuğun ağzına koymuşum ama çocuk içememiş baktım biberon yok yorganın içine girmiş . Eşim hangi ara getirmiş bilmiyorum bile . 😅 gözümü açamıyorum .
Yavrum aç kaldı dün gece .

Aman o sivilceler zaten en sevmediğim şeyler birde olandık yerde .
Tegratol diye bı ilaç var sabah akşam kullaniyorum ilaç kullanmadan en fazla 15 gün nöbet gecirmiyorum yediklerime dikkat etmezsem eğer ilaç kullanırken de nöbet geçiriyorum en son 4 yıl önce geçirdim onda da oğlum yeni doğmuştu ilacı kendi kendime bırakmaya çalıştım nöbet geçirdim 16. Gun

Ay yakınız inanmıyorum😱😱
Bende atasehir kayışdağı
Ama Ümraniye tepeüstünde doğdum büyüdüm ve ailem hala orada Evlenince buraya geldim😂
Yakınız kuzu atasehir dibimde biz mustsfa kemal tarafına yakınız esim ümraniye dedi ama oralarıda kapsıyor demek ki😅 sen hazırlıklı mıydın bari su kesintisine🤣

Yakınız kuzu atasehir dibimde biz mustsfa kemal tarafına yakınız esim ümraniye dedi ama oralarıda kapsıyor demek ki😅 sen hazırlıklı mıydın bari su kesintisine🤣
Zaten Ataşehir boydan boya uzanan bir yer her yer Ataşehir olarak geçiyor neredeyse😂 Ben Mustafa Kemal de okudum kız meslekte😂
Ben her daim hazırım tuhaf bir alışkanlık 5 litrelik Şişeleri balkonumda dolu tutarım şu anda beş tane var😂

Zaten Ataşehir boydan boya uzanan bir yer her yer Ataşehir olarak geçiyor neredeyse😂 Ben Mustafa Kemal de okudum kız meslekte😂
Ben her daim hazırım tuhaf bir alışkanlık 5 litrelik Şişeleri balkonumda dolu tutarım şu anda beş tane var😂
Ay bende öyle yapıyorum şişeler dolu bekliyor 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X