Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
689tl gecen ay bunayda 580 gelmis simdi gidiyor teke sikayet etmeye
Abla şikayet edince ne yapacaklarki? Kendilerimi artırıyorlar faturaları? Siz o kadar kullanmıyormusunuz? Onu demek istedim.

Tegratol diye bı ilaç var sabah akşam kullaniyorum ilaç kullanmadan en fazla 15 gün nöbet gecirmiyorum yediklerime dikkat etmezsem eğer ilaç kullanırken de nöbet geçiriyorum en son 4 yıl önce geçirdim onda da oğlum yeni doğmuştu ilacı kendi kendime bırakmaya çalıştım nöbet geçirdim 16. Gun

Ay yakınız inanmıyorum
Bende atasehir kayışdağı
Ama Ümraniye tepeüstünde doğdum büyüdüm ve ailem hala orada Evlenince buraya geldim
Yakınız kuzu atasehir dibimde biz mustsfa kemal tarafına yakınız esim ümraniye dedi ama oralarıda kapsıyor demek ki sen hazırlıklı mıydın bari su kesintisine

Yakınız kuzu atasehir dibimde biz mustsfa kemal tarafına yakınız esim ümraniye dedi ama oralarıda kapsıyor demek ki sen hazırlıklı mıydın bari su kesintisine
Zaten Ataşehir boydan boya uzanan bir yer her yer Ataşehir olarak geçiyor neredeyse Ben Mustafa Kemal de okudum kız meslekte
Ben her daim hazırım tuhaf bir alışkanlık 5 litrelik Şişeleri balkonumda dolu tutarım şu anda beş tane var

Ay bende öyle yapıyorum şişeler dolu bekliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…