- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #12.881
Abla şikayet edince ne yapacaklarki? Kendilerimi artırıyorlar faturaları? Siz o kadar kullanmıyormusunuz? Onu demek istedim.689tl gecen ay bunayda 580 gelmis simdi gidiyor teke sikayet etmeye
Evet abla küçücüklermiş. Havalar ısınınca çabuk büyürler.Dedigim kadar var dime
Gideyim bi bidon içeyim
Bir kamyon gönder kız
Evet canımOo gerçektenmi karanlık olmadan gidip toplarımartık hergün semizotu kemiririm
Tegratol diye bı ilaç var sabah akşam kullaniyorum ilaç kullanmadan en fazla 15 gün nöbet gecirmiyorum yediklerime dikkat etmezsem eğer ilaç kullanırken de nöbet geçiriyorum en son 4 yıl önce geçirdim onda da oğlum yeni doğmuştu ilacı kendi kendime bırakmaya çalıştım nöbet geçirdim 16. GunAnladım canım . Dikkat et her konuda çünkü kolay degil kendimden biliyorum. Çok şükür bu zamana kadar ne kahve ne çikolata hiç birinden zarar görmedim yani krizimi tetiklemedi .
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun peki ? Ağır mı geçiyor ? Kriz sıklığın ne ? Yani söylemek istemezsen anlatım
Al bendede o kadar mecburluktan kalktım .
Dün gece bir ara eşim kalktı getirmiş biberona bana vermiş bende çocuğun ağzına koymuşum ama çocuk içememiş baktım biberon yok yorganın içine girmiş . Eşim hangi ara getirmiş bilmiyorum bile .gözümü açamıyorum .
Yavrum aç kaldı dün gece .
Aman o sivilceler zaten en sevmediğim şeyler birde olandık yerde .
Allah yardımcınız olsun susuzluk zorYok kuzu 19 saat kesinti olacakmış
Tamam . Kamyon bulmaya gideyimGideyim bi bidon içeyim
Bir kamyon gönder kız
Öyle canım cidden gittim 5 lt lik su aldım allahtan banyoda ki kovam doluyduAllah yardımcınız olsun susuzluk zor
Aaa bizimde öyle sen nerdesin de bakıyımYok kuzu 19 saat kesinti olacakmış
Istanbul ÜmraniyeAaa bizimde öyle sen nerdesin de bakıyım
Bi bakmışsın senin komşunAaa bizimde öyle sen nerdesin de bakıyım
Ne ka güzel olurBi bakmışsın senin komşun
Ay yakınız inanmıyorumIstanbul Ümraniye
Komşu kadar yakın değiliz ama bir otobüs var aramızdaBi bakmışsın senin komşun
Yakınız kuzu atasehir dibimde biz mustsfa kemal tarafına yakınız esim ümraniye dedi ama oralarıda kapsıyor demek kiAy yakınız inanmıyorum
Bende atasehir kayışdağı
Ama Ümraniye tepeüstünde doğdum büyüdüm ve ailem hala orada Evlenince buraya geldim
Ben de Üsküdar da doğdum büyüdüm Ümraniyeye gelin geldimAy yakınız inanmıyorum
Bende atasehir kayışdağı
Ama Ümraniye tepeüstünde doğdum büyüdüm ve ailem hala orada Evlenince buraya geldim
Zaten Ataşehir boydan boya uzanan bir yer her yer Ataşehir olarak geçiyor neredeyseYakınız kuzu atasehir dibimde biz mustsfa kemal tarafına yakınız esim ümraniye dedi ama oralarıda kapsıyor demek kisen hazırlıklı mıydın bari su kesintisine
Haksızlık bu..48 kilogram 400 gram bal ben
1.62 boy
Ay bende öyle yapıyorum şişeler dolu bekliyorZaten Ataşehir boydan boya uzanan bir yer her yer Ataşehir olarak geçiyor neredeyseBen Mustafa Kemal de okudum kız meslekte
Ben her daim hazırım tuhaf bir alışkanlık 5 litrelik Şişeleri balkonumda dolu tutarım şu anda beş tane var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?