- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #12.941
Kolay gelsin canımKızlar gideyim ben de evi temizleyeyim süpereyim
Kendinize dikkat edin demiştimAna gözümü de yiyor
Açılmadı bendeFitsiniz on Instagram: "Önümüzdeki 5 günde en iyi değişimi yaşamaya var mısınız? Beliniz, kalçanız, bacaklarınız ve tüm vücudunuzu zorlayıp 6. günün sabahına daha hafif hissetmeniz için harika bir program hazırladık. Hadi bu programı kaydedin ve ön
20K likes, 218 comments - fitsiniz on February 19, 2022: "Önümüzdeki 5 günde en iyi değişimi yaşamaya var mısınız? Beliniz, kalçanız, bacaklarınız ve tüm vücudunuzu zorlayıp 6. günün sabahına daha hafif hissetmeniz için harika bir program hazırladık. Hadi bu programı kaydedin ve önümüzdeki 5...www.instagram.com
He kiz çat diye çıktıKendinize dikkat edin demiştimbak adres falanda vermiyor heran heryerden çıkıp ısıra bilir
Aaa bende açılıyorAçılmadı bende
He tamam o zaman mesajımı aldımBende insta yok o yüzden herhalde
Kullanmıyorum canım sildim.He tamam o zaman mesajımı aldım
Kendinize dikkat edin demiştimbak adres falanda vermiyor heran heryerden çıkıp ısıra bilir
Kizlar hindistan cevizi unu ile ney yapiyorsunuz ben normal un gibi kekini yapmistim ama tam olmafi.
İçi ıslakmi kaldı balımKizlar hindistan cevizi unu ile ney yapiyorsunuz ben normal un gibi kekini yapmistim ama tam olmafi.
Servis ederken parcalandi ici islak degil de nemli idi tadi da hafif kekremsi oldu.İçi ıslakmi kaldı balım
Evet hindistan cevizi yagi da koymustum ama olmadi, panceke denerim bakalim.
Keki de bir arkadasim gluten yemiyor o yuzden yapmistim.Kizlar hindistan cevizi unu ile ney yapiyorsunuz ben normal un gibi kekini yapmistim ama tam olmafi.
Degisik unlari tohumlari cok seviyorum , sanirim sen de seviyorsun hapy, peki lahmacunu hangi unla yapabilirim alternatif ne olabilir. Evdekilere yapacagim kendime de alternatif bulmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?