- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #77.001
Cafe De miYine denicem bakalım en kötü zeytinyağlı vs yapınca koyup götürsem yine kar , hastanede beltur bile yok inanır mısınıx ayranı falan toplu alıp getiricem artıkaç kalsanız otomatlar dışında bişi yok en yakın market 10 dk mesafede mesai içinde de çıkamıyoruz tabi
Yaaa kötü cidden, aparetif yaninda al koy yemekler güzel degilse zor olur aç kalirsinYine denicem bakalım en kötü zeytinyağlı vs yapınca koyup götürsem yine kar , hastanede beltur bile yok inanır mısınıx ayranı falan toplu alıp getiricem artıkaç kalsanız otomatlar dışında bişi yok en yakın market 10 dk mesafede mesai içinde de çıkamıyoruz tabi
Yada baharat atıp tatlandırıp iyi kötü yemekYaaa kötü cidden, aparetif yaninda al koy yemekler güzel degilse zor olur aç kalirsin
Yani aç kalmamak adınaYada baharat atıp tatlandırıp iyi kötü yemek
tesekkür ederim inşallah hep beraber inşalalh bol bol eksiler incelik beller inşalalhOoo kesin yagdan gitmiştir canım ne güzel basarılarının devamını dilerim
seni en iyi ben anlarım canımm biizm burdada öyle yemek sepeti bile belli bir fiyat üstüne çalışıyor şirkette yemek bile çıkmıyor evden getiriyoruz buzdolabı yok toplu bişi getiremiyoruz hergün bişi hazırlamak eziyet geliyor artık ondan sırf ıf e basladım ki yemek derdim bitsin diye avantaja çeviridm konuyuYine denicem bakalım en kötü zeytinyağlı vs yapınca koyup götürsem yine kar , hastanede beltur bile yok inanır mısınıx ayranı falan toplu alıp getiricem artıkaç kalsanız otomatlar dışında bişi yok en yakın market 10 dk mesafede mesai içinde de çıkamıyoruz tabi
Temmuz 20 bu ay yattım ya
Pandora alacaktı bugün
Hımm anladimTemmuz 20 bu ay yattım ya
3.cüyümü acabaPandora alacaktı bugün
Ağlama burdayimNerdesiniz bea ben geldim kimsecikler yoktur
Ağlama burdayim
Isyerinde ne yemek yaptın bugün bakalim
Ne güzel işmiş öyleBugün işten erken geldim
Fırında tavuklu sebze bolenoz soslu makarna çorba yoğurtIsyerinde ne yemek yaptın bugün bakalim
Ohh negüzelFırında tavuklu sebze bolenoz soslu makarna çorba yoğurt