- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.981
Ben kıymalı bezelye, semizotu, ve kabak yemeği yapıyorum.Ayy hicbir fikrim yok biliyomusun yemek yapmakta yemekte istemiyorum
ben bunu bebeğim e yapıyorum birazda zeytinyağı gezdir mis +8 ay çorbaDomates soğan kapya biber hepsini haşlaçek blendirdan sonra burnunu tut iç
Ama ben bunu küçülmek için yapcamben bunu bebeğim e yapıyorum birazda zeytinyağı gezdir mis +8 ay çorba
Unsuz domates çorbası
Oooo afiyet olsun kızlarfırında tavuk yanında kabak domates biber sogan sarımsak ile bide ayran bu bana
evdekilere pilav ve patates var
Onu yapmaya çalıştım ama gün içinde sabit b yerde olmadığm için devamını getiremedim yemeği yanımda taşıyamıyorum hastane içinde yoksa kuruyemiş ,meyve vs getirdim bi ara yiyemeden geri götürüyordumYanına meyve,proteinli süt, sade süt,ayran kuruyemis gibi seyler götürebilirsin canim
Ben evde salata yapip götüruyordum,
Neler var klasik kahvaltınızda sizinBende menümü yazayım şuraya
Sabah
Klasik kahvaltı yaptım ekmeksiz
Ara bir kase erik
Öğle bir kase kabak yemeği pirinçli
Bir kase yoğurt
Akşam
Kahve çay May biseyler
Sen goturemezmisin gayet diyete uygun.E Elif_Eylul tavuklu salata vs götürebiliyor muydunuz
Yaa neguzel eline saglik
Dolap oldugu surece neden olmasin canim senin açindan dedim,E Elif_Eylul tavuklu salata vs götürebiliyor muydunuz
Yaa neguzel eline saglik
Dolap oldugu surece neden olmasin canim senin açindan dedim,
Ooo kesin yagdan gitmiştir canım ne güzel basarılarının devamını dilerimheee tammm o zamn geldimm ben geldimmm kaptancıgı tam hız geldim çarşamba diyetisyen randevumda var kaldıgım yerden devammmm diyetisyeen gidene kadar iki gün bol bol su yeşilçay kiraz sapı biraz hareket bide regl oldum inşalah hepsinin ödemi de gidince
şöylede bi duurmm var ben önceden 58 kiloyken bile bu kadar ince durmuyordum herkes hamilelikten bile incesin diyor galiba yag kaybı fark ettirdi diye düşünüyorum
Uygun tabi hazırlık açısından ve lezzet açısından sordum benSen goturemezmisin gayet diyete uygun.
Afiyet olsun canımBen kıymalı bezelye, semizotu, ve kabak yemeği yapıyorum.
Afiyet olsun canımBende menümü yazayım şuraya
Sabah
Klasik kahvaltı yaptım ekmeksiz
Ara bir kase erik
Öğle bir kase kabak yemeği pirinçli
Bir kase yoğurt
Akşam
Kahve çay May biseyler
Ben şöyle yapiyordum aksamdan limon ve yağini koymadan saklama kabina,Uygun tabi hazırlık açısından ve lezzet açısından sordum ben
Afiyet olsun canımFırsat bulmuşken bugünkü menümü yazıyım ben en son akşam toplu yazmayı da seviyorum
Kahvaltı : 1 büyük ayran ( fırsatım olmayınca aç kalmaktan iyidir diye böyle yaptım , yoksa diyette kahvaltının zengin olması gerektiğini düşünüyorum )
Öğlen ; 2 kaşık patates püresi
1 dilim et rosto gibi bişi (ben de anlamadım ne yedim )
Küçük bi tabak arpa şehriye salatası
1 büyük ayran
Arada ; fındıklı bi çikolata bir kare
Yine denicem bakalım en kötü zeytinyağlı vs yapınca koyup götürsem yine kar , hastanede beltur bile yok inanır mısınıx ayranı falan toplu alıp getiricem artıkBen şöyle yapiyordum aksamdan limon ve yağini koymadan saklama kabina,
Tavuklu salata
Mercimek salatasi
Sehriye salatasi
Ton balikli salata hep hazirliyordum
Yanima galeta,form bisküvi,zaten isyerlerinde ayran yogurt olur
Yanina ayran al sana oglen yemegi