- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 42
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #77.041
Mayonez dene ben çok yakıştırıyorumTavuk soteye labne yerine süt koyarsam olur mu
Mayonez olmasın ya kalorisi az olsunMayonez dene ben çok yakıştırıyorum
Peynir zeytin yumurta yeşillik varsa domates salata az reçel az helva gibi yumurtayı extra saymıyorum menemen falanda klasik kahvaltının içinde benceNeler var klasik kahvaltınızda sizin
Ben süt döküyorum krema yerine,köriyle süt güzel olurTavuk soteye labne yerine süt koyarsam olur mu
Menemen klasik kahvaltı heePeynir zeytin yumurta yeşillik varsa domates salata az reçel az helva gibi yumurtayı extra saymıyorum menemen falanda klasik kahvaltının içinde bencekızartma falan yada aşırı yediysem reçeli pekmezi helvayı ozaman kahvaltıyı sayıyorum kalem kalem
Negüzel kahvaltiPeynir zeytin yumurta yeşillik varsa domates salata az reçel az helva gibi yumurtayı extra saymıyorum menemen falanda klasik kahvaltının içinde bencekızartma falan yada aşırı yediysem reçeli pekmezi helvayı ozaman kahvaltıyı sayıyorum kalem kalem
KlasikNegüzel kahvalti
Bendede klasik kahvaltı bu degilmi yahuKlasik
Evet bayaaa klasikKlasik
Güzel degilmi kaptan sen ne yapıyor kahvaltıda klasik kahvaltıdaNegüzel kahvalti
Kız bu nasıl klasik kahvaltıPeynir zeytin yumurta yeşillik varsa domates salata az reçel az helva gibi yumurtayı extra saymıyorum menemen falanda klasik kahvaltının içinde bencekızartma falan yada aşırı yediysem reçeli pekmezi helvayı ozaman kahvaltıyı sayıyorum kalem kalem
Ee tamam işte peynir zeytin yumurta domates salataEvet bayaaa klasik
Bende klasik deyince peynir,zeytin,yumurta,domates,salatalik
Afiyet olsun guzelGüzel degilmi kaptan sen ne yapıyor kahvaltıda klasik kahvaltıda
Ee tamam işte peynir zeytin yumurta domates salataişte menemende domates biber işte bide açık ucundan reçel bal pekmez ne varsa
Afiyet olsun guzel
Bnde öyle sanıyordumEvet bayaaa klasik
Bende klasik deyince peynir,zeytin,yumurta,domates,salatalik
Sen nasıl yapıyım klasik kahvaltının bacımKız bu nasıl klasik kahvaltı
Bnm için değilBendede klasik kahvaltı bu degilmi yahu
Aha yandukBidaha klasik kahvalti yazanın alnını karıslarimu