Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Screenshot_20220627-072206_Instagram.jpg

Yanına meyve,proteinli süt, sade süt,ayran kuruyemis gibi seyler götürebilirsin canim
Ben evde salata yapip götüruyordum,
Onu yapmaya çalıştım ama gün içinde sabit b yerde olmadığm için devamını getiremedim yemeği yanımda taşıyamıyorum hastane içinde yoksa kuruyemiş ,meyve vs getirdim bi ara yiyemeden geri götürüyordum 😅 sabahtan akşama burda olunca da yemeden duramıyor insan

heee tammm o zamn geldimm ben geldimmm kaptancıgı tam hız geldim çarşamba diyetisyen randevumda var kaldıgım yerden devammmm diyetisyeen gidene kadar iki gün bol bol su yeşilçay kiraz sapı biraz hareket bide regl oldum inşalah hepsinin ödemi de gidince
şöylede bi duurmm var ben önceden 58 kiloyken bile bu kadar ince durmuyordum herkes hamilelikten bile incesin diyor galiba yag kaybı fark ettirdi diye düşünüyorum
Ooo kesin yagdan gitmiştir canım ne güzel basarılarının devamını dilerim 😍😍

Ben kıymalı bezelye, semizotu, ve kabak yemeği yapıyorum.
Afiyet olsun canım 🥰
Benimde kıymalı bezelyem var 1tabak,onu ben yesem yanina biber kizartayim kocaya,oglan spora basladi simdi tavuk falan yer offf🏃‍♀️🏃‍♀️
Bende menümü yazayım şuraya 😁😁
Sabah
Klasik kahvaltı yaptım ekmeksiz
Ara bir kase erik
Öğle bir kase kabak yemeği pirinçli
Bir kase yoğurt
Akşam
Kahve çay May biseyler 😁😁
Afiyet olsun canım 🥰

Uygun tabi hazırlık açısından ve lezzet açısından sordum ben 😄
Ben şöyle yapiyordum aksamdan limon ve yağini koymadan saklama kabina,
Tavuklu salata
Mercimek salatasi
Sehriye salatasi
Ton balikli salata hep hazirliyordum
Yanima galeta,form bisküvi,zaten isyerlerinde ayran yogurt olur
Yanina ayran al sana oglen yemegi

Fırsat bulmuşken bugünkü menümü yazıyım ben en son akşam toplu yazmayı da seviyorum 😄

Kahvaltı : 1 büyük ayran ( fırsatım olmayınca aç kalmaktan iyidir diye böyle yaptım , yoksa diyette kahvaltının zengin olması gerektiğini düşünüyorum )

Öğlen ; 2 kaşık patates püresi
1 dilim et rosto gibi bişi (ben de anlamadım ne yedim )
Küçük bi tabak arpa şehriye salatası
1 büyük ayran
Arada ; fındıklı bi çikolata bir kare

Fırsat bulmuşken bugünkü menümü yazıyım ben en son akşam toplu yazmayı da seviyorum 😄

Kahvaltı : 1 büyük ayran ( fırsatım olmayınca aç kalmaktan iyidir diye böyle yaptım , yoksa diyette kahvaltının zengin olması gerektiğini düşünüyorum )

Öğlen ; 2 kaşık patates püresi
1 dilim et rosto gibi bişi (ben de anlamadım ne yedim )
Küçük bi tabak arpa şehriye salatası
1 büyük ayran
Arada ; fındıklı bi çikolata bir kare
Afiyet olsun canım 🥰

Ben şöyle yapiyordum aksamdan limon ve yağini koymadan saklama kabina,
Tavuklu salata
Mercimek salatasi
Sehriye salatasi
Ton balikli salata hep hazirliyordum
Yanima galeta,form bisküvi,zaten isyerlerinde ayran yogurt olur
Yanina ayran al sana oglen yemegi
Yine denicem bakalım en kötü zeytinyağlı vs yapınca koyup götürsem yine kar , hastanede beltur bile yok inanır mısınıx ayranı falan toplu alıp getiricem artık 😅 aç kalsanız otomatlar dışında bişi yok en yakın market 10 dk mesafede mesai içinde de çıkamıyoruz tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X