- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.461
Bence sen o tahlilleri de al bi cildiyeye uğra. Aile hekimi çok hakim olmayabilir belki.Yakın zamanda kan tahlili olmuştum canım b12 değerimde bir sorun yok ama ferritin yani Demir 12 idi en son doktor normal dedi aile hekimiydi gittiğim. Aslında 50 üzerinde olmalıymış saç dökülmemesi için
Teşekkür ederim canım randevu aldım gideceğim yakın zamanda ona daBence sen o tahlilleri de al bi cildiyeye uğra. Aile hekimi çok hakim olmayabilir belki.
Negüzel ben denize düşşem yılana sarılirimTatilde son günlerim. Yüzmeye kaçar ben
Canım bence burdaki yorumlarla vitamin dahi kullanmamalisin.bir sorun olduğunu düşünüyorsan doktora görünüp ilaç vs almak daha doğru olur. Burdan yönlendirmek yanlış olur.gecmiş olsunYakın zamanda kan tahlili olmuştum canım b12 değerimde bir sorun yok ama ferritin yani Demir 12 idi en son doktor normal dedi aile hekimiydi gittiğim. Aslında 50 üzerinde olmalıymış saç dökülmemesi için
Sonra sizden ötürü olduCanım bence burdaki yorumlarla vitamin dahi kullanmamalisin.bir sorun olduğunu düşünüyorsan doktora görünüp ilaç vs almak daha doğru olur. Burdan yönlendirmek yanlış olur.gecmiş olsun
Niçin kullanmak istiyorsun 23 yaş bence çok erken vücudun en dinç dönemiVücuda herhangi bir zararı olmaz değil mi doktora danışmadan kullansak
Demir b12 d vit eksikliği dediklerin yapar canımEvet canım gidicem en yakın zamanda. Saç dökülmem var stresten dolayı birde kan değerim düşük sanırım aniden kilo verdim geçen hafta rahatsızdım birde regl dönemimdi saçlarım çok döküldü
Saçlarım dökülüyor ondan dolayıNiçin kullanmak istiyorsun 23 yaş bence çok erken vücudun en dinç dönemi
Sağol canım. Burdan fikir ediniyorum ona göre araştırıp kullanacağımCanım bence burdaki yorumlarla vitamin dahi kullanmamalisin.bir sorun olduğunu düşünüyorsan doktora görünüp ilaç vs almak daha doğru olur. Burdan yönlendirmek yanlış olur.gecmiş olsun
16 saat ac kalıyorum canım ama sekersiz cay kahve su tüketiyorum insülinim dengeleniyor tokluk hissim geldi benim ac kalırken zorlanmıyorum artıkAralıklı oruçta kaç saat aç kalıyorsun kuzum
Sen sen sen
Aynen öyleSonra sizden ötürü oldu
Kahvaltı ve akşam yemeğini kaçta yapıyorsun peki16 saat ac kalıyorum canım ama sekersiz cay kahve su tüketiyorum insülinim dengeleniyor tokluk hissim geldi benim ac kalırken zorlanmıyorum artık
Anama geldim simdi,aksama düğünAynen öylesen dügüne gitmedin mi
Kahvaltı ve akşam yemeğini kaçta yapıyorsun peki
Vala o tamamen günün sartlarına göre belirliyorumAynen öylesen dügüne gitmedin mi
Kahvaltı ve akşam yemeğini kaçta yapıyorsun peki
Oh dök kurtlarını akşamAnama geldim simdi,aksama düğün
Kız bu nasıl aralıklı oruçVala o tamamen günün sartlarına göre belirliyorummesela kimseyi caktırmadan yiyorum sonra gunduz 2-3 e kadar bekliyorum yemek icin