Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakın zamanda kan tahlili olmuştum canım b12 değerimde bir sorun yok ama ferritin yani Demir 12 idi en son doktor normal dedi aile hekimiydi gittiğim. Aslında 50 üzerinde olmalıymış saç dökülmemesi için
Bence sen o tahlilleri de al bi cildiyeye uğra. Aile hekimi çok hakim olmayabilir belki.

Yakın zamanda kan tahlili olmuştum canım b12 değerimde bir sorun yok ama ferritin yani Demir 12 idi en son doktor normal dedi aile hekimiydi gittiğim. Aslında 50 üzerinde olmalıymış saç dökülmemesi için
Canım bence burdaki yorumlarla vitamin dahi kullanmamalisin.bir sorun olduğunu düşünüyorsan doktora görünüp ilaç vs almak daha doğru olur. Burdan yönlendirmek yanlış olur.gecmiş olsun

Canım bence burdaki yorumlarla vitamin dahi kullanmamalisin.bir sorun olduğunu düşünüyorsan doktora görünüp ilaç vs almak daha doğru olur. Burdan yönlendirmek yanlış olur.gecmiş olsun
Sonra sizden ötürü oldu:confused:

Evet canım gidicem en yakın zamanda. Saç dökülmem var stresten dolayı birde kan değerim düşük sanırım aniden kilo verdim geçen hafta rahatsızdım birde regl dönemimdi saçlarım çok döküldü
Demir b12 d vit eksikliği dediklerin yapar canım

Sağol canım. Burdan fikir ediniyorum ona göre araştırıp kullanacağım

t8405.gif

Aynen öyle :işsiz: :işsiz: :işsiz: sen dügüne gitmedin mi 🤣🤣🤣

Kahvaltı ve akşam yemeğini kaçta yapıyorsun peki 🤣 🤣
Vala o tamamen günün sartlarına göre belirliyorum 🤣🤣🤣 mesela kimseyi caktırmadan yiyorum 🥴🥴 sonra gunduz 2-3 e kadar bekliyorum yemek icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X