- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.881
2016 dan beri üye dısardan okumus olsa bile nasıl hic dahil olmadan durmus helalDisardan okumuş olmasi lazim çünkü hic gormedim
Evet misafirDisardan okumuş olmasi lazim çünkü hic gormedim
Abooo kız sen herkesi tanıyorsunMerhaba SevilayO hüzünlü kedi fotosunu değiştirdiğine sevindim. İçim şişiyordu görünce
Cekinmis olabilir,hosuna gitmis olabilir2016 dan beri üye dısardan okumus olsa bile nasıl hic dahil olmadan durmus helal
Evet misafir
Bizi bizden daha iyi tanıyorAbooo kız sen herkesi tanıyorsun
Ozaman benim ukala oldugumuda biliyordurBizi bizden daha iyi tanıyor
Dışarıdan okumak daha kolay, şu an aktifim ya kaçırıyorum msjları. Fırsat buldukça kaldığım yerden açıp okudum. Bazen bir hafta bazen daha fazla geriden geldim ama keyifliydiBirşey sorucam bu kadar ay nasıl hic konusmadan muhabbete dahil olmadan durabildin hepsini okuyarakPhronesis
Dun kendini ifşa ettinDışarıdan okumak daha kolay, şu an aktifim ya kaçırıyorum msjları. Fırsat buldukça kaldığım yerden açıp okudum. Bazen bir hafta bazen daha fazla geriden geldim ama keyifliydiBir ara girip slm vermeyi düşünüyordum da ben giriş yapmıyorum hiç. Dün yaptım, M MissHayaLet yakaladı.
GaripCekinmis olabilir,hosuna gitmis olabilir
Yok ya biz aktifken de gecmiş yapıyoruz o kadar da zor değilDışarıdan okumak daha kolay, şu an aktifim ya kaçırıyorum msjları. Fırsat buldukça kaldığım yerden açıp okudum. Bazen bir hafta bazen daha fazla geriden geldim ama keyifliydiBir ara girip slm vermeyi düşünüyordum da ben giriş yapmıyorum hiç. Dün yaptım, M MissHayaLet yakaladı.
Olmadığını biliyorum. Çok iyi toparlıyorsun grubuOzaman benim ukala oldugumuda biliyordur
Teşekkür ederim güzel yorumun icinOlmadığını biliyorum. Çok iyi toparlıyorsun grubuAşırı aktif bir kadınsın, helal olsun. Hem günlük yaşamında hem sitede.
Ben ilk baska topikleri okurdum 1 ay falan dayandım dayanamadım yok duramıyorum yazmam lazım birşeyler diyip dalıs yapmıstım KK'yamasallah o gun bugundur hic susmadan devam
Ne cene var dimi ondan masallahhlar
Aynen yaBizi bizden daha iyi tanıyor
Bakma benim üyeliğime, aktif değilim ben. Dedim ya, diyet yaparken bir bakayım başkaları ne yapıyor, diyorum. Gaza gelen günlük açıyor, akşamına bozuyor niyeti. Bu günlük aktifti, takıldım ben de fırsat buldukça.2016 dan beri üye dısardan okumus olsa bile nasıl hic dahil olmadan durmus helal
İnşallah daha altına inicemO 95 gelecek, pes etmeNeyse ki boyun var Son derece keyiflisin ama dişiydi faranjitiydi bitmedi gitti. Ayrıca altınlarının başına gelene çok üzüldüm, mal canın yongasıdır, neden gitsin durduk yerde. Hatırlatmak gibi olmasın da...
Len sevilay seni bile tanimısAynen ya