- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.901
Evet Maşallah sanaNe cene var dimi ondan masallahhlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Maşallah sanaNe cene var dimi ondan masallahhlar
Bn daha çözemedim vallaLen sevilay seni bile tanimıs
kendimi sormaya korkar oldumLen sevilay seni bile tanimıs
İyi hafta sonları canım bugün dengelersen sorun olmazİyi haftasonları herkese dün akşam yemekyen sonfa yürüyüşe çıktım ama latte ve süt mısır yedim o saatte yemesem iyiydi
Hosgeldin canim afiyet olsunİyi haftasonları herkese dün akşam yemekyen sonfa yürüyüşe çıktım ama latte ve süt mısır yedim o saatte yemesem iyiydi
Giriş yapmadan demi o zmn hiç gözükme çünküDisardan okumuş olmasi lazim çünkü hic gormedim
Evet canimGiriş yapmadan demi o zmn hiç gözükme çünkü
O his geliyor evet bazen. Önceleri ben de öyleydim. Elimin dilimin ayarı da olmuyor. Zamanla yavaşlıyorsun, söylemek istediğin ne varsa elbet biri söyler, diyorsunBen ilk baska topikleri okurdum 1 ay falan dayandım dayanamadım yok duramıyorum yazmam lazım birşeyler diyip dalıs yapmıstım KK'ya masallah o gun bugundur hic susmadan devam
Ehh iyi bakalım artık alıstın takılmadan duramazsın burayaBakma benim üyeliğime, aktif değilim ben. Dedim ya, diyet yaparken bir bakayım başkaları ne yapıyor, diyorum. Gaza gelen günlük açıyor, akşamına bozuyor niyeti. Bu günlük aktifti, takıldım ben de fırsat buldukça.
Evet Maşallah sana
Benimde olmuyor pekO his geliyor evet bazen. Önceleri ben de öyleydim. Elimin dilimin ayarı da olmuyor. Zamanla yavaşlıyorsun, söylemek istediğin ne varsa elbet biri söyler, diyorsun
İnmemen için bir neden yok ki. İki arada kalıyoruz bazen. Yemek de mutlu ediyor, baskülde eksi görmek de. Eh siz de buradasınız epeydir. Demek ki ortak bir kararınız var.İnşallah daha altına inicem öyle tabi ama işte kötü niyetli ve bu işte tecrübeli olunca
Ve bu iş çalışan olunca
Geriden gelen SevilayLen sevilay seni bile tanimıs
Geriden gelen Sevilay
Yemeyi de seviyoruz kilo vermeyi deİnmemen için bir neden yok ki. İki arada kalıyoruz bazen. Yemek de mutlu ediyor, baskülde eksi görmek de. Eh siz de buradasınız epeydir. Demek ki ortak bir kararınız var.
Ay buna kahkaha attımGeriden gelen Sevilay
Bu sayfanın DENGELE aşaması bu noktada devreye giriyor işte. Elbette yiyeceğiz. Ayrıca sürekli tatsız tuzsuz yemek zorunda da değiliz. Miktarlar, zamanlama, yediğimizi yakma vs. Kendimize işkence etmek değil amaç. Dengelemeyi alışkanlık haline getirmek.Yemeyi de seviyoruz kilo vermeyi de