Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee anlatsana biraz sen neler yapıyorsun

Beni tanıyon mu kimim ben

Oooo grupla ilgili bilgiler alınmış yerinde olsam grubun içine girerdim tabiki destek çok önemli maksat zayıflama olunca ne zaman istersen gel canım muhabbet etmekte çok iyi geliyor

Beni tanıyon mu kimim ben
İzin verdiğin kadar diyelim Öznur Benim gibi ders çalışarak geçiyor zamanın, umarım istediğin atama gerçekleşir. KPSS stresli bir süreç ama sonu güzel oluyor. Çok gençsin, atanmaya da zayıflamaya da enerjin yeter. Arada modun düşüyor ama kendi kendine çözmeyi tercih ediyorsun

Eee anlatsana biraz sen neler yapıyorsun
Öğretmenim. Tatildeyim, size slm vermek istedim. Yaş 40. Diyet muhabbeti hayatımın bir parçası. İki üç yılda bir diyete girerim, o arada buralarda dolaşırım. Kilolu olduğumdan değil ama kendimce bir sınırım var. Tembellik edip o sınıra gelince bir toparlanma gereği duyarım.

Öcüüüü

Gizli ajan gibi olmus
İnşallah Rabb'im emeklerimizin karsılıgını hayırla versin
Yalnızlık ruhumuzda var demek isterdim ama 2 senelik evliliğim sürecinde ne zaman modum dusse sıkılsam yalnızdım yine öyleyim elimden gelse kimseye yansıtmadan geciririm o dönemleri ama arada patlama geliyor insana

Oooo grupla ilgili bilgiler alınmış yerinde olsam grubun içine girerdim tabiki destek çok önemli maksat zayıflama olunca ne zaman istersen gel canım muhabbet etmekte çok iyi geliyor
5 bin küsur sayfayı okuyorum aylardır Hep buradayım aslında ben

Patla gitsin. Burada iletişim, yakın çevrenle iletişimden daha rahat ve deşarj edici olabilir. Grubun destekleyici bir ruhu var. İstediğin zaman kapatabiliyorsun kendini, yargılayan olmaz. Yakın çevrende içine kapanma hakkı bile vermiyorlar.

Beni tanımıyorsundur çok fazla uğrayamıyorum bu aralar
Hoşgeldin canım

O 95 gelecek, pes etme Neyse ki boyun var Son derece keyiflisin ama dişiydi faranjitiydi bitmedi gitti. Ayrıca altınlarının başına gelene çok üzüldüm, mal canın yongasıdır, neden gitsin durduk yerde. Hatırlatmak gibi olmasın da...

Öyle cidden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…