- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.861
Eee anlatsana biraz sen neler yapıyorsunTeşekkür ederimBir selam vermek istiyordum zaten size, etiketlediğin iyi oldu Kemik kadro, eğlenceli bir grup oldu burada. Keyifli bir destek grubu. Boş zamanlarımda geçmişten gelip sayfalarca okuyorum. Herkesi tanıyorum tabii Grup keyifli olunca da takıldım sayfaya E Elif_Eylul ve diğer kızlar, hepinize selamlar
Beni tanıyon mu kimim benTeşekkür ederimBir selam vermek istiyordum zaten size, etiketlediğin iyi oldu Kemik kadro, eğlenceli bir grup oldu burada. Keyifli bir destek grubu. Boş zamanlarımda geçmişten gelip sayfalarca okuyorum. Herkesi tanıyorum tabii Grup keyifli olunca da takıldım sayfaya E Elif_Eylul ve diğer kızlar, hepinize selamlar
Teşekkür ederimBir selam vermek istiyordum zaten size, etiketlediğin iyi oldu Kemik kadro, eğlenceli bir grup oldu burada. Keyifli bir destek grubu. Boş zamanlarımda geçmişten gelip sayfalarca okuyorum. Herkesi tanıyorum tabii Grup keyifli olunca da takıldım sayfaya E Elif_Eylul ve diğer kızlar, hepinize selamlar
Özellikle boyu benim gibi kısa olanlara ayrıca slm vermek isterim. Genel olarak bizden etli butlu olmamız beklenir. Sağlıklı, kanlı canlıBıdık, ponçik... derler. Zayıflarız, spor yaparız; hasta mısın, çocuk gibi kaldın, biraz ye... derler. Yani canlar bizim güzel ya da fit olarak nitelendiğimiz pek nadirdir. Uzun boylu kadınların beli 60cm olunca fit, bizimki incelince biraz kilo al Üstüne vazife olmayan şeylere pek meraklıdır çoğu insan.
Zayıflayın gitsin. Beğenmeyen de o çok övdüğü yağları kendi alsın bedenine
Oooo grupla ilgili bilgiler alınmışBiliyorum, 1.52
İzin verdiğin kadar diyelim ÖznurBeni tanıyon mu kimim ben
Öğretmenim. Tatildeyim, size slm vermek istedim. Yaş 40. Diyet muhabbeti hayatımın bir parçası. İki üç yılda bir diyete girerim, o arada buralarda dolaşırım. Kilolu olduğumdan değil ama kendimce bir sınırım var. Tembellik edip o sınıra gelince bir toparlanma gereği duyarım.Eee anlatsana biraz sen neler yapıyorsun
ÖcüüüüKimsin sen
İzin verdiğin kadar diyelim ÖznurBenim gibi ders çalışarak geçiyor zamanın, umarım istediğin atama gerçekleşir. KPSS stresli bir süreç ama sonu güzel oluyor. Çok gençsin, atanmaya da zayıflamaya da enerjin yeter. Arada modun düşüyor ama kendi kendine çözmeyi tercih ediyorsun
5 bin küsur sayfayı okuyorum aylardır
Oooo grupla ilgili bilgiler alınmışyerinde olsam grubun içine girerdim tabiki destek çok önemli maksat zayıflama olunca ne zaman istersen gel canım muhabbet etmekte çok iyi geliyor
Peki Bn kimim5 bin küsur sayfayı okuyorum aylardırHep buradayım aslında ben
Evet gizli gizli okumussun5 bin küsur sayfayı okuyorum aylardırHep buradayım aslında ben
Patla gitsin. Burada iletişim, yakın çevrenle iletişimden daha rahat ve deşarj edici olabilir. Grubun destekleyici bir ruhu var. İstediğin zaman kapatabiliyorsun kendini, yargılayan olmaz. Yakın çevrende içine kapanma hakkı bile vermiyorlar.Öcüüüü
Gizli ajan gibi olmus
İnşallah Rabb'im emeklerimizin karsılıgını hayırla versin
Yalnızlık ruhumuzda vardemek isterdim ama 2 senelik evliliğim sürecinde ne zaman modum dusse sıkılsam yalnızdım yine öyleyim elimden gelse kimseye yansıtmadan geciririm o dönemleri ama arada patlama geliyor insana
Beni tanımıyorsundur çok fazla uğrayamıyorum bu aralarİzin verdiğin kadar diyelim ÖznurBenim gibi ders çalışarak geçiyor zamanın, umarım istediğin atama gerçekleşir. KPSS stresli bir süreç ama sonu güzel oluyor. Çok gençsin, atanmaya da zayıflamaya da enerjin yeter. Arada modun düşüyor ama kendi kendine çözmeyi tercih ediyorsun
Sen sensinde ben kiminPeki Bn kimim
O 95 gelecek, pes etmePeki Bn kimim
Merhaba SevilayBeni tanımıyorsundur çok fazla uğrayamıyorum bu aralar
Hoşgeldin canım
Öyle cidden...Patla gitsin. Burada iletişim, yakın çevrenle iletişimden daha rahat ve deşarj edici olabilir. Grubun destekleyici bir ruhu var. İstediğin zaman kapatabiliyorsun kendini, yargılayan olmaz. Yakın çevrende içine kapanma hakkı bile vermiyorlar.
Disardan okumuş olmasi lazim çünkü hic gormedimBirşey sorucam bu kadar ay nasıl hic konusmadan muhabbete dahil olmadan durabildin hepsini okuyarakPhronesis