- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.940
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.921
İncik cimcik hiç bitmezİsler bitmiyorki yaparsan ıncık cıncık var
Harika bir karaktersin ya gizli kalma daha aktif olÇok meşgul etmeyeyim sayfayı. Yine uğrarım. Göremediğim msjlar olduysa kusura bakmayın. Memnun oldum sizinle sohbet ettiğim için.
Meşgul etmedin canım iyiki etiket yapmissim seni tanıdığıma çok mutlu oldumÇok meşgul etmeyeyim sayfayı. Yine uğrarım. Göremediğim msjlar olduysa kusura bakmayın. Memnun oldum sizinle sohbet ettiğim için.
Bnce bu saatte yiyip bitirme 5 de bitir sonra patlama olmasınBen menümüde yazayım
Sabah iki dilim ekmekle klasik kahvaltı
Ara bir kase yoğurt
Akşam dediğimde az önce
Dana ciğer
Kuru soğan
Salata
Mercimek çorbası
Dahada akşam çok acikirsam bir kase daha yoğurt yerim belki E Elif_Eylul
Ne akşamı lenBen menümüde yazayım
Ara bir kase yoğurt
Akşam dediğimde az önce
Dana ciğer
Kuru soğan
Salata
Mercimek çorbası
Afiyet olsun canımBen menümüde yazayım
Ara bir kase yoğurt
Akşam dediğimde az önce
Dana ciğer
Kuru soğan
Salata
Mercimek çorbası
Rabbim şifa versin inşallah canım
iyi sukur abla dikislerini acti aşama aşama ilerliyor bakalim❤
Hoşgeldin canımcım korktum beni tanıyor musun demeyeTeşekkür ederimBir selam vermek istiyordum zaten size, etiketlediğin iyi oldu Kemik kadro, eğlenceli bir grup oldu burada. Keyifli bir destek grubu. Boş zamanlarımda geçmişten gelip sayfalarca okuyorum. Herkesi tanıyorum tabii Grup keyifli olunca da takıldım sayfaya E Elif_Eylul ve diğer kızlar, hepinize selamlar
Maşallah aynen gizli ajanÖcüüüü
Gizli ajan gibi olmus
İnşallah Rabb'im emeklerimizin karsılıgını hayırla versin
Yalnızlık ruhumuzda vardemek isterdim ama 2 senelik evliliğim sürecinde ne zaman modum dusse sıkılsam yalnızdım yine öyleyim elimden gelse kimseye yansıtmadan geciririm o dönemleri ama arada patlama geliyor insana
Yazık sana kınım kınım kınadımValla bn bu kadar sizi tanımıyom baştan okucsm herşeyi
Neyse ben sizin gecmisinizi okuyorum sorun yok
Gecmisin kötü bitter
Ayyy kahkaha attim yoldayim