- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.841
Bugün 59,5 gördüm neyse daha 2. Gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen cuma 58li degilmiydin lanBugün 59,5 gördüm neyse daha 2. Gün
Tamam işte dün bir bugün 2 gör halimiSen cuma 58li degilmiydin lan
Aynen baktım gitmiyor öyle yapayımB BitterCikilata damacanaya yapsaydın
iyi sukur abla dikislerini acti aşama aşama ilerliyor bakalim❤
Masallah canim Rabbim sifa versin
Canım Rabbim şifa versin inşallah
amin insallah hepimize ablammmMasallah canim Rabbim sifa versin
amin insallah ablammmCanım Rabbim şifa versin inşallah
Güle güleben kacar yine gorusuruz ballar
Acil şifalar babana canım
Rabb'im hayırla ayaga kaldırsın saglıcakla
Teşekkür ederim Bir selam vermek istiyordum zaten size, etiketlediğin iyi oldu Kemik kadro, eğlenceli bir grup oldu burada. Keyifli bir destek grubu. Boş zamanlarımda geçmişten gelip sayfalarca okuyorum. Herkesi tanıyorum tabii Grup keyifli olunca da takıldım sayfaya E Elif_Eylul ve diğer kızlar, hepinize selamlarAnladım canım ne zaman istersen gelebilirsin
Günaydın bal böcüklerim
Hosgeldin canim nezaman istersen muhabbete gelebilirsin çekinmene gerek yokTeşekkür ederim Bir selam vermek istiyordum zaten size, etiketlediğin iyi oldu Kemik kadro, eğlenceli bir grup oldu burada. Keyifli bir destek grubu. Boş zamanlarımda geçmişten gelip sayfalarca okuyorum. Herkesi tanıyorum tabii Grup keyifli olunca da takıldım sayfaya E Elif_Eylul ve diğer kızlar, hepinize selamlar
Kısa boylu cok bizdeÖzellikle boyu benim gibi kısa olanlara ayrıca slm vermek isterim. Genel olarak bizden etli butlu olmamız beklenir. Sağlıklı, kanlı canlı Bıdık, ponçik... derler. Zayıflarız, spor yaparız; hasta mısın, çocuk gibi kaldın, biraz ye... derler. Yani canlar bizim güzel ya da fit olarak nitelendiğimiz pek nadirdir. Uzun boylu kadınların beli 60cm olunca fit, bizimki incelince biraz kilo al Üstüne vazife olmayan şeylere pek meraklıdır çoğu insan.
Zayıflayın gitsin. Beğenmeyen de o çok övdüğü yağları kendi alsın bedenine
Biliyorum, 1.52