Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birşey sorucam bu kadar ay nasıl hic konusmadan muhabbete dahil olmadan durabildin hepsini okuyarak :KK64::KK64: Phronesis Phronesis
Dışarıdan okumak daha kolay, şu an aktifim ya kaçırıyorum msjları. Fırsat buldukça kaldığım yerden açıp okudum. Bazen bir hafta bazen daha fazla geriden geldim ama keyifliydi 😀 Bir ara girip slm vermeyi düşünüyordum da ben giriş yapmıyorum hiç. Dün yaptım, M MissHayaLet yakaladı.

Dışarıdan okumak daha kolay, şu an aktifim ya kaçırıyorum msjları. Fırsat buldukça kaldığım yerden açıp okudum. Bazen bir hafta bazen daha fazla geriden geldim ama keyifliydi 😀 Bir ara girip slm vermeyi düşünüyordum da ben giriş yapmıyorum hiç. Dün yaptım, M MissHayaLet yakaladı.
Dun kendini ifşa ettin :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:sobeeee:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::-)

Cekinmis olabilir,hosuna gitmis olabilir😵

🙃
Garip 🥲
Yok ya biz aktifken de gecmiş yapıyoruz o kadar da zor değil 🤣🤣

2016 dan beri üye dısardan okumus olsa bile nasıl hic dahil olmadan durmus helal 😬
Bakma benim üyeliğime, aktif değilim ben. Dedim ya, diyet yaparken bir bakayım başkaları ne yapıyor, diyorum. Gaza gelen günlük açıyor, akşamına bozuyor niyeti. Bu günlük aktifti, takıldım ben de fırsat buldukça.

O 95 gelecek, pes etme 😄 Neyse ki boyun var 🙃 Son derece keyiflisin ama dişiydi faranjitiydi bitmedi gitti. Ayrıca altınlarının başına gelene çok üzüldüm, mal canın yongasıdır, neden gitsin durduk yerde. Hatırlatmak gibi olmasın da...
İnşallah daha altına inicem 🤩 öyle tabi ama işte kötü niyetli ve bu işte tecrübeli olunca
Ve bu iş çalışan olunca 😑

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X