- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.441
Aşk olsun beni beni Çikonu küsdümListeye al dersen almam ona göre
Şaka yapmaKraliçe tanımadınmı
Aşk olsun beni beni Çikonu küsdüm
Merhaba . Aramıza hoşgeldinADINIZ: ( isteğe bağlı )
kittenlove :)
BOYUNUZ: 165-167
KİLONUZ: 74,2
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: doktor
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: çok yemem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit olmak
herkese yeniden merhaba daha önce cuma zayıflama yarışmasına katılmıştım 70 kiloydum o zaman yanlış hatırlamıyorsam , 60 ile mezun oldum , son 7-8 ayda ise ani ve hızlı bir şekilde kilo aldım hayatımda hiç olmaıdğım kilolara kadar ulaştım . 1-2 aydır zyaıflamay çalışıyorum ama olmuyor tabi motivasyonum yok çünkü .gruba katılmak da amacım da bunu sağlamak inşallah , şuan son hedfeimi yazdım ama ilk hedeifm tabiki 70 in altına düşebilmek
kilo alma nedenim ayrıntılı olarak şöyle yeni evlendim ve eşim yedikçe ben de yedim akşam artık 3-4 öğüne çıkıyordu meyvesi tatlısı derken öyle öyle kilo aldımADINIZ: ( isteğe bağlı )
herkese yeniden merhaba daha önce cuma zayıflama yarışmasına katılmıştım 70 kiloydum o zaman yanlış hatırlamıyorsam , 60 ile mezun oldum , son 7-8 ayda ise ani ve hızlı bir şekilde kilo aldım hayatımda hiç olmaıdğım kilolara kadar ulaştım . 1-2 aydır zyaıflamay çalışıyorum ama olmuyor tabi motivasyonum yok çünkü .gruba katılmak da amacım da bunu sağlamak inşallah , şuan son hedfeimi yazdım ama ilk hedeifm tabiki 70 in altına düşebilmek
Gülmen için illa gelip gıdıklamammı gerekiyor
çok teşekkürler hoşbuldum :)Merhaba . Aramıza hoşgeldin
Hosgeldin canim aramiza ben filizADINIZ: ( isteğe bağlı )
teşekkürler , memnun oldum :) bugün başlarım ben de paylaşmayaHosgeldin canim aramiza ben filiz
Takimlar kapaninca bizde günlük olarak devam ediyoruz,listeye ekliyorum menu paylasimina baslayabilirsin bugunden itibaren hayirli olsun hedefine ulaşman dileğiyle
59 yaxiyor
Tartıda mi bir skntı varBu hafta çok sisim kaptanım bildiğin gibi değil bu kadar artı olamaz dimi 5 kilo yüzüm gözüm bütün vücudum sisarti kahvaltıda yaptım yeni tartıldım
Hesap detaylarina gir orda boy kilonu yazip kaydetteşekkürler , memnun oldum :) bugün başlarım ben de paylaşmaya
bir şey sormak istiyorum şu trackerları nasıl yapıyorduk onu bulamadım böyle hedef kilomuza doğru giden cetvel vs gibi resimler vardı
Aayyy cok sukur yaaa hsmilelik kilomu verdim üstüne 3 kilo daha verdim benden mutlusu yok59 yaxiyorşaka mi ya
Kaptanım az önce tartıyı test etmek için çıktım tok haline beni 85 tartti sonra 45 falan gösterdi tartım da bozuk olabilirHepsi ödem olmuş ozaman üst üste gelmis gecer insaAllah
Diyetisyen menu listesi veriyor baska birsey diyor mu , hedef kilonu bilmiyorum ama kilo hic iyi birsey degil saglik ve goruntu olarakAayyy cok sukur yaaa hsmilelik kilomu verdim üstüne 3 kilo daha verdim benden mutlusu yokben diyetisyene de gidiyorum ayrıca canım