- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.181
Afiyet olsun canım23 Haziran
14.30
1 yumurta haslama
2 dilim cavdar ekmek
Bikac tel peynir
5 zeytin
18.00
Bir kepce bezelye yemeği
1 dilim cavdar ekmek
1 cay kasıgı bal (kendi balımızdı tadına baktım)
20.00 esimin dondurmasında bi ısırık
E Elif_Eylul
Lannn para vermediysen neyin parasini almaya çalisiyonuz tc banka şifresini falan vermediyseniz yok öyle bisey bunu bizzat gidip konustum takmayin
Yookk
Dur be bitecek deme öyle
Vermedik ama kapatmak icin taahhüt bedeli midir nedir bi zıkkım var onu istiyolar esim sizi sikayet ederim dedi 24 saat icinde dönücez dedilerLannn para vermediysen neyin parasini almaya çalisiyonuz tc banka şifresini falan vermediyseniz yok öyle bisey bunu bizzat gidip konustum takmayin
Devam edicekseniz konus dijiturkle
Kapattilarmi yani AllahimVermedik ama kapatmak icin taahhüt bedeli midir nedir bi zıkkım var onu istiyolar esim sizi sikayet ederim dedi 24 saat icinde dönücez dediler
Yok kapatmadılar işte gıcıklık ediyorlarKapattilarmi yani Allahim
Yarabbim AllahımYok kapatmadılar işte gıcıklık ediyorlaryarın tekrar aricaz
Bi kere bana aynı bugun ki gibi oldu bas agrısı mide bulantısı aglama hissi geceye trafik cezası 600 lira geldiYarabbim Allahım
Öfff kötüyü düşünme lütfen insaAllah bişey çıkmazBi kere bana aynı bugun ki gibi oldu bas agrısı mide bulantısı aglama hissi geceye trafik cezası 600 lira geldi
Aaaa ben aslaaaa kötü düşünmemÖfff kötüyü düşünme lütfen insaAllah bişey çıkmaz
Heee belliAaaa ben aslaaaa kötü düşünmem
Yaaa biliyorum belli tabiiHeee belli
Ondan ağlamakli cips yemekli gün geciriyosun aradaYaaa biliyorum belli tabii
Idare ederim canım çocuklar dà hasta oldu benden onlara da geçti ikisi de ateşli sabah doktora gittik ucumuz birden serum yedik şimdi ateş nobetindeyiz eşimle bakalım iyi olucaz inşallahtulay283300 nasil oldun canim
Dur simdi ya oraları karıştırmayaalımOndan ağlamakli cips yemekli gün geciriyosun arada
Allahim yaaa gecmedi gittiIdare ederim canım çocuklar dà hasta oldu benden onlara da geçti ikisi de ateşli sabah doktora gittik ucumuz birden serum yedik şimdi ateş nobetindeyiz eşimle bakalım iyi olucaz inşallah
EferimDur simdi ya oraları karıştırmayaalımarada perilerim geliyorsa nolmus ki yani bak bugun yimidim herseye ragmen
Hagayret az kaldi tartıya geceyide atlattıkmı bu is tamamVala yarın tartıya cıkıcam diye inat ettim
İnşallah canım surekli ilaç yiyorlar çocuklara üzülüyorum birde geçen ay gittiğimiz dr kizimdaki öksürük için kendiliğinden geçer demişti epeydir yavrum oksuruyor bugün bende de oksuruk basladi meğerse çocuğum bir aydır çile cekiyormus onu anladım suan çok moralim bozukAllahim yaaa gecmedi gitti
İnşaAllah bugün son olur Rabbim şifa versinde biran önce iyileşin